- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
evet :)çok tatlı bırakıyo di mi kendini :)) benmki de oyun halısında çok şeker oynuyo artık önce yakalayamıyodu oyuncakları şimdi baya baya oynuyo
ben her zaman peynir yoğurt dondurma pastalar yerim. bebeğimin kakasında da bazen mukus artar. hiç bunlara dikkat etmedim. ama karpuz bugun vermedin yarınki kakada anlaşılır heralde. eğer olursa dr a götürür ve tabiki haberdar ederim.benim oğlumda da iki kere gördüm,nette fissur,alerji yada amipten olabilir diyor,amip ve alerji laboratuvarlarda aynı şekilde görüldüğü için çoğu bebeğe amip teşhisi konulup antibiyotik başlanıyormuş,gereksiz yere,sadece anne sütü alan bebeklerde amip kesinlikle olmazmış,tabi denizden kapmadıysa,ben üç gün süt ürünleri yemedim,bugün peynir yedim bakalım ne olacak,uç gün sonra yumurtaya başlıcam,bir daha olursa dr gitcem,sizde gelişmelerden beni haberdar eder misiniz
Cok sanslisin elazigda hava dun 53 derece idi haberlere cikti hattaArkadaslar Almanya ciddi ciddi soguk 13 derece bizde de hep yazlıklar var her ay büyüyorlar zaten bende sadece bir iki uzun kollu vardı 74 beden giyiyor artık kızım sanırım kışlık alışverişe erken cıkmam lazım belki tekrar ısınır ama onunda cok süreceğini sanmıyorum burda hava böyle maalesef
Sicak cok sicakMerhaba kızlar nasılsınız bebişler sıcakta neler yapıyo. Benimki çok bunalıyor bende öyle terlemekten oldum acaba korse gıysem göbek erirmiki
Ne diyorsun yaCok sanslisin elazigda hava dun 53 derece idi haberlere cikti hatta
Valla öyle cnm dun kanal d gosterdi urfa 54 elazig 53 derece diye. Ama aksamlari serin oluyo biraz cok şükürNe diyorsun ya
Allah yardımcınız olsun sıcak cok olunca heö bebeğe hem bize yaramıyor herseyın Ortası güzelCok sanslisin elazigda hava dun 53 derece idi haberlere cikti hatta
kesinlikle. gece emzirmek icin her alisimda cok terlemis oluyo gunduz yapisiyoruz zaten nemden. yaz ginu hasta gibiyiz. 10 gundur bir oksuruk var genizlerde tikali.dr a getirmeden iyilesirmi acaba. esim hic orali degil. cocugu habire dr a goturmeyi istemiyo. . umarim ilerlemez ve iyilesir.Allah yardımcınız olsun sıcak cok olunca heö bebeğe hem bize yaramıyor herseyın Ortası güzel
Öksürük şurubu ver canım eger geçmezse mutlaka götür bronşite dönmesinkesinlikle. gece emzirmek icin her alisimda cok terlemis oluyo gunduz yapisiyoruz zaten nemden. yaz ginu hasta gibiyiz. 10 gundur bir oksuruk var genizlerde tikali.dr a getirmeden iyilesirmi acaba. esim hic orali degil. cocugu habire dr a goturmeyi istemiyo. . umarim ilerlemez ve iyilesir.
sagol cnm tesekkürlerAllah yardımcınız olsun sıcak cok olunca heö bebeğe hem bize yaramıyor herseyın Ortası güzel
Ayy oyle deme nolur duzelecekler insallah ben cok umutluyum cok yorucu ve stresli ama duzelecekler insallah hem bak senin bebegin yanina yatinca emiyormus ne guzel ben enjektorle besliyorum dusun. Mama baslatmadi bize doktor sutun yeterince var mamaya gerek yok bir sekilde vermeye calis dedi.Bu aksam oglum uyumadan 1 kere kucagimda emdi nasil ozlemisim o uyanikken emzirmeyi.4 aylik olana kadar iyiydi.sonra 200grm verdi.mamayabasladim gunde iki defa.bilemiyorum ama zor duzelir benimkusi
bebeklere oksuruk surubu ne kullaniyosunuz. daha once bir dr asist vermisti. 30 gunluktu o zama.2-3 gun verdim sonra attim. prospektusunde bebeklere verilmemeli yaziyordu.Öksürük şurubu ver canım eger geçmezse mutlaka götür bronşite dönmesin
Canım ben almanyadayım mucosolvan Yada dolormin var burda Türkiye de ne veriyorlar hiç bilmiyorumbebeklere oksuruk surubu ne kullaniyosunuz. daha once bir dr asist vermisti. 30 gunluktu o zama.2-3 gun verdim sonra attim. prospektusunde bebeklere verilmemeli yaziyordu.
Amin inşallah. Tahminim sicaktan dolay . Boyle oldugu zaman dr bana su verebilirsin dedi. Ben de normalden fazla meme teklif ediyorum susuz kalmasın diye. Bur de csm cerceve açıyorum kapilari kapatip. Simdi bile cam acik yatıyoruz ( istanbul). Bunların faydası oluyor gibi. Bizim ev de yanıyor çünkü. Yatak odasından cikamiyoruz butun gun.Kızlar bugün farkettim. Oğluşun çiş miktarı azaldı ve kokuyor, rengi de koyu sarı, hatta bi besinde hafif bi turuncumsuluk vardı. Netten baktık eşimle az emince, bez uzun süre değişmezse, idrar yolu enf gibi nedenler çıktı. Sıcaklardan mı acaba, sadece anne sütü veriyorum, farklı bişi de yok öyle damla vs gibi. Uykusunda ya da normal halinde bişi yok maşallah sübhanallah. İnşallah tekrarlamaz ve geçer bahsettiklerim her nedense. Sizin bi bilginiz var mı?
Bu arada İstanbul da yanıyor, oğluş da ben de çok terliyoruz, klima yok vantilatörü de sürekli açamıyorum çarparsa diye. Rabbim yardımcımız olsun, bebişlerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin inşallah.
Bizde istanbuldayiz.bahsettigin olay 2 gun once basima geldi.turuncu bi leke gorunce doktora goturduk oglumu.dr susuzlukltan olmus dedi ki ben su veriyorum surekli demek ki az geliyomus.yine de idrar tahlili yaptirdim ama.cok sukur enfeksiyon cikmadi.dr su miktarini artir dedi sadeceKızlar bugün farkettim. Oğluşun çiş miktarı azaldı ve kokuyor, rengi de koyu sarı, hatta bi besinde hafif bi turuncumsuluk vardı. Netten baktık eşimle az emince, bez uzun süre değişmezse, idrar yolu enf gibi nedenler çıktı. Sıcaklardan mı acaba, sadece anne sütü veriyorum, farklı bişi de yok öyle damla vs gibi. Uykusunda ya da normal halinde bişi yok maşallah sübhanallah. İnşallah tekrarlamaz ve geçer bahsettiklerim her nedense. Sizin bi bilginiz var mı?
Bu arada İstanbul da yanıyor, oğluş da ben de çok terliyoruz, klima yok vantilatörü de sürekli açamıyorum çarparsa diye. Rabbim yardımcımız olsun, bebişlerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin inşallah.
Su verıyormusunKızlar bugün farkettim. Oğluşun çiş miktarı azaldı ve kokuyor, rengi de koyu sarı, hatta bi besinde hafif bi turuncumsuluk vardı. Netten baktık eşimle az emince, bez uzun süre değişmezse, idrar yolu enf gibi nedenler çıktı. Sıcaklardan mı acaba, sadece anne sütü veriyorum, farklı bişi de yok öyle damla vs gibi. Uykusunda ya da normal halinde bişi yok maşallah sübhanallah. İnşallah tekrarlamaz ve geçer bahsettiklerim her nedense. Sizin bi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?