2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

sever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyo
sever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyo
bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.

emre de güzel isim annesi adıyla yasasın insallah :) bizimki bi saattir ayakta ya bi de bu cıktı basımıza uyanıyo uyumuyogerci gündüz 3 saat uyudu ondandır. dünden önce de öyle yaptı bi gıcıgım gece de bırakmıyo beyfendi :) hepinize iyi uykular :)

Gunaydin kizlar, oglusum bir aydr emmiyyordu uyanikken 2 gun emdi geri birakti aklim almiyor kafayi yiycem, 2 haftadir kilo almiyordu simdi vermeye baslamis 1 haftada 150 gr kadar kilo vermis. Motor gelisimi cok iyi daha 4 ayini yeni bitirdi tam yuz ustu donuyor ellerini one almaya basladi emeklemeye calisiyor, cok mutlu bir bebek surekli gulucukler oyunlar ama bu emmeme ve kilo verme olayi cok uzuyor beni, sutum de var ama sagdigim sutu de yeterince almiyor zorlayinca kusuyor ne yapacagimi sasirdim. Doktor uyaran fazlaligi oldugunu soyluyor hatta cok ilgili ailelerin bebeklerinde daha cok goruluyor dedi

bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.

Benim kizimda 4,5 aylik henuz denize sokmadim ama tatile gidecegimiz icin gecen hafta doktora sordum 1,5 yasina kadar havuz onermiyorum ama denize sokabilirsin dedi. Insallah bisey olmaz biraz daha dikkatli olmak gerek, bende merak ediyorum denizde ne yapacak diye acaba deniz icin icine oturmali simitlerdenmi alsak

herkese merhaba
8martta kızım dunyaya geldi
dorduncu ayda 6.200 kg olmus kilosu
dorduncu ay boy kilo durumlarınız nedir yazar mısınız?

cevap yazarak durumunu bildiren herkese tesekkurler!
gunde iki kez 90 cc mama vererek 8 agustostaki kontrolunu bekliyoruz kilo durumunda bir gelisme var mı gorebilmek icin...

Ilk soktugumuzda 4ay6gunluk felandi.denizdeyken agzina birazcik su gitmisti bizimkinin.birsey olmadi uzerinden bir ay gecti nerdeyse.ayrica ne olabilirki.ardindan hemn su vermistim biriki cay kasigi.

Dün aşımızı olduk akşam Ateş'i oldu Kızımın 37.5 .. Banyo yaptırdım düşmedi calpol ilaç verdim 37.00 de şuanda ..
Çok sıkıntı yapmaz inşallah düşer ... Önerileriniz nelerdir ?

Kızlar ne sıcak yaa pişiyorum resmen balkona cıktm çamaşır astm ter içinde kaldım siz bebişlerin çamaşırlarını utuluyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…