2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bunun sezaryanla degilde emzirmekle alakali oldugunu dusunuyodumbirde vucudun alusik olmadigi fazla kilolar.
Normal dogum yapan arkadadlar sizdede varmi ilk kalkinca ayak bilegi agrisi
ilk zamanlar cocugu alırken belim agrırdı cnm ama simdi bi sıkıntı yok sükür. bu arada normal dogum yaptım

Büyük ihtimal Öyledir canım ya pişiği ya da bir ağrısı yoksa. Ben Dişi için taze soğan veriyorum. Hem Acısını alıyormuş hem kolay çıkmasını sağlıyormuş
onu ben de biliyorum da daha küçük diye vermeye korktum vereym bari

17 martta dogdu kizim.bugun ilk disi gordum.ucu cikmis.ama cik huzursuz.gece kesintisiz uyurdu simdi surekli uyaniyo aglarken kulagini tutuyo yanagina vuruyo. bir yandan gazi. cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyo.
aynen işte aynı şeyleri yaşıyo oğlum daha diş fln yok ama damağında dA bi belirti yok

gece hiç ağlamzdı bnm oğlum uyanır emer uyurdu dün gece uyandı ememedi yine ağladı fln bşy de yapamıyorum

Bende 6 ay ( banyosu dışında ) herşeyi tek yaptım tek baktım. Akşamdan akşama eşim geliyordu gaz vs çıkarırdı o kadar. Ama çok zorlandım ve kızım da çok zor bir bebek. Şimdi işe başladım belki daha zor sabah erken kalk, hazırlan, bebeği annene bırak, ordan işe koştur akşamda aynı tempoyla geri dön ama işyerinde bi havam değişiyo insan görüyorum başka işlerle meşgul olup kızımı da özleyince daha sabırlı ve verimliyim bence.

kizimin bu sabahki kakasinda kirmiziliklar vardi bir suru. kanmi anlayamadim bir turlu.. dun aksam karpuz vermistim biraz suyunu emsin diye agzina tuttum.daha oncede bunu yapmistim ama bilemiyorum bu ilk gibi. kan nasil anlasilirki kakada. denizede siktum diye vicdan azabi ve korku yasiyorum. umarim mikrop almamistir.sadece 2 dak durduk denizde ve kafasi islanmadi hic ama kiz cocugu iste daha kolay alabilir mikrobu.

Kızlar benim bebiş sanki kilo verdi evdeki digital baskülle tarttım 350gr vermiş sanki
Sizin kilo kaybı oldu bu aylar normalmiş ama bunun sınırı nedir acaba

Benim kıde öyle özellikle uyandıktan sonra elini yuzunu kollarını yıkayınca geçiyor

Kızlar bizim mukuslu kaka mız var bazen tamamiyle mukuslu ve kokulu bazen mukussuz ve kokusuz oluyor kaka.Alerjiyse neye alerjisi var çözemedim.1,5 ay diyet yaptım diyetle düzelmediyse demekki alerji değil dediler ve prebiyotik başladı doktorum

Ise baslayinca daha da kiymetli olacak bence gece emzirmeleri di mi. Ne mutlu sana. Ne guzel. Bu arada bayadir gozukmuyordun burada
Face den yazmak daha kolay oluyor.Bura zor geliyor.O yüzden yoktum zaten ilk 2 ay çok ağladık 3,ayda geçti gaz sancılarımız şimdi de alerji şüphesi taşıyoruz onla uğraşıyoruz hayırlısı bakalım

canım bizimkilerin alerjisi yüzünde :) ama bizimkinin de sümüksü kakası bayadır

Kızlar benim bebiş sanki kilo verdi evdeki digital baskülle tarttım 350gr vermiş sanki
Sizin kilo kaybı oldu bu aylar normalmiş ama bunun sınırı nedir acaba
oğlumu görenlerde kilo vermiş diyo yanağının tombikliği indi ama daha tartmadm diş eritecek oğlumu

Kızlar selam,
Haftaya Perşembe işe başlıyorum artık, zor olacak ama biran evel alışmak ve alıştırmak lazım diye düşünüyorum. Öncesinde süt depolamaya başladınız mı sizler? Ne kadar önce ne kadar aralıklarla ne kadar sağım yapmak lazım ki ilk gün için? Diğer günlere zaten işyerinde 2-3 saatte bi 20dk sağsam yeter sanırım, nette öyle okudum da.

Ben hiç ütülemiyorum o kadar ütü gerektirecek Şeyler de yok cok fazla kırışmadıktsn sonra gerek yok bende
Ben de yaklaşık 2 aylık olana dek ütüledim, sonra da bıraktım, sadece arada gezmelikleri ütüledim. Tekbaşına hem çocuk hem ev işleri zor oluyormuş onu da anladım bu arada. Gündüz uyumuyor, gece de geç uyuyor bizim oğlan, sabah erkenden kalkıp yapmaya çalışıyorum artık ben de.

Kızlar sutunuzu ssağarkeen azaldımı benim pompanın gucumu dustu sutummu azaldı anlamadım gitti. 90lık çıkardı hep şimdi 30zır çıkıyo

Ne zaman sağmıştın emdikten ne kadar önce veya Sonra ? O da etkiler ..
Benim kız hıc emmedi sabah öğle akşam sağıyordum 90yada 60lık xıkardı hep şimdi 30zır cıkıyo sanki deliklerim tıkanmş gibi acaba pompamı bozuldu suteklide sıvı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…