- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
cnm ben anasıyım ben de düşünüyorum anne de kırmadanVallahi biktim bu kaynanadan ya. Yok cocuga su verdin mi yok banyo yaptirdin mi yok altini degistin mi yok bu cocuk ac al emzir. Yahu ben anasiyim en iyi ben bilirim onun ihtiyacini. Dun meyvesuyu verdi cocuga ben bikac kasik ver dedim doldurdu bardagi. Cocuk da uyumadi sabaha kadar. Atesi var bunun ilac ver diyor. Halbuki yok. Kafayi yiycem ya.simdi desem meyve suyundanol oldu abowww
Ohoo kac kere dedim. Ama anlamiyor. Bazen he deyip geciyorum bazen de abartiyor. Napalim ya sabir cekicem artikcnm ben anasıyım ben de düşünüyorum anne de kırmadan
meyve suyu ne demek ama ya onun midesi kaldırmz bari kutu olmasın taze sıksın ben senin kadar sakin olmazdım :)Ohoo kac kere dedim. Ama anlamiyor. Bazen he deyip geciyorum bazen de abartiyor. Napalim ya sabir cekicem artik
Taze sıkıyor canim da abartiyor. En fazla 2kasik ver dedim. Hak getire.meyve suyu ne demek ama ya onun midesi kaldırmz bari kutu olmasın taze sıksın ben senin kadar sakin olmazdım :)
Aynı benım eski kaynanAVallahi biktim bu kaynanadan ya. Yok cocuga su verdin mi yok banyo yaptirdin mi yok altini degistin mi yok bu cocuk ac al emzir. Yahu ben anasiyim en iyi ben bilirim onun ihtiyacini. Dun meyvesuyu verdi cocuga ben bikac kasik ver dedim doldurdu bardagi. Cocuk da uyumadi sabaha kadar. Atesi var bunun ilac ver diyor. Halbuki yok. Kafayi yiycem ya.simdi desem meyve suyundanol oldu abowww
berabermi yasiyorsunuz?Vallahi biktim bu kaynanadan ya. Yok cocuga su verdin mi yok banyo yaptirdin mi yok altini degistin mi yok bu cocuk ac al emzir. Yahu ben anasiyim en iyi ben bilirim onun ihtiyacini. Dun meyvesuyu verdi cocuga ben bikac kasik ver dedim doldurdu bardagi. Cocuk da uyumadi sabaha kadar. Atesi var bunun ilac ver diyor. Halbuki yok. Kafayi yiycem ya.simdi desem meyve suyundanol oldu abowww
cok sagol cnm allah razı olsun allah beterinden saklasın kuzularımızı :)Taze sıkıyor canim da abartiyor. En fazla 2kasik ver dedim. Hak getire.
Bu arada size de cok gecmis olsun canim. Atlatmissiniz cok sukur. Allah daha beterinden korusun. En kotu hastaligi bu olsun.
Evet beraber yasiyoruz. Az kaldi ayrilcaz o yuzden sabrediyorum. Sen en azindan kocana bagirip cagirabilirsin canim ben onu yapamiyorum ya icimde patliyorberabermi yasiyorsunuz?
inanmazsiniz ama benim kocamda bu dediklerinizin hepsini yapiyor :)
ates olayi hariç
sabah aksam tepemde niye ek gida verliyon çocuga diye beynimi yioyor bik bikkkk :)))
dakka basi al emzir der susuturamayinca, su vrdinmi, yikadinmi,az aglasa ilaç ver çocugun bi yeri aciyor
al uyut bunun uykusu var
ayyynisi yani seninki kv nin
ben mecbur berbaer yasiyorum kocayi atamiyorumda ve 3. çcougumuz ilk de deil ben delirmeyimde kim delirsin :))))
Niye eski vefat mi etti?Aynı benım eski kaynanA
he valla herseyi soyluyorum kocaaya :)Evet beraber yasiyoruz. Az kaldi ayrilcaz o yuzden sabrediyorum. Sen en azindan kocana bagirip cagirabilirsin canim ben onu yapamiyorum ya icimde patliyor
Valla bende aynı apartmandayım aynısı yani her sabah gelir gece uuudumu kaka yaptımı sorarda sorar teftiş memuru gibi ilk zamanlar çok sinir etti hakladım artık karışmıyo şimdide nazara takmiş nazar değecek diyip duruyo bi değsede rahaylasan sende çok det ettin dedim sustu bana con yardımcı olur sağolsun ama bazı halleri sinirimi depreştiriyor . Bızde taşincaz bakalım o zaman böyle olmazVallahi biktim bu kaynanadan ya. Yok cocuga su verdin mi yok banyo yaptirdin mi yok altini degistin mi yok bu cocuk ac al emzir. Yahu ben anasiyim en iyi ben bilirim onun ihtiyacini. Dun meyvesuyu verdi cocuga ben bikac kasik ver dedim doldurdu bardagi. Cocuk da uyumadi sabaha kadar. Atesi var bunun ilac ver diyor. Halbuki yok. Kafayi yiycem ya.simdi desem meyve suyundanol oldu abowww
Sıcaktan mayıştılat heralde geçmiş olsun bu arada bebiş iyileşmiş sevindimdünden beri kimse birsey yazmıyor cok ilginç
Maşalla erkenn çıkmış dişler benimkide 9mart doğumlu daha çıkmadı ama sancıları oluyor çuksada rahatlasa minnoşummerhaba mart anneleri.Benim oğlum 19 mart doğumlu.daha 4 aylık olmadan dişleri uç verdi.şu anda altta 2 dişi var.üsttekilerde şişti daha çıkmadı.Emzirirken ısırıyor bazen,testere gibi de keskin,çok canımı yakıyor.emzirmekten korkar oldum.ne kötü bir acısı var anlatamam.ne yapacam bilmiyorum.Aklıda daha hiç ermiyor ki kızsam,çeksem memeyi.şimdi düşünüyorumda olabildiğince geç çıkarsaydı keşke.Bunun dışında çok şükür iyiyiz sadece anne sütü ve su veriyorum.kilosu enson 6750 di.Bu konuda bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
bu diş olayı genetikmiş zaten.anne babada erken çıkmışsa bebekde erken çıkarıyor.ama bence en güzeli zamanında çıkarması.diş sancısı benimkinde de oluyor arasıra jel sürüyorum.birde havuç.erik gibi meyvaları ağzına tutuyorum sanki rahatlıyor.diş kaşıyıcılarını ne yapcağını henüz anlayamadı :))Maşalla erkenn çıkmış dişler benimkide 9mart doğumlu daha çıkmadı ama sancıları oluyor çuksada rahatlasa minnoşum
Cok sagol cnm cok az kaldi şükür :) derdi susammis bakalim onu da soyliycem ne diyecek ama susami avrupada bazi yerlerde 8 aya kadar bazi yerlerde 3 yasina kadar verilmiyirmus insallah gecer herseyde susam var çünküSıcaktan mayıştılat heralde geçmiş olsun bu arada bebiş iyileşmiş sevindim
Cnm sakin kizma cekme cunku emmekten vazgecebilir bizimkinin diş yok ama sert damagi ben de isiriliyorum :)merhaba mart anneleri.Benim oğlum 19 mart doğumlu.daha 4 aylık olmadan dişleri uç verdi.şu anda altta 2 dişi var.üsttekilerde şişti daha çıkmadı.Emzirirken ısırıyor bazen,testere gibi de keskin,çok canımı yakıyor.emzirmekten korkar oldum.ne kötü bir acısı var anlatamam.ne yapacam bilmiyorum.Aklıda daha hiç ermiyor ki kızsam,çeksem memeyi.şimdi düşünüyorumda olabildiğince geç çıkarsaydı keşke.Bunun dışında çok şükür iyiyiz sadece anne sütü ve su veriyorum.kilosu enson 6750 di.Bu konuda bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?