- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
ilk zamanlar cocugu alırken belim agrırdı cnm ama simdi bi sıkıntı yok sükür. bu arada normal dogum yaptımBunun sezaryanla degilde emzirmekle alakali oldugunu dusunuyodumbirde vucudun alusik olmadigi fazla kilolar.
Normal dogum yapan arkadadlar sizdede varmi ilk kalkinca ayak bilegi agrisi
onu ben de biliyorum da daha küçük diye vermeye korktum vereym bariBüyük ihtimal Öyledir canım ya pişiği ya da bir ağrısı yoksa. Ben Dişi için taze soğan veriyorum. Hem Acısını alıyormuş hem kolay çıkmasını sağlıyormuş
aynen işte aynı şeyleri yaşıyo oğlum daha diş fln yok ama damağında dA bi belirti yok17 martta dogdu kizim.bugun ilk disi gordum.ucu cikmis.ama cik huzursuz.gece kesintisiz uyurdu simdi surekli uyaniyo aglarken kulagini tutuyo yanagina vuruyo. bir yandan gazi. cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyo.
gece hiç ağlamzdı bnm oğlum uyanır emer uyurdu dün gece uyandı ememedi yine ağladı fln bşy de yapamıyorumBu dediklerinin aynısını bugün yaşadık sıcaklığı az emmesi içli içli ağlaması dişliğini kemirmesi calpol hepsi ... Zor uyuttu. 12 buçukta. Şuanda ylne sallıyorum uyanacak ve yine öyle ağlayacak diye endişeleniyorum
Bende 6 ay ( banyosu dışında ) herşeyi tek yaptım tek baktım. Akşamdan akşama eşim geliyordu gaz vs çıkarırdı o kadar. Ama çok zorlandım ve kızım da çok zor bir bebek. Şimdi işe başladım belki daha zor sabah erken kalk, hazırlan, bebeği annene bırak, ordan işe koştur akşamda aynı tempoyla geri dön ama işyerinde bi havam değişiyo insan görüyorum başka işlerle meşgul olup kızımı da özleyince daha sabırlı ve verimliyim bence.Hakklisin canim.kesinlikle insan kendine zamn ayirmali.kisa surelide olsa.ayrica buyudukce zorlasiyormus is.herkez ayni seyi soyluyo.artik okula basladiklari zamn biseyler icin zamn buluruz.cevremde bana yardimci olacak kimse yok.tatiller disinda.herseyi kendim yapiyorum dolayisyla bitiyorsun artik.boyle bir anne nakadar yararli olabilirse artik..
4 tam gün çalışıp süt iznimi 5.gün kullanıp hiç gelmiyorumSut iznin yokmu neden tangun
Benim kıde öyle özellikle uyandıktan sonra elini yuzunu kollarını yıkayınca geçiyorkızlar oğlumun başı alev alıyo ama ateşi yok akşam olunca 8 de uyurdu 2 gündür ağlaya ağlaya yorulup uyuyo şurup veriyorum bi çay kaşığı kadar calpol öyle dalıyo uykuya ememiyor alıp alıp yüzüme bakıp ağlıyo bildiğin acıyo der gibi bakıyo içim gidiyo dişten midir bu durum yaşayan var mı gün içinde de emziği kemiriyor ağzından düşünce içli içli ağlıyo
Kızlar bizim mukuslu kaka mız var bazen tamamiyle mukuslu ve kokulu bazen mukussuz ve kokusuz oluyor kaka.Alerjiyse neye alerjisi var çözemedim.1,5 ay diyet yaptım diyetle düzelmediyse demekki alerji değil dediler ve prebiyotik başladı doktorumCnm biz susami farkettik tahin helvasini kestim mükemmel bir şekilde iyi olmaya basladi artik kasima istegi yok bi test yaptirsan iyi olur aslinda ama hemen kizarmiyorsa alerjisi düşük dozdadir. Sorun yumurta ise veya sutse hayatindan çok sey cikariyorsun makarna yumurta çikolata gofret biskuvi soslar. Hele sut varsa tereyagina kadar gidiyo hayatindan iste yediklerini kaydet kayda deger olanlari test yaptir. Alerji yapanlar mesela yumurta aki inek sütü susam findik fistik vb. En guzeli test yaptirman
Face den yazmak daha kolay oluyor.Bura zor geliyor.O yüzden yoktum zaten ilk 2 ay çok ağladık 3,ayda geçti gaz sancılarımız şimdi de alerji şüphesi taşıyoruz onla uğraşıyoruz hayırlısı bakalımIse baslayinca daha da kiymetli olacak bence gece emzirmeleri di mi. Ne mutlu sana. Ne guzel. Bu arada bayadir gozukmuyordun burada
Sende haklısın Allah kolaylık versin.Canım yardımcın oldugu icin rahat konuşuyorsun ama inan yanlozken herşey bir yerde birikiyor keşke hep bebeğime ayırabilsem zamanımı ama olmuyor
canım bizimkilerin alerjisi yüzünde :) ama bizimkinin de sümüksü kakası bayadırKızlar bizim mukuslu kaka mız var bazen tamamiyle mukuslu ve kokulu bazen mukussuz ve kokusuz oluyor kaka.Alerjiyse neye alerjisi var çözemedim.1,5 ay diyet yaptım diyetle düzelmediyse demekki alerji değil dediler ve prebiyotik başladı doktorum
oğlumu görenlerde kilo vermiş diyo yanağının tombikliği indi ama daha tartmadm diş eritecek oğlumuKızlar benim bebiş sanki kilo verdi evdeki digital baskülle tarttım 350gr vermiş sanki
Sizin kilo kaybı oldu bu aylar normalmiş ama bunun sınırı nedir acaba
sabah başı yanıyodu yine ateşini ölçtüm 36.2 yüzünü saçını bi suya tuttum sonra duş aldırdım rahatladı uyudu şimdiBenim kıde öyle özellikle uyandıktan sonra elini yuzunu kollarını yıkayınca geçiyor
Ben de yaklaşık 2 aylık olana dek ütüledim, sonra da bıraktım, sadece arada gezmelikleri ütüledim. Tekbaşına hem çocuk hem ev işleri zor oluyormuş onu da anladım bu arada. Gündüz uyumuyor, gece de geç uyuyor bizim oğlan, sabah erkenden kalkıp yapmaya çalışıyorum artık ben de.Ben hiç ütülemiyorum o kadar ütü gerektirecek Şeyler de yok cok fazla kırışmadıktsn sonra gerek yok bende
Ne zaman sağmıştın emdikten ne kadar önce veya Sonra ? O da etkiler ..Kızlar sutunuzu ssağarkeen azaldımı benim pompanın gucumu dustu sutummu azaldı anlamadım gitti. 90lık çıkardı hep şimdi 30zır çıkıyo
Benim kız hıc emmedi sabah öğle akşam sağıyordum 90yada 60lık xıkardı hep şimdi 30zır cıkıyo sanki deliklerim tıkanmş gibi acaba pompamı bozuldu suteklide sıvı içiyorumNe zaman sağmıştın emdikten ne kadar önce veya Sonra ? O da etkiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?