2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ben kahkahalarına bayılıyorum ya boynunu öpünce karnını öpünce çok gülüyo sırtüstü dönünce de bi şaşırıyor aferin deyince gülüyo:)

Peki kahvaltını nasıl yapıyorsun normal mi ? Bende akşamları yemiyorum ama yürüyüs e çıkamıyorum düzenli çıkarsam da öğle vakitleri oluyor akşam bende öeyva yogurt aynen ama kilo hep aynı

Benim kizim da donmeye basladigindan itibaren ya yan ya yuzustu uyumayi seviyor. Engellemeye calistim bagirarak agladi. Ben de basinda nobet tuttum basini sag sol ceviriyor uyuyor 3 gunden sonra rahatladim ogrendi galiba. Bir de ayaklariyla ittirip popoyu yukari kaldiriyor basi da asagida kendini ittiriyor oyle. Buzdevrinden Sid'e benzeyiyorum yorgun yuruyusu vardi :))))

Çek bebişi divanda yatarken sırtını yaslandığımız yere ver yan yatır hemen dönmeye çalışıyo . Sırtıyla ittiriyo elinlede destekleyınce hooop yuzustu donuyor
Bi yere yaslayınca yapıyo evet ama ne bilim bazısı düz yatırdık bi geldik tersti deyince benim kız baya tembel herhalde dedim

ben karpuzu küçük dilimi ağzına tutuyorum emiyo , emmeyi seviyo verdiğim tüm meyveleri güzel emdi şimdiye kadar tabi abrtmadm hiç birini yiyeceği şekilde ilk defa elma verdm işte onu da sevdi
Bizimki pek kibar sayılmaz kendi de eliyle destekleyip hepsini yemeye kalkar
Karpuz çok yumuşak bi de tutamam diye ezdim suyunu verdim ben

Yüz üstü koyunca çabuk ağlıyo
Zorlanıyo diye demek
Bilmiyodum koyarım, anneme de derim

ben kahkahalarına bayılıyorum ya boynunu öpünce karnını öpünce çok gülüyo sırtüstü dönünce de bi şaşırıyor aferin deyince gülüyo:)
Bizimki de kahkahali bi bebis :) ben de olumlu davranislarini simdiden destekliyorum neleri yapmasi gerektigini ogrensin bebek de olsa aferine mutlu oluyo :)

Ah yavrum ya benimkide yapti onu bi iki gun once simdi iyi cok sukur..
ben ayaga kalkipta emziriyodum o zaman tutuyodu. Insallah duzelir canim...

Ayni ben, gunduzleri ayakta hatta hoplayarak yada saga sola sallayarak emziriyorum geceler cok sukur uykulyken rahat emiyo

Dogumdan sonra ilk bir yil duzenli olmasi beklenmezmis zaten ben ilk 40 ciktiktan sonra oldum sonra iki ay olmadim ucuncu ayda oldum bence seninki gayer normal

Benim kızım yapmıyo
Yüz üstü bırakınca sinirleniyo
Sen yine de birak cnm alisacak mecbur. Bizim de ilk basta sinirleniyordu agliyordu bazen ama ben kaslari güçlenir diye biraktim agladikca fazla umursamadim ama cok da kendi haline birakmadim zamanla alisiyor. Is yapmaya gidince kolaylik oluyordu bana cunku oyle yuzunu kasiyamiyordu. Bi gun sırtüstü biraktim iki dk sonra geldim yüzüstü buldum :) i gun alti kez dönmüştü. Simdi birakiyorum arkami bi donsem bakiyorum yüzüstü :)

4. Ayımız bitti ben daha adet hiç olmadım :)

Aynen çok tatlı oldular ya. Benimki akşamları beni Arıyor artık. Emip uyuyor, uyku vakti geldiğinde kimin kucağında olursa olsun bana atıyor kendini. Nasıl Hoşuma gidiyor.

Çok tesekkur ederim ☺

Hergun ayri biseyleri cikiyor. Sesler de gittikce degisiyor. Palazlaniyorlar:)
Bu arada kerem ismini cok seviyorum. Ogluma koyacaktim esim istemedi. Kerem sahibi olur insallah bebisiniz

Aynen çok tatlı oldular ya. Benimki akşamları beni Arıyor artık. Emip uyuyor, uyku vakti geldiğinde kimin kucağında olursa olsun bana atıyor kendini. Nasıl Hoşuma gidiyor.
Bizimki de kimde olursa olsun beni gorunce gülüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…