senin yaptığın daha doğru aslında:) ben karpuzu kendimize kestiğimizde yedirdiğim için dilimle veriyorum emsin diyeBizimki pek kibar sayılmaz kendi de eliyle destekleyip hepsini yemeye kalkar
Karpuz çok yumuşak bi de tutamam diye ezdim suyunu verdim ben
doktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüreYüz üstü koyunca çabuk ağlıyo
Zorlanıyo diye demek
Bilmiyodum koyarım, anneme de derim
yani anlıyo ses tonundan zaten olumlu ya da olumsuz bşy yaptığını bazen çok ağlıyo çileden çıkıp bağırıyorum daha çok ağlıyo içim acıyoBizimki de kahkahali bi bebis :) ben de olumlu davranislarini simdiden destekliyorum neleri yapmasi gerektigini ogrensin bebek de olsa aferine mutlu oluyo :)
4. Ay erken mi :) vay bizimki de erkencilerdenmis o zaman :) ama burda cogu arkadasimizin dondu bu ayda erken degil normal galibadoktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüre
Annesi yapma o daha minik bir melek bilse yapmazkiyani anlıyo ses tonundan zaten olumlu ya da olumsuz bşy yaptığını bazen çok ağlıyo çileden çıkıp bağırıyorum daha çok ağlıyo içim acıyo
Evet cnm ben ütü yapiyorum malum alerjik bir tosuncukKızlar ne sıcak yaa pişiyorum resmen balkona cıktm çamaşır astm ter içinde kaldım siz bebişlerin çamaşırlarını utuluyormusunuz
doktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüre
biz de dün koyduk eşim bgn de gidelim diyor da korkuyorum mikrop kaparsa diyebebekleriniz kac aylik ? benimki 4 aylik ve bugun denize soktuk kafasini islamadik ama yuzustu tuttugumuzda agzi suya degmis. cok pisman oldum simsi uyuysmiyorum lorkudan bisey olscak diye.
Cnm yurutec icin erken degil mi? Ben arkasina gecip koltuk altindan tutuyorum baya yürüyor kerata :) ama yine de kaslari iyi gelismediyse diye her gun sadece bes dk falanMaşallah benim kızım tembel
2 gündür yürütece koyuyoruz çok az yan yan kıpırdıyo
6 ayı bitmek üzere
Cnm yurutec icin erken degil mi? Ben arkasina gecip koltuk altindan tutuyorum baya yürüyor kerata :) ama yine de kaslari iyi gelismediyse diye her gun sadece bes dk falan
ben geçen ay oldum ve çook yoğun oldu normalden ama araştrdm öyle yoğun olabiliyomuşbizimki 4.5 aylık daha ben de olmadım :) bosver kurdesen dökmeye ne herek var :)
hadi yaa bnmki de emmeyi bırakıp etrafı izliyo ağlıyo zorlarsam ben dişi çıkıyo diye yorumluyorumGunaydin kizlar, oglusum bir aydr emmiyyordu uyanikken 2 gun emdi geri birakti aklim almiyor kafayi yiycem, 2 haftadir kilo almiyordu simdi vermeye baslamis 1 haftada 150 gr kadar kilo vermis. Motor gelisimi cok iyi daha 4 ayini yeni bitirdi tam yuz ustu donuyor ellerini one almaya basladi emeklemeye calisiyor, cok mutlu bir bebek surekli gulucukler oyunlar ama bu emmeme ve kilo verme olayi cok uzuyor beni, sutum de var ama sagdigim sutu de yeterince almiyor zorlayinca kusuyor ne yapacagimi sasirdim. Doktor uyaran fazlaligi oldugunu soyluyor hatta cok ilgili ailelerin bebeklerinde daha cok goruluyor dedi
Senin bebis bizimkilerden buyuk ama yine de cok kucuk yaYürütecin üstündeki etiketlerde de yazıyo 6 ay ve üzeri diye
Kızımın 6 ayı bitecek ?
Benimki de yogun olur galiba. Gobegim dogumdaki gibi degil acayip siskinlik var gecen komsu kilo almissin diyo halbuki Zayifliyorum ama o gobekben geçen ay oldum ve çook yoğun oldu normalden ama araştrdm öyle yoğun olabiliyomuş
evet ben de burda okuyunca normalmiş diye düşündüm4. Ay erken mi :) vay bizimki de erkencilerdenmis o zaman :) ama burda cogu arkadasimizin dondu bu ayda erken degil normal galiba
Evet ve ben yanında değil işteyim.Senin bebis bizimkilerden buyuk ama yine de cok kucuk ya
Bizimki doyunca mikrofon niyetine kullaniyo öldürecek beni :)hadi yaa bnmki de emmeyi bırakıp etrafı izliyo ağlıyo zorlarsam ben dişi çıkıyo diye yorumluyorum
zaten bi kere yaptım dudağını büküp bi ağladı eridim ya aldm hemen kucağıma uykuya dalarken çok mızmızlanıyor yaAnnesi yapma o daha minik bir melek bilse yapmazki
ben de yürüteç almak için erken diye almadm daha bzmki daha 5 e yeni girdi zaten ve bacakları daha yeterince basmıyor yoruluyor hemenCnm yurutec icin erken degil mi? Ben arkasina gecip koltuk altindan tutuyorum baya yürüyor kerata :) ama yine de kaslari iyi gelismediyse diye her gun sadece bes dk falan
olabilir canm baya baya yoğundu doğumdan sonraki kanamaya yakındı korktum hatta sonra nette okudum olabiliyomuş bu ay bakcam yine öyle olursa kadın doğumcuma bi sorcamBenimki de yogun olur galiba. Gobegim dogumdaki gibi degil acayip siskinlik var gecen komsu kilo almissin diyo halbuki Zayifliyorum ama o gobek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?