- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
bizimki de uyku saatini gecirdiysem cok mızırdar. gecirmemeye calıs cnmzaten bi kere yaptım dudağını büküp bi ağladı eridim ya aldm hemen kucağıma uykuya dalarken çok mızmızlanıyor ya
ya nasıl şeker oluyolar böyle oyun yapınca seve seve bitiremiyorum. emerken bırakıp bana gülücük atıyo flnBizimki doyunca mikrofon niyetine kullaniyo öldürecek beni :)
cnm seninki erken dogum mu ben hamileyken üye değildim o yüzden soruyorumEvet ve ben yanında değil işteyim.
geçirmem canm zaten çok uyuyo bnmki maşallah en fazla 2 saat uyanık kalabiliyor hemen uykusu geliyor belki de severken çok yoruyorum:) sürekli konuşuyorum seviyorum oyun halısında oynuyo ya da yüzüstü yatırıyorumbizimki de uyku saatini gecirdiysem cok mızırdar. gecirmemeye calıs cnm
bizimki saglam basıyo ama ben almayı düsünmüyorum kendi çabalasın öğrensin. bizimki dönünce kolu altında kalıyo onu bile iki kere cıkardım öğrenmesi lazım diye cok şükür öğrendi hemenben de yürüteç almak için erken diye almadm daha bzmki daha 5 e yeni girdi zaten ve bacakları daha yeterince basmıyor yoruluyor hemen
Benimde yoğun oldu doktorum eski halinle aynı olmaz zaten dedi. Önemli olan düzenli olması duzensiz olursa gel dedi.ben geçen ay oldum ve çook yoğun oldu normalden ama araştrdm öyle yoğun olabiliyomuş
benimki de öyle cnm iki saatte uyumak istiyo nadiren iki bucuk uc saate kayıyo. ben de sürekli konusuyorum sarkı soyluyorum oyun oynuyoruz ve tabi bırakıyorum bakıyorum bi saniye gecmeden dönmüş beyfendi sanki paraşütle atlamış gövde asagıda kollar ve bacaklar yukarda cabalıyo :) yoruldukları için erkenden uykuları geliyogeçirmem canm zaten çok uyuyo bnmki maşallah en fazla 2 saat uyanık kalabiliyor hemen uykusu geliyor belki de severken çok yoruyorum:) sürekli konuşuyorum seviyorum oyun halısında oynuyo ya da yüzüstü yatırıyorum
maşallah ona:) benmki daha yüzüstü dönemiyo ben de onu öğretmeye çalışıyorum. bir de erkek çocuk için yürüteç çok sağlıklı değil diye duydum açıkçası o yüzden de emin değilim üreme organlarına baskı yaptığı için almadan onu iyice araştırcam alacak olursambizimki saglam basıyo ama ben almayı düsünmüyorum kendi çabalasın öğrensin. bizimki dönünce kolu altında kalıyo onu bile iki kere cıkardım öğrenmesi lazım diye cok şükür öğrendi hemen
aynen yaa:) o ayaklar hep yukarda ve birleştiriyor ağzına götürmesine az kaldı:)benimki de öyle cnm iki saatte uyumak istiyo nadiren iki bucuk uc saate kayıyo. ben de sürekli konusuyorum sarkı soyluyorum oyun oynuyoruz ve tabi bırakıyorum bakıyorum bi saniye gecmeden dönmüş beyfendi sanki paraşütle atlamış gövde asagıda kollar ve bacaklar yukarda cabalıyo :) yoruldukları için erkenden uykuları geliyo
ben de öyle duydum bi de istiyorum ki kendi çabasıyla emeğiyle ögrensin. 3.5ken bi baktım kanepede yan döndü sok olmustum :) iki hafta sonra da tam döndü. dün de yüzüstünden sırüstü döndü ama devamı gelmedi. yüzüstüne dönmeyi cok seviyo yere koydugum gibi vakit kaybetmeden dönüyomaşallah ona:) benmki daha yüzüstü dönemiyo ben de onu öğretmeye çalışıyorum. bir de erkek çocuk için yürüteç çok sağlıklı değil diye duydum açıkçası o yüzden de emin değilim üreme organlarına baskı yaptığı için almadan onu iyice araştırcam alacak olursam
bizimki de arabasında ayaklarını hep yukarıya koyuyo cok tatlı resimlerini bile cekmiştim toplamda 600 falan resmi 20 tane falan videosu var galiba :)aynen yaa:) o ayaklar hep yukarda ve birleştiriyor ağzına götürmesine az kaldı:)
yavaş yavaş yapıyorum canm günlere yayıldığı bile oluyo ya da eşim evdeyken ilgileniyo hemen üstten de olsa bi süpürüp siliyorum karedşim fln gelirse o ilgileniyo ben hemen temizliğe bakıyorum o uyurken çok süpüremiyorum özellikle onun olduğu odayı sese uyanıyoKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
keremin modunda eller agızda :) ama artık cok almıyo eskisi kadaraynen ya bilgisayar onun fotoşarı videolarıyla dolu:)baksana şuna..Eki Görüntüle 1592535
mama veren hiçbir annenin içi rahat değil bende doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum ama elimden birşey ngelmiyor çok şey denedim ama mama hep olmazsa olmazı oğlumunIlk mesaj benden olsun madem konumuz hayirli ugurlu olsunkizlarmama takviyesi yapan var mi ya da direk mama veren ben emziriyorum sonra mama da veriyorum ama icim rahat degil
akışa bırakıyorum benKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
bnmkinin dişler erken gelecek galiba eller sürekli ağızda yoksa emziği kemiriyokeremin modunda eller agızda :) ama artık cok almıyo eskisi kadar
Bizde dogum öncesi eğitim aldık, araştırma çok önemli. Hatta orada özellikle vurgulandı bunlar. Evet özel yastıklar satılıyor ama ben kullanmadım hiç bilmiyorum. Tulum gerçekten çok rahatlık. Gündüzleri yatağına değil de salonda bazen yatırıyorum, üzerine geçen battaniyesini örttüm. Baktım sesler geliyor, yüzüne toplamış kıpkırmızı olmuş. Düşünün gözetim altında yani birkaç dakika da Oluşan bi durum, ödüm koptu
Bir tanıdığımın akrabası yaşamış bu kötü olayı, hatta yıllarca çocuğu olmamış bu kişinin..
Allah göstermesin ölüm her şekilde insanoğlunu bulabilir, önemli olan tedbirli olmak!
Hatta geçen burda bir arkadaş yazmıştı, kadınlar kulübünden biri 5 aylık Bebeğini kaybetmiş, onun sebebini neydi tam hatırlamıyordu sanırım, ama buna benzer birşeyler yazmıştı. Bakıp tekrar yazacaktı, ben kaçırmış olabilirim, sürekli giremiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?