ben kahkahalarına bayılıyorum ya boynunu öpünce karnını öpünce çok gülüyo sırtüstü dönünce de bi şaşırıyor aferin deyince gülüyo:)Kizlar oglusum ayin dokuzu yüzüstü donmeyi ogrenmisti o gun bugundur alt degistirmem bile zor :) az önce de yuzustu dondu 4.5 luk tontisim :) bir de ciglik gibi sesler cikariyo bi hosuna gidiyo ki. Bebeklerimizin gelisimi ne kadar özel ne kadar hosumuza gidiyo di mi :)
Peki kahvaltını nasıl yapıyorsun normal mi ? Bende akşamları yemiyorum ama yürüyüs e çıkamıyorum düzenli çıkarsam da öğle vakitleri oluyor akşam bende öeyva yogurt aynen ama kilo hep aynıBen her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kiloları
Evet. Yuz üstünden sirt ustune, sirt ustunden yuz ustune. Mutlaka yapiyordur yapar.Düz yatıyo ama sağa sola kayıyo sadece
Komple dönmüyo dediğiniz kadar ?
Kullanıyorum benKızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
Benim kizim da donmeye basladigindan itibaren ya yan ya yuzustu uyumayi seviyor. Engellemeye calistim bagirarak agladi. Ben de basinda nobet tuttum basini sag sol ceviriyor uyuyor 3 gunden sonra rahatladim ogrendi galiba. Bir de ayaklariyla ittirip popoyu yukari kaldiriyor basi da asagida kendini ittiriyor oyle. Buzdevrinden Sid'e benzeyiyorum yorgun yuruyusu vardi :))))Kesinlikle dikkat etmek gerekuyo.6aylik bebek en azindan kafasini kaldirip aglar demi.bizimkiler bile yapiyo bunu.oglum bazen yuz ustu yatiyo seviyo sanirim.ben ceviriyorum o donuyo.hatta korktum bekledim basinda uyurken.bir sure sonra kendisi kafasini yana cevirdi
Milupa kullanıyorum benim kız cok sevdi bunuMama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??
Bi yere yaslayınca yapıyo evet ama ne bilim bazısı düz yatırdık bi geldik tersti deyince benim kız baya tembel herhalde dedimÇek bebişi divanda yatarken sırtını yaslandığımız yere ver yan yatır hemen dönmeye çalışıyo . Sırtıyla ittiriyo elinlede destekleyınce hooop yuzustu donuyor
Bizimki pek kibar sayılmaz kendi de eliyle destekleyip hepsini yemeye kalkarben karpuzu küçük dilimi ağzına tutuyorum emiyo , emmeyi seviyo verdiğim tüm meyveleri güzel emdi şimdiye kadar tabi abrtmadm hiç birini yiyeceği şekilde ilk defa elma verdm işte onu da sevdi
Yüz üstü koyunca çabuk ağlıyocanm ben 3. ayın başından beri sürekli yüzüstü yatırıyorum yaklaşık bir aydr yüzüstüyken dönüyo ama sırtüstüyken yarım dönüyo ancak brz yardm et gün içinde bol bol yüzüstü yatır kasları gelişsin
Benim kızım yapmıyoEvet. Yuz üstünden sirt ustune, sirt ustunden yuz ustune. Mutlaka yapiyordur yapar.
Bizimki de kahkahali bi bebis :) ben de olumlu davranislarini simdiden destekliyorum neleri yapmasi gerektigini ogrensin bebek de olsa aferine mutlu oluyo :)ben kahkahalarına bayılıyorum ya boynunu öpünce karnını öpünce çok gülüyo sırtüstü dönünce de bi şaşırıyor aferin deyince gülüyo:)
Ah yavrum yabenimkide yapti onu bi iki gun once simdi iyi cok sukur..
ben ayaga kalkipta emziriyodum o zaman tutuyodu. Insallah duzelir canim...
Arkadaşlar ya aranızda adet gecikmesi yasayan var mi, 2 kere adet oldum bu ay 3 gün gecikme var, doğum sonrası normal bir durum mu acaba? Hamile olmam imkansiz diye düşünüyorum ama bir yandan da içim içimi yemiyor değil hani
Sen yine de birak cnm alisacak mecbur. Bizim de ilk basta sinirleniyordu agliyordu bazen ama ben kaslari güçlenir diye biraktim agladikca fazla umursamadim ama cok da kendi haline birakmadim zamanla alisiyor. Is yapmaya gidince kolaylik oluyordu bana cunku oyle yuzunu kasiyamiyordu. Bi gun sırtüstü biraktim iki dk sonra geldim yüzüstü buldum :) i gun alti kez dönmüştü. Simdi birakiyorum arkami bi donsem bakiyorum yüzüstü :)Benim kızım yapmıyo
Yüz üstü bırakınca sinirleniyo
4. Ayımız bitti ben daha adet hiç olmadım :)Arkadaşlar ya aranızda adet gecikmesi yasayan var mi, 2 kere adet oldum bu ay 3 gün gecikme var, doğum sonrası normal bir durum mu acaba? Hamile olmam imkansiz diye düşünüyorum ama bir yandan da içim içimi yemiyor değil hani
Ben de olmadin. Kadin dogumcum emzirdigin surece olmsyabilirsin dedi4. Ayımız bitti ben daha adet hiç olmadım :)
Aynen çok tatlı oldular ya. Benimki akşamları beni Arıyor artık. Emip uyuyor, uyku vakti geldiğinde kimin kucağında olursa olsun bana atıyor kendini. Nasıl Hoşuma gidiyor.Kizlar oglusum ayin dokuzu yüzüstü donmeyi ogrenmisti o gun bugundur alt degistirmem bile zor :) az önce de yuzustu dondu 4.5 luk tontisim :) bir de ciglik gibi sesler cikariyo bi hosuna gidiyo ki. Bebeklerimizin gelisimi ne kadar özel ne kadar hosumuza gidiyo di mi :)
Valla bi korktum hamile miyim falan diye ama sagolun içim rahatladi ☺☺4. Ayımız bitti ben daha adet hiç olmadım :)
Çok tesekkur ederim ☺Ayni ben, gunduzleri ayakta hatta hoplayarak yada saga sola sallayarak emziriyorum geceler cok sukur uykulyken rahat emiyo
Dogumdan sonra ilk bir yil duzenli olmasi beklenmezmis zaten ben ilk 40 ciktiktan sonra oldum sonra iki ay olmadim ucuncu ayda oldum bence seninki gayer normal
Hergun ayri biseyleri cikiyor. Sesler de gittikce degisiyor. Palazlaniyorlar:)Kizlar oglusum ayin dokuzu yüzüstü donmeyi ogrenmisti o gun bugundur alt degistirmem bile zor :) az önce de yuzustu dondu 4.5 luk tontisim :) bir de ciglik gibi sesler cikariyo bi hosuna gidiyo ki. Bebeklerimizin gelisimi ne kadar özel ne kadar hosumuza gidiyo di mi :)
Bizimki de kimde olursa olsun beni gorunce gülüyo :)Aynen çok tatlı oldular ya. Benimki akşamları beni Arıyor artık. Emip uyuyor, uyku vakti geldiğinde kimin kucağında olursa olsun bana atıyor kendini. Nasıl Hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?