2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki 10 mart dogumlu bi haftadir dis kasiyicisiyla kasiyo ve biberonunu tutuyo :)
Seninki de ogrenir yakinda. Bu arada bebegine 41 kere massallah cokkkk tatliymis özlem bunu begendi :)

Sen de tez zamanda kurtul insallah. Benimki de Allah var cok yardimci oldu. Ama gicikligi tuttu mu insani canindan bezdiriyor. Bu kaynanalar hep mi boyle yaw

isirdiginda çek memeyi geri verme o an için, anlar o mesaji merak etme sen annesii :)
tabi doymasdigi için kisa sure sonra yine emmek ister ama onada katlanacaksin artik SIK emzirmeye yani

İyi akşamlar anneler. Önümüzdeki hafta kızımla yanlız Erzurumdan Hataya Ankara aktarmalı uçacağız. Ev taşınacagi için eşim 3-4 gun sonra gelecek. Yanlız gideceğim için çok tedirginim. Bu konuda tecrübeli olan var mı? Neler önerebilir bana??

hafif turuncu renk bizde ilk doğduğu günlerde oldu,dr biz az su içtiğimizde idrarımız koyu sarı olur ya aynı şey dedi,vücudunun suya ihtiyacı var gibi sık sık emzir yada dr sorup su verebilirsin

yok yok bende kızamıyorum zaten :))bilerek yapmıyor ki.ben olmamış gibi davranmaya çalışıyorum,oyun sanmasın diye ama çok zor oluyor

Bizimki 10 mart dogumlu bi haftadir dis kasiyicisiyla kasiyo ve biberonunu tutuyo :)
Seninki de ogrenir yakinda. Bu arada bebegine 41 kere massallah cokkkk tatliymis özlem bunu begendi :)
sağol canım:))çok tatlıdır çokk.neyse bende umuyorum öğrenmesini.üzülüyorum işte kendi biraz kaşıyabilse rahatlayacak

isirdiginda çek memeyi geri verme o an için, anlar o mesaji merak etme sen annesii :)
tabi doymasdigi için kisa sure sonra yine emmek ister ama onada katlanacaksin artik SIK emzirmeye yani
peki bu seferde her memeden ayrılmak istediğinde ısırarak ifade ederse bunu,bundan çekiniyorum bende

sağol canım:))çok tatlıdır çokk.neyse bende umuyorum öğrenmesini.üzülüyorum işte kendi biraz kaşıyabilse rahatlayacak
Bebekten bebege farkediyo cnm bizim de 4.5 aylikken kasimaya basladi on gunumuz kaldi 5 aylik oluyoruz yuppi :)

Sen de tez zamanda kurtul insallah. Benimki de Allah var cok yardimci oldu. Ama gicikligi tuttu mu insani canindan bezdiriyor. Bu kaynanalar hep mi boyle yaw
Kims 4 4luk olmuyor işte bende böyle avutuyom kendimi neyse doyorum hatrı var emeği var kadının sus elif

Canım allah yardımcın olsun iş ve cocuk cok zor, ben işten eve gelıp acıgı kapatayım dıye durmadan cocukla ilgılenırdım zaten ozluyorsun, her fırsatta eve kacar gelirdım, başka hıc bırseye de elimi surmezdım
Temızlığe gelince bence abartıyorsun o kadar el yıkanır mı, hadı emzık neyse, bence kendını alıştır, sonra cocugu alıştır bıraz daha buyuyunce parkelerı yalayacak bu çocvuk o zaman ne yapacaksın
Hıç tıtız degılım valla bu ucuncu cocuk,oyle kıre pisliğe kafa takmakla olmaz bu iş

Yüksek basınç bebişi rahatsız edebilir doktoruna bi gorus bence

Günaydın Kızlar,
İdrarı bahsettiğim gibi olmadı bi daha çok şükür, takipteyiz yine de. Yarın Dr a soracağım su verebilir miyim artık diye. 11inde 5 aylık olacağız inşallah :)

Bu arada kızlar bizim oğlan uykusunda da çok hareketli, resmen 360 derece dönüyor. Genelde yüzüstü yan yatmayı seviyor, babası da öyle sever :) bide popoyu yükseltiyor bazen ekteki gibi. Sizinkiler de öyle mi?

Eklentiler

• image.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 77
geçmiş olsun canm inşallah bitmiştr sıcakları da bir ay daha çekerzdiye avutuyorum artık kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…