2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla benım ucuncu cocugum elimden gelse ucunu bırden kucaklıyacam ama sıpa oglanlarım artık kucak ıstemıyor,
Ayrıca uc cocugun arasında ben fılm ızlemek için vakıt bulabılıyorsam sızde bulursunuz, gercı bı fılm uc gunde bıtıyor ama olsun, kendınız mutlu olun kı cocugunuzda mutlu olsun

İnşallah verirsin
Bence 7/24 bebekle vakit geçirmek insanı köreltir
Arada kısa sürlei de olsa kendine vakit ayırmak şart
Kimisi saçına harcar bu vakti, kimisi sporuna, kimisi kitabına.. Orası tercihe bağlı
Evet 24 saat cocukla gecmez zaman zaten ınsan kafa
Ilerde cocukla cok keyıflı vakıt gecıreceksınız, o zaman zaten istesenızde başka bışey yapmak gelmıyecek ıçınızden, yalnız bır yere gıtsem cocuklarımı arıyorum onlarsız yapamıyorum, bugun 4 kilo barbunya cıkardık oglanlarla cok eglendıler, sonra beraber kek yapıyoruz, mutfagı kım temızlerse temızlesın sonra

Katiliyorum.

Gece 2 kere emiyor uyku arasinda cok sık uyanmiyor bir de oyle olsa cok daha zor olur. Bebegi her kosulda emenler ne buyuk bir nimet oldugunu bilseler. Insallah bizimkilerde duzelir. aylik Kilo alimi nasil bebeginin? bizimki 500 gr almisti 100 gr vermis gecen hafta

Bende sezeryanla dogum yaptim.belim hic agrumiyo ama ayak bileklerim agriyo.gerci oda bir aydir.ozellikle ilk kalkinca acilinca duzeliyo.vitamin eksikliginden olabilirmu acaba.sizdede varmi ayak bilegi agrisi kuzlar
Ayak tabanlarim ve ayak bileklerim sabah kalkinca benim de cok agriyor ben fazla kilolardan diye dusunuyorum

Kızımda da oğlumda da hiç yanımdan ayırmadım.İşe başlıycam oğlum gece emmesini bırakmasın diye yalvarıyorum.Bol bol öperim koklarım sarılırım yavruma.5 aydır evdeyim hiç kucağımdan indirmedim.İş güç umrumda olmaz ama zaten yardımcımda var.Mecbur olmasam 1 dakika yanımdan ayırmam kuzularımı

benim bakıcım oğlum doğduğundan beri yanında.oğlum tanıdık biriyle kalacağı için çok şanslıyım

Ise baslayinca daha da kiymetli olacak bence gece emzirmeleri di mi. Ne mutlu sana. Ne guzel. Bu arada bayadir gozukmuyordun burada

Canım yardımcın oldugu icin rahat konuşuyorsun ama inan yanlozken herşey bir yerde birikiyor keşke hep bebeğime ayırabilsem zamanımı ama olmuyor

kızlar oğlumun başı alev alıyo ama ateşi yok akşam olunca 8 de uyurdu 2 gündür ağlaya ağlaya yorulup uyuyo şurup veriyorum bi çay kaşığı kadar calpol öyle dalıyo uykuya ememiyor alıp alıp yüzüme bakıp ağlıyo bildiğin acıyo der gibi bakıyo içim gidiyo dişten midir bu durum yaşayan var mı gün içinde de emziği kemiriyor ağzından düşünce içli içli ağlıyo

Büyük ihtimal Öyledir canım ya pişiği ya da bir ağrısı yoksa. Ben Dişi için taze soğan veriyorum. Hem Acısını alıyormuş hem kolay çıkmasını sağlıyormuş

17 martta dogdu kizim.bugun ilk disi gordum.ucu cikmis.ama cik huzursuz.gece kesintisiz uyurdu simdi surekli uyaniyo aglarken kulagini tutuyo yanagina vuruyo. bir yandan gazi. cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyo.

Bu dediklerinin aynısını bugün yaşadık sıcaklığı az emmesi içli içli ağlaması dişliğini kemirmesi calpol hepsi ... Zor uyuttu. 12 buçukta. Şuanda ylne sallıyorum uyanacak ve yine öyle ağlayacak diye endişeleniyorum

evet canm ayaklarımın tamamı özellikle ilk kalktığımda bilekler bikaç arkadaşla konuştum sezeryanla yapan onlarda da varmış
Bunun sezaryanla degilde emzirmekle alakali oldugunu dusunuyodumbirde vucudun alusik olmadigi fazla kilolar.
Normal dogum yapan arkadadlar sizdede varmi ilk kalkinca ayak bilegi agrisi

Beb bebegimle mutluyum. O buyudukce zaten aktivitelerime zaman ayiririm. Her seyin bir zamani var. Su an tam zamanli annelik yapmak öncelikli benim icin. 3-4 defa da uyanabilir gece. Onlar daha bebek. Bir ihtiyaci olmasa zaten 3- 4 defa uyanmaz.
Vallahi benim bebegim sicaktan ve yerdegisikliginden dolayi uyaniyor galuba..tabiki oncelik onlar.ben 24saat ilgileniyorum.babamuz cok zamn ayiramiyor malesefku.ve insan gercekten bunaliyor bazen.

Hakklisin canim.kesinlikle insan kendine zamn ayirmali.kisa surelide olsa.ayrica buyudukce zorlasiyormus is.herkez ayni seyi soyluyo.artik okula basladiklari zamn biseyler icin zamn buluruz.cevremde bana yardimci olacak kimse yok.tatiller disinda.herseyi kendim yapiyorum dolayisyla bitiyorsun artik.boyle bir anne nakadar yararli olabilirse artik..

4 aylik olana kadar iyiydi.sonra 200grm verdi.mamayabasladim gunde iki defa.bilemiyorum ama zor duzelir benimkusi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…