2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki pek kibar sayılmaz kendi de eliyle destekleyip hepsini yemeye kalkar
Karpuz çok yumuşak bi de tutamam diye ezdim suyunu verdim ben
senin yaptığın daha doğru aslında:) ben karpuzu kendimize kestiğimizde yedirdiğim için dilimle veriyorum emsin diye

Yüz üstü koyunca çabuk ağlıyo
Zorlanıyo diye demek
Bilmiyodum koyarım, anneme de derim
doktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüre

Bizimki de kahkahali bi bebis :) ben de olumlu davranislarini simdiden destekliyorum neleri yapmasi gerektigini ogrensin bebek de olsa aferine mutlu oluyo :)
yani anlıyo ses tonundan zaten olumlu ya da olumsuz bşy yaptığını bazen çok ağlıyo çileden çıkıp bağırıyorum daha çok ağlıyo içim acıyo

doktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüre
4. Ay erken mi :) vay bizimki de erkencilerdenmis o zaman :) ama burda cogu arkadasimizin dondu bu ayda erken degil normal galiba

Maşallah benim kızım tembel
2 gündür yürütece koyuyoruz çok az yan yan kıpırdıyo
6 ayı bitmek üzere

bebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.
biz de dün koyduk eşim bgn de gidelim diyor da korkuyorum mikrop kaparsa diye

Maşallah benim kızım tembel
2 gündür yürütece koyuyoruz çok az yan yan kıpırdıyo
6 ayı bitmek üzere
Cnm yurutec icin erken degil mi? Ben arkasina gecip koltuk altindan tutuyorum baya yürüyor kerata :) ama yine de kaslari iyi gelismediyse diye her gun sadece bes dk falan

Cnm yurutec icin erken degil mi? Ben arkasina gecip koltuk altindan tutuyorum baya yürüyor kerata :) ama yine de kaslari iyi gelismediyse diye her gun sadece bes dk falan

Yürütecin üstündeki etiketlerde de yazıyo 6 ay ve üzeri diye
Kızımın 6 ayı bitecek ?

hadi yaa bnmki de emmeyi bırakıp etrafı izliyo ağlıyo zorlarsam ben dişi çıkıyo diye yorumluyorum

ben de yürüteç almak için erken diye almadm daha bzmki daha 5 e yeni girdi zaten ve bacakları daha yeterince basmıyor yoruluyor hemen

Benimki de yogun olur galiba. Gobegim dogumdaki gibi degil acayip siskinlik var gecen komsu kilo almissin diyo halbuki Zayifliyorum ama o gobek
olabilir canm baya baya yoğundu doğumdan sonraki kanamaya yakındı korktum hatta sonra nette okudum olabiliyomuş bu ay bakcam yine öyle olursa kadın doğumcuma bi sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…