2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizde dogum öncesi eğitim aldık, araştırma çok önemli. Hatta orada özellikle vurgulandı bunlar. Evet özel yastıklar satılıyor ama ben kullanmadım hiç bilmiyorum. Tulum gerçekten çok rahatlık. Gündüzleri yatağına değil de salonda bazen yatırıyorum, üzerine geçen battaniyesini örttüm. Baktım sesler geliyor, yüzüne toplamış kıpkırmızı olmuş. Düşünün gözetim altında yani birkaç dakika da Oluşan bi durum, ödüm koptu

Ben surekli yastikkullaniyorum.evet artik donuyo ama zorlanincada aglamaya basliyo.nasil olmusta 6aylik bebek bu yuzden olmus anlamadim vallahi

Bir tanıdığımın akrabası yaşamış bu kötü olayı, hatta yıllarca çocuğu olmamış bu kişinin..
Allah göstermesin ölüm her şekilde insanoğlunu bulabilir, önemli olan tedbirli olmak!
Hatta geçen burda bir arkadaş yazmıştı, kadınlar kulübünden biri 5 aylık Bebeğini kaybetmiş, onun sebebini neydi tam hatırlamıyordu sanırım, ama buna benzer birşeyler yazmıştı. Bakıp tekrar yazacaktı, ben kaçırmış olabilirim, sürekli giremiyorum çünkü.

Tuzlu ve seker vermeyin canim.bebek icin ayei hazirla.kendi yiyeceklerinizden vermeyin..bebeklerin corbalari bile yagsiz tuzsuz bisey

Ya herkes dönüyo dmeiş
Benim kızım dönmüyo
Sağa sola kıpırdıyo sürüklenip ama komple dönmüyo ? 5 ay 27 günlük

Kesinlikle dikkat etmek gerekuyo.6aylik bebek en azindan kafasini kaldirip aglar demi.bizimkiler bile yapiyo bunu.oglum bazen yuz ustu yatiyo seviyo sanirim.ben ceviriyorum o donuyo.hatta korktum bekledim basinda uyurken.bir sure sonra kendisi kafasini yana cevirdi

Ya herkes dönüyo dmeiş
Benim kızım dönmüyo
Duz yatirip yonlendiriyomusun.ilk zamnlarda yonlendirmek gerekuyormus..bol bol calistir.kemikleri kaslari gelussin

Arkadaşlar ya aranızda adet gecikmesi yasayan var mi, 2 kere adet oldum bu ay 3 gün gecikme var, doğum sonrası normal bir durum mu acaba? Hamile olmam imkansiz diye düşünüyorum ama bir yandan da içim içimi yemiyor değil hani

ben karpuzu küçük dilimi ağzına tutuyorum emiyo , emmeyi seviyo verdiğim tüm meyveleri güzel emdi şimdiye kadar tabi abrtmadm hiç birini yiyeceği şekilde ilk defa elma verdm işte onu da sevdi

Kizlar oglusum ayin dokuzu yüzüstü donmeyi ogrenmisti o gun bugundur alt degistirmem bile zor :) az önce de yuzustu dondu 4.5 luk tontisim :) bir de ciglik gibi sesler cikariyo bi hosuna gidiyo ki. Bebeklerimizin gelisimi ne kadar özel ne kadar hosumuza gidiyo di mi :)

nasıl yaa bak ilk defa duydum yastığın zararlı olduğunu ben doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum dikkat edeym ama yüzüstüyken dönüyo da daha sırt üstüyken yarım dönüyo en fazla

ya bir de annem zaten her şeyden yediriyo az az tadımlık şimdilik sadece yoğurdu garipsedi ısrar etmedm bi daha denerm haftaya

Ya herkes dönüyo dmeiş
Benim kızım dönmüyo
canm ben 3. ayın başından beri sürekli yüzüstü yatırıyorum yaklaşık bir aydr yüzüstüyken dönüyo ama sırtüstüyken yarım dönüyo ancak brz yardm et gün içinde bol bol yüzüstü yatır kasları gelişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…