doğum öncesi eğitim aldım ben bu tür eğitimler veren bir eğitim kurumundan. doğru yastık kullanımı yüzde bilmem kaç ölümleri engelliyor. tulumla yatırmak önemli, battaniyeleri ağızlarına götürüyorlar yada kafalarını örtüyorlar, sakıncalı ama yastık konusunda size katılmıyorum.
Ben surekli yastikkullaniyorum.evet artik donuyo ama zorlanincada aglamaya basliyo.nasil olmusta 6aylik bebek bu yuzden olmus anlamadim vallahi
Tuzlu ve seker vermeyin canim.bebek icin ayei hazirla.kendi yiyeceklerinizden vermeyin..bebeklerin corbalari bile yagsiz tuzsuz biseyKızlar ek gıdadan bahsetmişsiniz. Benim bebek 5 Ayı geçti, ben başladım artık. Bir tatlı kaşığı yoğurt veriyorum. Meyve De karpuz kavun oluyor genelde. Sofradayken kv kp veriyorlar. Ben De başka bişe vermiyorum. Su veriyorum her gün ama az. Benim oğlan iştahsız değil gibi verdiğim şeyleri hemen alıyor. Bakalım ilerde de öyle olur umarım.
Kesinlikle dikkat etmek gerekuyo.6aylik bebek en azindan kafasini kaldirip aglar demi.bizimkiler bile yapiyo bunu.oglum bazen yuz ustu yatiyo seviyo sanirim.ben ceviriyorum o donuyo.hatta korktum bekledim basinda uyurken.bir sure sonra kendisi kafasini yana cevirdiBir tanıdığımın akrabası yaşamış bu kötü olayı, hatta yıllarca çocuğu olmamış bu kişinin..
Allah göstermesin ölüm her şekilde insanoğlunu bulabilir, önemli olan tedbirli olmak!
Hatta geçen burda bir arkadaş yazmıştı, kadınlar kulübünden biri 5 aylık Bebeğini kaybetmiş, onun sebebini neydi tam hatırlamıyordu sanırım, ama buna benzer birşeyler yazmıştı. Bakıp tekrar yazacaktı, ben kaçırmış olabilirim, sürekli giremiyorum çünkü.
Duz yatirip yonlendiriyomusun.ilk zamnlarda yonlendirmek gerekuyormus..bol bol calistir.kemikleri kaslari gelussinYa herkes dönüyo dmeiş
Benim kızım dönmüyo
Sağa sola kıpırdıyo sürüklenip ama komple dönmüyo ? 5 ay 27 günlük
:)))bunların içinde kimyasallar var cnm bi arkadas demiş 4 diye cok az. cocuklarımızın cildine bile bile zararveriyoruz. aslınd daha sık değiscem ama aklıma gelmiyo :)
Duz yatirip yonlendiriyomusun.ilk zamnlarda yonlendirmek gerekuyormus..bol bol calistir.kemikleri kaslari gelussin
Evet canım :)sizinki kız galiba :)
Kızım onu beğenmedi ya balık Yağı mı varmış onda .. Yediremedik .. Dr tavsiye etmişti.. Şimdi aptamil aldımEvolvia
sabah ve aksam 60 ml veriyorum ben. sen nasil veriyosun ?
Çek bebişi divanda yatarken sırtını yaslandığımız yere ver yan yatır hemen dönmeye çalışıyo . Sırtıyla ittiriyo elinlede destekleyınce hooop yuzustu donuyorDüz yatıyo ama sağa sola kayıyo sadece
Komple dönmüyo dediğiniz kadar ?
ben karpuzu küçük dilimi ağzına tutuyorum emiyo , emmeyi seviyo verdiğim tüm meyveleri güzel emdi şimdiye kadar tabi abrtmadm hiç birini yiyeceği şekilde ilk defa elma verdm işte onu da sevdiBende öyle yapıcam
Bi şeyi 3 gün verin , herşeyi üst üste denemeyin diyolardı
Dün karpuz suyu içti biraz
Bende cam rende aldım, 3 gün karpuz suyu deniyim
Sonra diğer meyve sebzeleri deniycem, kabul ettiğini 3 gün sürdürmeyi düşünüyorum
evet canm doğduğundan beriKızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
nasıl yaa bak ilk defa duydum yastığın zararlı olduğunu ben doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum dikkat edeym ama yüzüstüyken dönüyo da daha sırt üstüyken yarım dönüyo en fazlaHic yastık kullanmadım ve geceleri tulumla yatırıyorum. Bebek ölüm sebeplerinin biriside yastık kullanımı! Burada kesinlikle önerilmiyor yastıkta, örtüde!! Artık dönmeye başladılar, benimki şimdilik Dönüyor fakat geri dönmeyi daha başaramadı. Tanıdığım geçen anlattı; 6 aylık bebeğin yastık Yüzünden öldüğünü! Çok şaşırdım, 6 aylık bebek nasıl geri dönemez, nefesini kontrol edemez diye. Ama adli tip sonucun yastık olduğunu söylemiş
ya bir de annem zaten her şeyden yediriyo az az tadımlık şimdilik sadece yoğurdu garipsedi ısrar etmedm bi daha denerm haftayaEk gıda surecı garıp bır gun yedıgınden sonra verınce tıksınıyor aglıyor, hiç yemez dedıgın seyı suursuzca yıyor, benımoğlan 6 aylıkken deli gıbı avakado yıyordu bır yaşından sonra hıç yemedı
Belli olmuyor yanı
canm ben 3. ayın başından beri sürekli yüzüstü yatırıyorum yaklaşık bir aydr yüzüstüyken dönüyo ama sırtüstüyken yarım dönüyo ancak brz yardm et gün içinde bol bol yüzüstü yatır kasları gelişsinYa herkes dönüyo dmeiş
Benim kızım dönmüyo
Sağa sola kıpırdıyo sürüklenip ama komple dönmüyo ? 5 ay 27 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?