2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim kizimda uc gundur o sekilde gecen aksam 8de mama verdim 10da emmeden uyudu gece surekli agladi emmedi icin kucagima alinca cildiriyo, sallaya sallaya uyudu sonra sabah 8de emdi dun doktora goturdum fiziksel muayenesinde birsey cikmadi idrar tahlili verdik doktor ciktigi icin bugun gosterecez sonucu ama doktor sicaktan olabilir dedi, odanin cami acik yatirdim gece yine bir sefer oyle yapti salladim uyudu ikisaat sonra aldim emzirdim cok sukur emdi. Hic ortunmedigi icin cami acmiyordum ama yazik onlarda sicaktan bunaliyo sende cam ac odayi serin tut belki rahatlar

Büyük ihtimal Öyledir canım ya pişiği ya da bir ağrısı yoksa. Ben Dişi için taze soğan veriyorum. Hem Acısını alıyormuş hem kolay çıkmasını sağlıyormuş

Taze sogani nasil veriyorsun yesil kismimi yoksa kok kismimi

17 martta dogdu kizim.bugun ilk disi gordum.ucu cikmis.ama cik huzursuz.gece kesintisiz uyurdu simdi surekli uyaniyo aglarken kulagini tutuyo yanagina vuruyo. bir yandan gazi. cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyo.

Gozun aydin canim insallah digerleri rahatca cikar, darisi basimiza

Kızlar benim bebiş sanki kilo verdi evdeki digital baskülle tarttım 350gr vermiş sanki
Sizin kilo kaybı oldu bu aylar normalmiş ama bunun sınırı nedir acaba

Benim kizimda 5 gunde 100 gr vermis, kilosu az diye mamayada basladim ama sicak etkiledi yiyemiyorlar

Haklısın zor yanlıZken bende aynıyım kendi ütülerini bile zor yapıyorum . Kızıma evde mama yapmaya da başladım az az onu alıştırmaya calışıyorum birde başka işler de oluyor hergün dışarı cık alışveriş evrak işleri Almanya da bitmiyor maalesef çoğunda da kendim gitmem lazım eşim imza vs icin cocukla cok zor

canm zaten bütün camlar kapılar açık alanyadayız biz vantilatör de çalışıyo odada klimadan korkuyorum iyice hasta eder diye her gece ter içinde uyanırdı dün gece hiç terlemedi ama hiç yapmadığı şey gece kalkıp ağladı emmedi ememedi daha doğrusu emziğini kemirdi yine saat 4te uyanıktı ki oğlum en erken 6 da uyanır

Benim kız hıc emmedi sabah öğle akşam sağıyordum 90yada 60lık xıkardı hep şimdi 30zır cıkıyo sanki deliklerim tıkanmş gibi acaba pompamı bozuldu suteklide sıvı içiyorum
Tek göğüsten mi bu ksdar çıkıyor? Pompadan OLDUĞUNU sanmıyorum için rahat edecek ise başka pompa ile sağ kiralık olanlarla dener görürsün ... bebek emmeyince süt giderek Azalabilir malum sıcakda var ...

İ İkisinden okadar çıktı emmiyo evet çok azaldı hastane tipi kiralayıp denesem iyi olacak

Annem pirasa vrrirdik diyor dis icin

benim oğlumda da iki kere gördüm,nette fissur,alerji yada amipten olabilir diyor,amip ve alerji laboratuvarlarda aynı şekilde görüldüğü için çoğu bebeğe amip teşhisi konulup antibiyotik başlanıyormuş,gereksiz yere,sadece anne sütü alan bebeklerde amip kesinlikle olmazmış,tabi denizden kapmadıysa,ben üç gün süt ürünleri yemedim,bugün peynir yedim bakalım ne olacak,uç gün sonra yumurtaya başlıcam,bir daha olursa dr gitcem,sizde gelişmelerden beni haberdar eder misiniz

Bende acaba banyo suyu yutuyor,orda mı mikrop kaptı diye düşündüm ama şimdilik kakada kırmızılık görmedim,bizdeki çok azdı,mukuslu kakanın içindeydi,şimdilik bişey yok inşallah sizde de bizde de tekrarlamaz

Ben yenge
Ben koc burcuyum yani koc da olaydi iyi olurdu :) bizim oglusun yukseleni de yengecmis sessiz sakin bir bebik :) herkese gulucuk atiyo insallah büyüyünce de öyle olur
Ben yengecim yukselenim balik çifte duygusalim yerine göre sakinimdir ve cok duygusalimdir bizimkinin yukseleni aslan nasıl olur bilemem ama simdilik uslu bir bebek insallah devam eder oyle olmaya duyduguma göre 40 yasindan sonra yukselen burc etki edermis

Kök kısmını veriyorum. Ağzı baya kokuyor ama napalım

kızlar oglus sırtüstünden yüzüstüne dönüyo 23 gündür. birkac gün önce yazmıstım burada yüzüstünden sırtüstü döndü diye ama arkasını getirmemisti eee öteki kadar kolay yapamıyo belki de istemiyo. bi saat önce yine dödü sırtüstüne :) kerata beni cok mutlu ediyo :)

çok tatlı bırakıyo di mi kendini :)) benmki de oyun halısında çok şeker oynuyo artık önce yakalayamıyodu oyuncakları şimdi baya baya oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…