2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

İştahımı kapalı kan tahlili falan yapıldımı

valla sabahtan beri mızıldayıp duruyo çınar bey açlıktan midem bulanıyo geceden beri kaç kere emdi,içim kazınıyo babası akşamcı diye uyandrmayayım dedm de bu saate kadar zor zapt ettim 7 de uyandı azönce bi 15 dk uyudu bağırarak uyandı şimdi ayağımda sallıyorum yine mızmız böyle değildi oğlum hep diş yüzünden

Arada uyansın boşver, o kadar kıyamamazlık etme kocana biz neler çekiyoruz hem gebelik hem sonrasında
Onlarda baba kelimesinin altını doldursun
Bi de kendine tek elle de olsa bi kahvaltı tabağı yap ( kucağında muhtemelen oğlun olduğundan )
Sonra onu ayağında sallarken ye, yemen lazım hem kendin için hem evladının sütü için

eşim saolsun çok yardımcıdır bana ondan kıyamadm:) uyudu çok şükür şimdi bakalım kaç dk uyucak o arada kahvaltı edeym

Bir de oyle deneyeyim insallah ise yarar. Kilo verince iyice panik oldum o yuzden zorluyorum biraz o da dedigin gibi istemiyor iyice soguyor

Oyun halısı al at üstüne oynasın kucağa aliştırmak çok kotu benimkide alıştı şimdi oyun halısını seviyo Allahtan.
Bizimki de oyun halisini cok seviyor cok guzel oynuyor ama cogunlukla odada yalniz kalmak istemiyor o oynarken ben koltukta oturuyorum ama o bile iyi geliyor kucakta degil hic olmazsa

Merhaba kızlar. Nasıl gidiyor ??? Ben işe başlyalı neredeyse iki ay oldu. Bu zamana kadar babannemiz baktı minikkuşa ama artık bakıcıya başladım iki gün oldu Şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama inşallah hep böyle gider. Kendi çocuğ ugibi baksın başka bir şey istemem. Zaten aynı sokakta oturuyoruz. Ne kadar iyi olsa da insanın içi rahat etmyor. Benim gibi bebişini bakıcıya vermek zorunda kalan var mı

Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik valla Zaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
Bende hemen bakmistim bizimki aslan o yüzden sevindim ben yengecim cok duygusalim bizim kiz koç olucakti 2 hafta erken geldi ama duyduguma gore baliklar mantıklı da olurlarmis yaşayıp gorucez

Ben de ayni sekilde veriyordum ama simdi yalanci memeyi de almiyor, ben de uykuya yeni dalmisken emzirebiliyorum ama iste bazen sinirlerim bozuluyor oturup agliyorum, uykuya ne cok dalmis olacak ne tam uyanik olacak, uyumasi icin saatlere cok dikkat etmem gerekiyo. Senin ki duzeldi mi simdi

Bende hemen bakmistim bizimki aslan o yüzden sevindim ben yengecim cok duygusalim bizim kiz koç olucakti 2 hafta erken geldi ama duyduguma gore baliklar mantıklı da olurlarmis yaşayıp gorucez
Ben koc burcuyum yani koc da olaydi iyi olurdu :) bizim oglusun yukseleni de yengecmis sessiz sakin bir bebik :) herkese gulucuk atiyo insallah büyüyünce de öyle olur

Merhaba arkadaslar . Bebeklerinizi o kadar kucağa alıştırmayın Sonrasını düşünün bu kiloda kalmıyorlar ve kendinize asla vakit bulamaz bunalırsknız benim kızım şükür yatağına koydum mu uyuyor kucakta hic alıştırmadım yeni dogdugında tabi ki cok kucaktaydı ama yatağına alıştırdım tekerlekli kücük sepetimiz de uyıyor hala bende neredeysem o oda ya götürüyorum gözümün önünde uyuyor bir kac ay sonra sıgöaz ona o zaman Odasında uyutucam ama bebek telsizlerindrn alıcam heran duymak icin , sinema ya gitmeyi özledim en cok Cumartesi dogum günün ama bebekle Yapacağımız tek sey yemege çıkmak olacak bırakacak kimsem yok burada. Kendinizi ihmal etmeyin ev işleri az biraz Yapılıyor ama kendimizi şalmamak lazım , bir Ay'ı gecti saçlarımı boyattım öyle iyi geldi ki birde Laser Epilasyon başladım ay ne rahatmış önceden neydi öyle :) bir de kilolar gitseydi oda olur inş

Kesinlikle katiliyorun.tamam bebegime bakuyorum ama evde durmaya alisik degilim.calismk anlaminda yoksa surekli gezen birisi degilim.bende eylulde basliyacagim allahtan yarim gun.bir gibi evdeyim.annemin yakin olnasini isterdim ama biz bakiciya birakicaz.ilk gunler bebek icin de benim icinde zor olucak ama alisacagiz artik...

Sende iş bakımından şanslısın
Ben tam gün çalışıyorum

Suanda yatarak emzirmek dinlenmek icin isimede gelmiyo degil yani.ama kotu tarafi memenin bagimlulik yapmasi.gecede ayni yontemi istemeye baslasdi.hala degismedi malesefki.gece 3-4defa emziriyorum.bir ay oncesine kadar 21.00 dansabah 4kadar nerdeyse uyuyodu.simdi sik sik uyaniyoo.seninki nasil gece

Mantikli olurlar evet ama cok da cimri olurlarmis. insallah oyle olmazlar. Gecen eline para sıkıstirmislar. Zor aldik valla.

Ben gunde 2 film izlerdim haftada 1 de kitap bitirirdim. Hamile kaldiktan bu yana hicbirini yapamiyorum. O kadar ozledim ki kitap okumayi.
Bizimkisi de kucak disinda asla uyumuyor. Simdi zor uyuttum da kahvalti ediyorum. Nasil birakfiricaz bu kucak olayini

Arkadaslar su an dunyada kizimdan onemli hicbir sey yok benim icin. O nedenle ev isi su bu bir sekilde cozum oluyor. Bu noktalarda eslerin tavri ve destegi cok onemli. Eve bayan aliyoruz. Esim sabahin korunde cikip aksam gelmesine ragmen ki ustune doktorasini bitirmeye çalışıyor, aksamdan kahvaltimi hazırlıyor yiyecek bir seyler hazirliyor. Evet ben de sinema kitap vs özledim ama kizimi hepsibden cok seviyorum. Nasilsa buyudugu zaman bunlari yaparim. Hatta birlikte yaparız. Gece emzirmeyi niye dert ettiniz anlamadim. Bebegin en dogal hakki gece gunduz annesini emmek. Bence emzirmek anne bebek arasindaki en guzel en ozel an. Gece gunduz hic bitsin istemiyorum o an. Kucaga alistirma diye de bir sey olduğuna inanmiyorum. Bence bebek istedigi her sn kucaklanmali. 0-2 yas duygusal ihtiyaclarinu tam karsilarsaniz ileride kendine guvenen size guvenen mutlu empati sahibi duyarlı bagimsiz ... yavrularınız olur. Yok kucaga alistirma, yok gece cok emmedin, yok simartma, yok ayni odada uyuma. Oldu ya bunlar neyin soylemi. El kadar bebeyi hayatimiza uymasi icin egitmeye calisiyoruz( ki biz bunu yapmiuoruz) . Dengeli bir sekilde biz bebeğimize uyuyoruz. Uzun oldu ama gercekten üzülüyorum bu tarz seylere. Yani aklim almiyor aksini

cnm bnm de belim kopardı kucakta uyumaya alışmıştı brz ağldı ama ayakta sallamaya alıştırdm en azndan belim ağrımıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…