- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Bizimki 10 mart dogumlu bi haftadir dis kasiyicisiyla kasiyo ve biberonunu tutuyo :)bu diş olayı genetikmiş zaten.anne babada erken çıkmışsa bebekde erken çıkarıyor.ama bence en güzeli zamanında çıkarması.diş sancısı benimkinde de oluyor arasıra jel sürüyorum.birde havuç.erik gibi meyvaları ağzına tutuyorum sanki rahatlıyor.diş kaşıyıcılarını ne yapcağını henüz anlayamadı :))
Yok ben ayrıldım ilk eşimden ondan eski ikinci evliliğim buNiye eski vefat mi etti?
Amin canim cok sagol.he valla herseyi soyluyorum kocaaya :)
Allah yardimcin olsun, insallah tze zamanbda ayrilip yuvani kur canim
Sen de tez zamanda kurtul insallah. Benimki de Allah var cok yardimci oldu. Ama gicikligi tuttu mu insani canindan bezdiriyor. Bu kaynanalar hep mi boyle yawValla bende aynı apartmandayım aynısı yani her sabah gelir gece uuudumu kaka yaptımı sorarda sorar teftiş memuru gibi ilk zamanlar çok sinir etti hakladım artık karışmıyo şimdide nazara takmiş nazar değecek diyip duruyo bi değsede rahaylasan sende çok det ettin dedim sustu bana con yardımcı olur sağolsun ama bazı halleri sinirimi depreştiriyor . Bızde taşincaz bakalım o zaman böyle olmaz
Anladim canim. Bu yenisi nasil bari? Hayatta mi? Gelen gideni aratir derler insallah oyle degildir :)Yok ben ayrıldım ilk eşimden ondan eski ikinci evliliğim bu
isirdiginda çek memeyi geri verme o an için, anlar o mesaji merak etme sen annesii :)merhaba mart anneleri.Benim oğlum 19 mart doğumlu.daha 4 aylık olmadan dişleri uç verdi.şu anda altta 2 dişi var.üsttekilerde şişti daha çıkmadı.Emzirirken ısırıyor bazen,testere gibi de keskin,çok canımı yakıyor.emzirmekten korkar oldum.ne kötü bir acısı var anlatamam.ne yapacam bilmiyorum.Aklıda daha hiç ermiyor ki kızsam,çeksem memeyi.şimdi düşünüyorumda olabildiğince geç çıkarsaydı keşke.Bunun dışında çok şükür iyiyiz sadece anne sütü ve su veriyorum.kilosu enson 6750 di.Bu konuda bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
hafif turuncu renk bizde ilk doğduğu günlerde oldu,dr biz az su içtiğimizde idrarımız koyu sarı olur ya aynı şey dedi,vücudunun suya ihtiyacı var gibi sık sık emzir yada dr sorup su verebilirsinKızlar bugün farkettim. Oğluşun çiş miktarı azaldı ve kokuyor, rengi de koyu sarı, hatta bi besinde hafif bi turuncumsuluk vardı. Netten baktık eşimle az emince, bez uzun süre değişmezse, idrar yolu enf gibi nedenler çıktı. Sıcaklardan mı acaba, sadece anne sütü veriyorum, farklı bişi de yok öyle damla vs gibi. Uykusunda ya da normal halinde bişi yok maşallah sübhanallah. İnşallah tekrarlamaz ve geçer bahsettiklerim her nedense. Sizin bi bilginiz var mı?
Bu arada İstanbul da yanıyor, oğluş da ben de çok terliyoruz, klima yok vantilatörü de sürekli açamıyorum çarparsa diye. Rabbim yardımcımız olsun, bebişlerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin inşallah.
yok yok bende kızamıyorum zaten :))bilerek yapmıyor ki.ben olmamış gibi davranmaya çalışıyorum,oyun sanmasın diye ama çok zor oluyorCnm sakin kizma cekme cunku emmekten vazgecebilir bizimkinin diş yok ama sert damagi ben de isiriliyorum :)
Ben arastirmistim usulunce anlatmsk lazimmis uyarmak ya da oyle isirirken gozlerine bakip onun bakmadigi tarafa bakmak yanlis hatirlamiyorsam.
Dissiz bile boyleyse disli nasil olacak acaba
sağol canım:))çok tatlıdır çokk.neyse bende umuyorum öğrenmesini.üzülüyorum işte kendi biraz kaşıyabilse rahatlayacakBizimki 10 mart dogumlu bi haftadir dis kasiyicisiyla kasiyo ve biberonunu tutuyo :)
Seninki de ogrenir yakinda. Bu arada bebegine 41 kere massallah cokkkk tatliymis özlem bunu begendi :)
peki bu seferde her memeden ayrılmak istediğinde ısırarak ifade ederse bunu,bundan çekiniyorum bendeisirdiginda çek memeyi geri verme o an için, anlar o mesaji merak etme sen annesii :)
tabi doymasdigi için kisa sure sonra yine emmek ister ama onada katlanacaksin artik SIK emzirmeye yani
Bebekten bebege farkediyo cnm bizim de 4.5 aylikken kasimaya basladi on gunumuz kaldi 5 aylik oluyoruz yuppi :)sağol canım:))çok tatlıdır çokk.neyse bende umuyorum öğrenmesini.üzülüyorum işte kendi biraz kaşıyabilse rahatlayacak
Kims 4 4luk olmuyor işte bende böyle avutuyom kendimi neyse doyorum hatrı var emeği var kadının sus elifSen de tez zamanda kurtul insallah. Benimki de Allah var cok yardimci oldu. Ama gicikligi tuttu mu insani canindan bezdiriyor. Bu kaynanalar hep mi boyle yaw
Yok iyiyiz canım cok uzağız ondan sanırım :) Allah bir daha çektirmesin inşAnladim canim. Bu yenisi nasil bari? Hayatta mi? Gelen gideni aratir derler insallah oyle degildir :)
Canım allah yardımcın olsun iş ve cocuk cok zor, ben işten eve gelıp acıgı kapatayım dıye durmadan cocukla ilgılenırdım zaten ozluyorsun, her fırsatta eve kacar gelirdım, başka hıc bırseye de elimi surmezdımÇalışan anneler nasıl yapıyosumuz hem ev hem çocuk hem iş. P
Tesi işe başlıcam okadar korkuyorum ki üstesinden gelemem diye. Evdede çok bunaldım belki iyi gelecek ama iş yerimde stresli. Kafayı yemeden büyütsem kızımı başka bişe istemem. Eşimde kendince yardım ediyo erkek işte ne kadar yardım etsede eksik çok oluyor bendcok detaycıyım. Birde ben bebişin herşeyine çok titizleniyorum sizde oylemisiniz günde 40kere el yıkarm habire emziğini yıkarım ortalığa koymam eşimde bana temizlik hastası oldun diyor napayım mikrop kapar diye çok korkuyorum
Yüksek basınç bebişi rahatsız edebilir doktoruna bi gorus benceİyi akşamlar anneler. Önümüzdeki hafta kızımla yanlız Erzurumdan Hataya Ankara aktarmalı uçacağız. Ev taşınacagi için eşim 3-4 gun sonra gelecek. Yanlız gideceğim için çok tedirginim. Bu konuda tecrübeli olan var mı? Neler önerebilir bana??
Sadece annesütü canım, ama susuz kalmasın diye istemese de ben zorluyorum emsin diyeSu verıyormusun
evet gördüm ben alanya da yanıyo nefes alamıyorum nemdenCok sanslisin elazigda hava dun 53 derece idi haberlere cikti hatta
geçmiş olsun canm inşallah bitmiştr sıcakları da bir ay daha çekerzdiye avutuyorum artık kendimiGünaydın Kizlar oglus uc gundur yüzünü kasimiyo :)
Kendime bile söylemekten cekiniyordum nazar deger diye. Cok cektik ama bitti sayilir pazartesi nasipse yumurta yuklemesi icin goturcem fakülteye. Her zaman sukrettim bu dert degil biliyorum ama annelik insanin ici yaniyo. Bes alti kez hüngür hüngür aglamisligim var insallah Rabbim isyan olarak algilamamistir. Evladimla aci tatli bi hatira oldu gecip gitmek uzere. Cocuk kasiycam diye geceleri rahat uyuyamiyordu artik daha kaliteli uyuyo bu sefer de sicaktan done done done bi hal oluyo ama olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?