- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Cok sagol teyzesi :) senin pasanin adi neHergun ayri biseyleri cikiyor. Sesler de gittikce degisiyor. Palazlaniyorlar:)
Bu arada kerem ismini cok seviyorum. Ogluma koyacaktim esim istemedi. Kerem sahibi olur insallah bebisiniz
Valla benimkide tembel onlara göre yani kendi kendine yuzustu duz yatarken donemz gibi geliyorBi yere yaslayınca yapıyo evet ama ne bilim bazısı düz yatırdık bi geldik tersti deyince benim kız baya tembel herhalde dedim
Kahvaltı norml ondan kısamamPeki kahvaltını nasıl yapıyorsun normal mi ? Bende akşamları yemiyorum ama yürüyüs e çıkamıyorum düzenli çıkarsam da öğle vakitleri oluyor akşam bende öeyva yogurt aynen ama kilo hep aynı
Sinirlensin sen koy hergun kolları kuvveylenir.Benim kızım yapmıyo
Yüz üstü bırakınca sinirleniyo
Emre :)Cok sagol teyzesi :) senin pasanin adi ne
http://www.e-bebek.com/huggies-little-swimmers-7-15-kg-mayo-bebek-bezi-12-adet_HUG-8426 ben bunu kullanıyorum cokda memnunum..tek kullanımlık.
sever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyo
bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.sever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyo
kucukken bende kiyamadim yorulur dedim.simdi benimki de biraz duruyo sonra kiziyo. keske yuzustu alissaymis. gsz problemimiz bitmedi.belki daha iyi atardi gaziniSinirlensin sen koy hergun kolları kuvveylenir.
bizimki 4.5 aylık daha ben de olmadım :) bosver kurdesen dökmeye ne herek var :)4. Ayımız bitti ben daha adet hiç olmadım :)
emre de güzel isim annesi adıyla yasasın insallah :) bizimki bi saattir ayakta ya bi de bu cıktı basımıza uyanıyo uyumuyogerci gündüz 3 saat uyudu ondandır. dünden önce de öyle yaptı bi gıcıgım gece de bırakmıyo beyfendi :) hepinize iyi uykular :)Emre :)
Sinirlensin sen koy hergun kolları kuvveylenir.
bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.
1 ağustos'ta izne ayrılıyorum. bebeğime mayo ve güneş kremi aldım. mayo çok hoşuma gitti ama bir tane yeter mi bilemiyorumgüneş kremi olarak arko nem tercih ettim. gerçi carrefour'da bebek losyonu olarak fazla da seçenek yoktu. siz ne kullanıyorsunuz?
Ben mustellanın yuz ve vucut icin ayri gunes kremi ve gunes sonrası spreyinden siparis verdim miniromeden. yanında sampuan ve nemlendirici de hediye etmisler. ama doktor zaten oglen cikmayin diye tembihledigi icin aksam 6-7 den sonra ciktik sadece onun icin cok fazla kullanmadim krem. hatta gunes kremlerinin de yan etkileri falan uzerine biseyler okuyunca bir de yuzune falan bisey surmek istemedim. aksam uzeri cikarinca gunese cok da yanmadi zaten.
mayo olarak da iki tane goturdum ama biraz denize soktuktan sonra yikayip bezledim ikinci mayoya pek gerek kalmadi.
herkese merhaba
8martta kızım dunyaya geldi
dorduncu ayda 6.200 kg olmus kilosu
dorduncu ay boy kilo durumlarınız nedir yazar mısınız?
Ilk soktugumuzda 4ay6gunluk felandi.denizdeyken agzina birazcik su gitmisti bizimkinin.birsey olmadi uzerinden bir ay gecti nerdeyse.ayrica ne olabilirki.ardindan hemn su vermistim biriki cay kasigi.bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.
Mama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??
Bu Sıcakta zaten çekilmez :) ped ile Uğraş değiş vs... İşimede geliyor :)bizimki 4.5 aylık daha ben de olmadım :) bosver kurdesen dökmeye ne herek var :)
Eklem yerlerine ıslak bez koyDün aşımızı olduk akşam Ateş'i oldu Kızımın 37.5 .. Banyo yaptırdım düşmedi calpol ilaç verdim 37.00 de şuanda ..
Çok sıkıntı yapmaz inşallah düşer ... Önerileriniz nelerdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?