2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sessiz ve sakin bir ortamda emzirmeyi denedin mi

Yurutec konusunda bende cok kararsizdim hatta almam ditodum ama bi arkadasin cocugu (onlarda hemfikirdi) kanepeye tutunuyodu bir anda dustu ustelukte yerde yumusak seyler seriliydi.bir hafta hastanede kaldilar tomografi felan cekildi durumu kritikti.basini vurdu yere.felcli bile kalabilirdi.allahtan birsey olmadi amacoksikinti cektiler o donem.oyuzden ben zamni gelince alicam yurutec.nekadar dikkat etmeye calussakta anlik kazalar oluyor

Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
Hafta sonu yaicaksin canim.ben daha baslamadim ama baslayinca hafta sonu yapacagim gibi gorunuyo.babasi ilgilenecek ben temizlik yapacagim veya tersi.bir dkbile yanliz kalamiyor bizim oglan(

Kızlar bu 4. Ay aşısında Kızımın Ateşi Çıktığı için duş aldırdık banyo sorun olurum ki .. 2. Ay aşısında demişlerdi kolundan yapılan iğne için o da sanırım ..

Hafta sonu yaicaksin canim.ben daha baslamadim ama baslayinca hafta sonu yapacagim gibi gorunuyo.babasi ilgilenecek ben temizlik yapacagim veya tersi.bir dkbile yanliz kalamiyor bizim oglan(
Ben bir gunu temizlik gunu ilan ediyorum. Her uykusunda bir parca yapiyorum. Uyanikken de onun yaninda yapabilecegim seyleri yapiyorum. Ilgi istediginde herseyi birakip yanina gidiyorum. Aksama kadar bitiyor bir sekilde.

Kızlar bu 4. Ay aşısında Kızımın Ateşi Çıktığı için duş aldırdık banyo sorun olurum ki .. 2. Ay aşısında demişlerdi kolundan yapılan iğne için o da sanırım ..
Sorun olmaz ben de yaptirmistim. Asi gununde doktora da gitmistik banyo yapabilirsiniz demisti.

cnm seninki erken dogum mu ben hamileyken üye değildim o yüzden soruyorum

Benim baya karışık oldu
SAT'ımdan dolayı
Aslında Şubat anneleri topiğinden olmalıydım ama onlar pek konuşmuyodu Mart topiğine kaydım
15 günde erken doğru kızım, Şubat'ı beklemedi Ocak sonu dünyaya geldi

Biz de ayni akşam banyo yaptirdik. Dr yapar demisti. Rahat ol. Gecmis olsun. Iyi mi şimdi

Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
Bende aynı canım taksit taksit yapıyorum ama ayrıntıya giremiyorum maalesef yarım kalacağı ıcın hep kafamda ev işleri bitse yemek var bitmiyor yani

Ben aldım 6 aylıktan sonra bindirmeyi düşünüyorum diger çocuklarımda da kullandım bir sıkıntı olmadı şükür ama eviniz merdivenli ise cok dikkatli olun güvenlik kapılarından alın bebekler icin olanlarından

Bende bugün ütü yapmayı bırakmayı düşünüyordum,çok yoruluyorum çünkü her şeyi tek başıma yapıyorum,bedenim iflasta,bebekleri kaçıncı ayında oturtmamız gerekiyor destekli,Bi de biz dördü. Bitirdik ama dönemiyor benim kuzum ben yardım ediyorum,bir koluda alttakalıyo

bnmki de öyleydi bgn burda okuduklarımdan sonra brz daha yardımcı oldum artık sırtüstüyken yüzüstü dönebiliuyo

Bizim doktorumuz ilk gün yaptırmamamızı söyledi. 38,5 dereceden sonra ateş düşürücü öneriyor. Benim kızım normal de Ağlayan bebek, aşı olduğu gün sarhoş gibiydi yan tesir etti sanırım, kahkalar atıp durdu.:)) sürekli ateşini kontrol ettim 37,5 lardaydı ama Vücudu hep soğuktu. Akşam geç saatte sadece başında sıcaklık farkettim, baktım 39 olmuş, ama ağlamıyor hala kahkalar atıyordu. Hemen fitil verdim ve normale döndü. Başka da ateşlenmedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…