Ben bir gunu temizlik gunu ilan ediyorum. Her uykusunda bir parca yapiyorum. Uyanikken de onun yaninda yapabilecegim seyleri yapiyorum. Ilgi istediginde herseyi birakip yanina gidiyorum. Aksama kadar bitiyor bir sekilde.
Şükür öğleden sonra düştü Ateşi.. Calpol vermiştim o da etkili oldu tabi zırt pırt emzirmeye çalıştım :) bugün ne kadar emdi nasıl emdi bilmiyorum :)Biz de ayni akşam banyo yaptirdik. Dr yapar demisti. Rahat ol. Gecmis olsun. Iyi mi şimdi
nasıl yardımcı oldunuz,neler yaptınızbnmki de öyleydi bgn burda okuduklarımdan sonra brz daha yardımcı oldum artık sırtüstüyken yüzüstü dönebiliuyo
Şükür öğleden sonra düştü Ateşi.. Calpol vermiştim o da etkili oldu tabi zırt pırt emzirmeye çalıştım :) bugün ne kadar emdi nasıl emdi bilmiyorum :)[/QUOT
cok şükür. Gecmis olsun
Doktorumuz 5.ay bitince destekli dediBende bugün ütü yapmayı bırakmayı düşünüyordum,çok yoruluyorum çünkü her şeyi tek başıma yapıyorum,bedenim iflasta,bebekleri kaçıncı ayında oturtmamız gerekiyor destekli,Bi de biz dördü. Bitirdik ama dönemiyor benim kuzum ben yardım ediyorum,bir koluda alttakalıyo
Bizimki de arada yapiyo onu. Sabahin korunde kalkiyor. Uykunun en tatli yerinde zart diye kalkmak zorundasin. Diyorum erteleme tusu yokmu bunuuuun 5 dakka dahaemre de güzel isim annesi adıyla yasasın insallah :) bizimki bi saattir ayakta ya bi de bu cıktı basımıza uyanıyo uyumuyogerci gündüz 3 saat uyudu ondandır. dünden önce de öyle yaptı bi gıcıgım gece de bırakmıyo beyfendi :) hepinize iyi uykular :)
Ben yapmiyorum canim. Ne gerek var. Zaten bebisinkileri elimde yikiyorum citileyerek. Durulamasini makinede yapiyorum. Utu olayina hic girmiyorum. Altindan kalkamam yoksa.Benim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Benim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Valla canm ben sadece ilk alduklarumı tıkayıp utuledim sonra bıraktım cynku çok zorlandım kendi utulerimizi bile annem yapıyodu anlucan hiç utulemedin ama vicdanda yapmıyorum zaten ayrı yıkıyorum. Çok şukur hasta falanda olmadık. Bidahamı gelivem dunyaya kendime bakamaz oldum doğumdan beriBenim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Bence bir sure daga yap. Az daha buyusun bırakırsın. Ihtiyaca gore azar azar yapBenim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Bizimkisi 30-35 dk uyuyo.bende dinleniyorum yada yemek yiyorum.uyaninca hic yanindan ayrilamiyorum hemen mizmizlaniyo.senin bebis iyiymis yaaBen bir gunu temizlik gunu ilan ediyorum. Her uykusunda bir parca yapiyorum. Uyanikken de onun yaninda yapabilecegim seyleri yapiyorum. Ilgi istediginde herseyi birakip yanina gidiyorum. Aksama kadar bitiyor bir sekilde.
Yaa niye vicdan yapiyorsun ..yapamiyorsan yapma arkadadim.olmez bebek merak etme.birsey olmaz.annem bizim kiyafetlerimizi hic utulememis.turp gibiyim sukurler olsun.ben utuluyorum sebebi duzgun gorunsun diye.:)))Benim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Ben hiç ütülemiyorum o kadar ütü gerektirecek Şeyler de yok cok fazla kırışmadıktsn sonra gerek yok bendeBenim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Kesinlikle Katılıyorum kendimize eziyet etmeye gerek yok sonra ne kocaya ne kendimize zaman kalıyor mikroplar yıkanırken ölüyor abartmamak lazım mikropta da ihtiyacları var vücütlerının bence.Valla canm ben sadece ilk alduklarumı tıkayıp utuledim sonra bıraktım cynku çok zorlandım kendi utulerimizi bile annem yapıyodu anlucan hiç utulemedin ama vicdanda yapmıyorum zaten ayrı yıkıyorum. Çok şukur hasta falanda olmadık. Bidahamı gelivem dunyaya kendime bakamaz oldum doğumdan beri
Ben hiç ütü YapmıyorumBenim gibi ütü yapmayı bırakacak varsa yazsın lütfen yoksa vicdan yapıp devam etcem ama bitik Bi haldeyim
Ben de iyice saldim. Biyiklarim uzadi. Onu bile almaya üseniyorum. Esim dalga geciyor valla permatik alayim mi sana diyeKendime hiç bakamıyorum,yemek,temizlik ütü,sürekli kucak isteyen bebek,babamız çok yardımcı olamıyo,rahatsızlığından dolayı,evdeki her iş bende,elimde sağ olsun çıoookkkk dağınık ,bide onun arkasını topla,derken son bir aydır belim ağrıyo,bebeğim kucakta gezinmek istiyor,sabahtan akşama gezindiğimi biliyorum,dün kendi kendime napıyırum ben dedim,işleri azaltıp oğluşumla kaliteli vakit geçirmem gerek diye,gozumede ütüyü kestirdim,oooffff offfffff çooıokkkkkk yorgunummmm çoooookkkkkk
ben samsnda deniz kenari bir ilcede yasiyorum.deniz suyu akdeniz kadar sicak degil bir de balik cciftlikleri sehrin atik sulari.bunlari bir an dusunemedim.umarim bisey olmaz.tatile baska bir yere gitmis olsak bu kadar tedirgin olmazdim belki hava sartlarindan dolayi. bu arada kizim suyu cok seviyo.denizde yuzustu yatirdik tutarak eller auaklar cirpindi. baba sirtina su doktu eliyle o zaman agladi :) su sicakligi iyi olsa daha uzun kalirdi bu sefer mikrop alma olasiligi artardi.Benim kizimda 4,5 aylik henuz denize sokmadim ama tatile gidecegimiz icin gecen hafta doktora sordum 1,5 yasina kadar havuz onermiyorum ama denize sokabilirsin dedi. Insallah bisey olmaz biraz daha dikkatli olmak gerek, bende merak ediyorum denizde ne yapacak diye acaba deniz icin icine oturmali simitlerdenmi alsak
ben denizin cok da temiz olmadigini bildigim icin tedirgin oldum iste.gerci benimki su falan yutmadi ama idrar yollarindan falan kapar diye korktum bir deniz suyu ona gore biraz soguktu.Ilk soktugumuzda 4ay6gunluk felandi.denizdeyken agzina birazcik su gitmisti bizimkinin.birsey olmadi uzerinden bir ay gecti nerdeyse.ayrica ne olabilirki.ardindan hemn su vermistim biriki cay kasigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?