Sessiz ve sakin bir ortamda emzirmeyi denedin miGunaydin kizlar, oglusum bir aydr emmiyyordu uyanikken 2 gun emdi geri birakti aklim almiyor kafayi yiycem, 2 haftadir kilo almiyordu simdi vermeye baslamis 1 haftada 150 gr kadar kilo vermis. Motor gelisimi cok iyi daha 4 ayini yeni bitirdi tam yuz ustu donuyor ellerini one almaya basladi emeklemeye calisiyor, cok mutlu bir bebek surekli gulucukler oyunlar ama bu emmeme ve kilo verme olayi cok uzuyor beni, sutum de var ama sagdigim sutu de yeterince almiyor zorlayinca kusuyor ne yapacagimi sasirdim. Doktor uyaran fazlaligi oldugunu soyluyor hatta cok ilgili ailelerin bebeklerinde daha cok goruluyor dedi
Evet. Hem ic hem dış. Her seferinde de iplik vs cikmis mi içte dıye kontrol ediyorumKızlar ne sıcak yaa pişiyorum resmen balkona cıktm çamaşır astm ter içinde kaldım siz bebişlerin çamaşırlarını utuluyormusunuz
4.ay tam da donmesi gereken ay. Erken degildoktor demişti bana yatır böyle hem sever hem kasları gelişir diye 4. ay kontrolünde söyledm dönmeye başladığını erken başlamış dedi hatta bnmki bi de prematüre
Evet surekli utuluyorumKızlar ne sıcak yaa pişiyorum resmen balkona cıktm çamaşır astm ter içinde kaldım siz bebişlerin çamaşırlarını utuluyormusunuz
Benim gobek yumusak ya. Önceden serttiBenimki de yogun olur galiba. Gobegim dogumdaki gibi degil acayip siskinlik var gecen komsu kilo almissin diyo halbuki Zayifliyorum ama o gobek
Yardimci bayan aliyoruzKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
Allah'im sen koru yavrularimiziüyeliğini silmiş, konuya bakamıyorum ama hatırladığım kadarıyla; bebeği gece yüzüstü dönmüş, nefessiz kalıp vefat etmiştiAllah kimseye göstermesin evlat acısı. Kenan sofuoğlu'nunda oğlu ölmüş. bu haberlerden çok etkilenmeye başladım
Yurutec konusunda bende cok kararsizdim hatta almam ditodum ama bi arkadasin cocugu (onlarda hemfikirdi) kanepeye tutunuyodu bir anda dustu ustelukte yerde yumusak seyler seriliydi.bir hafta hastanede kaldilar tomografi felan cekildi durumu kritikti.basini vurdu yere.felcli bile kalabilirdi.allahtan birsey olmadi amacoksikinti cektiler o donem.oyuzden ben zamni gelince alicam yurutec.nekadar dikkat etmeye calussakta anlik kazalar oluyorben de öyle duydum bi de istiyorum ki kendi çabasıyla emeğiyle ögrensin. 3.5ken bi baktım kanepede yan döndü sok olmustum :) iki hafta sonra da tam döndü. dün de yüzüstünden sırüstü döndü ama devamı gelmedi. yüzüstüne dönmeyi cok seviyo yere koydugum gibi vakit kaybetmeden dönüyo
Hafta sonu yaicaksin canim.ben daha baslamadim ama baslayinca hafta sonu yapacagim gibi gorunuyo.babasi ilgilenecek ben temizlik yapacagim veya tersi.bir dkbile yanliz kalamiyor bizim oglanKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
Evet, zaten minicikler bir iki hareketle bitiyor. Babasina da yaptiriyorum :)Kızlar ne sıcak yaa pişiyorum resmen balkona cıktm çamaşır astm ter içinde kaldım siz bebişlerin çamaşırlarını utuluyormusunuz
Ben bir gunu temizlik gunu ilan ediyorum. Her uykusunda bir parca yapiyorum. Uyanikken de onun yaninda yapabilecegim seyleri yapiyorum. Ilgi istediginde herseyi birakip yanina gidiyorum. Aksama kadar bitiyor bir sekilde.Hafta sonu yaicaksin canim.ben daha baslamadim ama baslayinca hafta sonu yapacagim gibi gorunuyo.babasi ilgilenecek ben temizlik yapacagim veya tersi.bir dkbile yanliz kalamiyor bizim oglan(
Sorun olmaz ben de yaptirmistim. Asi gununde doktora da gitmistik banyo yapabilirsiniz demisti.Kızlar bu 4. Ay aşısında Kızımın Ateşi Çıktığı için duş aldırdık banyo sorun olurum ki .. 2. Ay aşısında demişlerdi kolundan yapılan iğne için o da sanırım ..
cnm seninki erken dogum mu ben hamileyken üye değildim o yüzden soruyorum
Biz de ayni akşam banyo yaptirdik. Dr yapar demisti. Rahat ol. Gecmis olsun. Iyi mi şimdiKızlar bu 4. Ay aşısında Kızımın Ateşi Çıktığı için duş aldırdık banyo sorun olurum ki .. 2. Ay aşısında demişlerdi kolundan yapılan iğne için o da sanırım ..
Bende aynı canım taksit taksit yapıyorum ama ayrıntıya giremiyorum maalesef yarım kalacağı ıcın hep kafamda ev işleri bitse yemek var bitmiyor yaniKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz süpürsem silemıyorum silsem toz alamıyorum çok yorucu hem bebiş hem ev işleri perşembe işe başlıcam napıcaçm ben yaaa
Ben aldım 6 aylıktan sonra bindirmeyi düşünüyorum diger çocuklarımda da kullandım bir sıkıntı olmadı şükür ama eviniz merdivenli ise cok dikkatli olun güvenlik kapılarından alın bebekler icin olanlarındanYurutec konusunda bende cok kararsizdim hatta almam ditodum ama bi arkadasin cocugu (onlarda hemfikirdi) kanepeye tutunuyodu bir anda dustu ustelukte yerde yumusak seyler seriliydi.bir hafta hastanede kaldilar tomografi felan cekildi durumu kritikti.basini vurdu yere.felcli bile kalabilirdi.allahtan birsey olmadi amacoksikinti cektiler o donem.oyuzden ben zamni gelince alicam yurutec.nekadar dikkat etmeye calussakta anlik kazalar oluyor
bnmki de öyleydi bgn burda okuduklarımdan sonra brz daha yardımcı oldum artık sırtüstüyken yüzüstü dönebiliuyoBende bugün ütü yapmayı bırakmayı düşünüyordum,çok yoruluyorum çünkü her şeyi tek başıma yapıyorum,bedenim iflasta,bebekleri kaçıncı ayında oturtmamız gerekiyor destekli,Bi de biz dördü. Bitirdik ama dönemiyor benim kuzum ben yardım ediyorum,bir koluda alttakalıyo
Kızlar bu 4. Ay aşısında Kızımın Ateşi Çıktığı için duş aldırdık banyo sorun olurum ki .. 2. Ay aşısında demişlerdi kolundan yapılan iğne için o da sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?