allah yardımcın olsun canm işine karışan olunca insan çileden çıkıyo bnm de annemle babam yapıyo bazen vermeyn dememe rağmen olmadık şeyler yedrmeye tattırmaya çalışıyolar çocuğa kavga da ememezsn ben 5 çocuk büyüttüm deyp duruyo annemVallahi biktim bu kaynanadan ya. Yok cocuga su verdin mi yok banyo yaptirdin mi yok altini degistin mi yok bu cocuk ac al emzir. Yahu ben anasiyim en iyi ben bilirim onun ihtiyacini. Dun meyvesuyu verdi cocuga ben bikac kasik ver dedim doldurdu bardagi. Cocuk da uyumadi sabaha kadar. Atesi var bunun ilac ver diyor. Halbuki yok. Kafayi yiycem ya.simdi desem meyve suyundanol oldu abowww
canm o kadar sakınma bence sakınan göze çöp batar sözü çok doğru etrafımda o kadar çok örneği var ki bunun ben o duruma düşmemk için rahat davranıyorum abartmamak koşuluyla bebeğimn mikroba da ihtiyacı var arkadaşımın oğluna doktor kimsenin oyuncağına bile dokundurma demiş çocuk hemen iltihaplanıp hastalanıyor çok sakındığı için kimseye sevdrmedi dokundurmadı sakındı şimdi çok pişman görümcem de aynı şeyi yaptı şimdi kızı evden çıkarsın hasta oluyo eve kapanıp kaldılarÇalışan anneler nasıl yapıyosumuz hem ev hem çocuk hem iş. P
Tesi işe başlıcam okadar korkuyorum ki üstesinden gelemem diye. Evdede çok bunaldım belki iyi gelecek ama iş yerimde stresli. Kafayı yemeden büyütsem kızımı başka bişe istemem. Eşimde kendince yardım ediyo erkek işte ne kadar yardım etsede eksik çok oluyor bendcok detaycıyım. Birde ben bebişin herşeyine çok titizleniyorum sizde oylemisiniz günde 40kere el yıkarm habire emziğini yıkarım ortalığa koymam eşimde bana temizlik hastası oldun diyor napayım mikrop kapar diye çok korkuyorum
bnmki de diş çıkarmaya çabalıyo uykusuz geceler yaşıyoruz ki hiç yaşamadım şimdiye kadr desem abartmış olmam uslu oğlum mızmız bşye dönüştü ben de erken çıkarsın istemiyorum bi de bu sıcakta yavrum mahvoluyor daha çıkmamış haliyle göğüslerimi sıkıştıryo bnmki kaşındığı için çıkınca napcak bakalımmerhaba mart anneleri.Benim oğlum 19 mart doğumlu.daha 4 aylık olmadan dişleri uç verdi.şu anda altta 2 dişi var.üsttekilerde şişti daha çıkmadı.Emzirirken ısırıyor bazen,testere gibi de keskin,çok canımı yakıyor.emzirmekten korkar oldum.ne kötü bir acısı var anlatamam.ne yapacam bilmiyorum.Aklıda daha hiç ermiyor ki kızsam,çeksem memeyi.şimdi düşünüyorumda olabildiğince geç çıkarsaydı keşke.Bunun dışında çok şükür iyiyiz sadece anne sütü ve su veriyorum.kilosu enson 6750 di.Bu konuda bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
maşallah yavruma çok tatlı görünüyo benmki henüz uykuda dönmüyor yan yatırıyorum sırtı terlemesn diye sırtüstü dönüyo kendiGünaydın Kızlar,
İdrarı bahsettiğim gibi olmadı bi daha çok şükür, takipteyiz yine de. Yarın Dr a soracağım su verebilir miyim artık diye. 11inde 5 aylık olacağız inşallah :)
Bu arada kızlar bizim oğlan uykusunda da çok hareketli, resmen 360 derece dönüyor. Genelde yüzüstü yan yatmayı seviyor, babası da öyle sever :) bide popoyu yükseltiyor bazen ekteki gibi. Sizinkiler de öyle mi?
aynen öyle. Nasıl rahat ediyor diye düşünüyorum. Sürekli Dönüyor bir de. Bende uyandı diye sürekli uyanıyorum bakıyorum uyuyor.Günaydın Kızlar,
İdrarı bahsettiğim gibi olmadı bi daha çok şükür, takipteyiz yine de. Yarın Dr a soracağım su verebilir miyim artık diye. 11inde 5 aylık olacağız inşallah :)
Bu arada kızlar bizim oğlan uykusunda da çok hareketli, resmen 360 derece dönüyor. Genelde yüzüstü yan yatmayı seviyor, babası da öyle sever :) bide popoyu yükseltiyor bazen ekteki gibi. Sizinkiler de öyle mi?
dün gece yine cok kasıdıgeçmiş olsun canm inşallah bitmiştr sıcakları da bir ay daha çekerzdiye avutuyorum artık kendimi
o kızın dediği belirtiler benimkinde de var alerjik kuzum benimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-bebegim-emmiyor.258680/ arkadaslar bebegi emmeyen anneler su linke bakabilir mi 1. Sayfada biri cocugunda besin alerjisi oldugu icin emmedigini o yiyecekleri yemeyi birakinca bebegin emmeye basladigini yaziyor
Maşallah ne kadar tatlı uyuyor hareketli olacak belli ki biz daha yeni Doğan beşigindeyiz pek dönecek yer kalmadı ama artık kendi yatağına koymayı düşünüyorum ferah ferah yatsın kızımGünaydın Kızlar,
Tam isirmalik masallah :) bizimkisi de yan yatmayi seviyor. Dun yuzustu yatirdim hemen daldi. Ama korkuyorum oyle yatirmaya sadece gunduzleri gozonundeyken yatirmak lazim.Günaydın Kızlar,
Valla herkes cocuk dogurur buyutur de nasil buyur sagligi nasil olur o tartisilir. Hep ayni bahane. Bu benim cocugum ben nasil istiyosam oyle buyuyecek senin buyutme tarzin beni enterese etmez. Ah icimdekileribi soyleyebilseeeemallah yardımcın olsun canm işine karışan olunca insan çileden çıkıyo bnm de annemle babam yapıyo bazen vermeyn dememe rağmen olmadık şeyler yedrmeye tattırmaya çalışıyolar çocuğa kavga da ememezsn ben 5 çocuk büyüttüm deyp duruyo annem
Sürekli emzirmek gerekiyormus yaYüksek basınç bebişi rahatsız edebilir doktoruna bi gorus bence
Aman Allah korusun. Ben daha hic regl olmadim. Duzensiz olmasi normalmis. Insallah degilsindir.Arkadaşlar adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktanhamile olan var mı (
özellikle doymaya başlayınca birde ıkınırken kesin ısırıyor.bende sürekli kollama halindeyim.sanırım hayırdan anlamadıklarına göre ya memeden çekip anlamasını bekleyecez yada ısırılacaz :))birde emzirme aralarında da antibiyotikli krem sürmek lazım ki iyileşsin.bnmki de diş çıkarmaya çabalıyo uykusuz geceler yaşıyoruz ki hiç yaşamadım şimdiye kadr desem abartmış olmam uslu oğlum mızmız bşye dönüştü ben de erken çıkarsın istemiyorum bi de bu sıcakta yavrum mahvoluyor daha çıkmamış haliyle göğüslerimi sıkıştıryo bnmki kaşındığı için çıkınca napcak bakalım
Emeklemeye baslayinca nasil oluyor? Her gun ev mi silip supurecegiz?Canım allah yardımcın olsun iş ve cocuk cok zor, ben işten eve gelıp acıgı kapatayım dıye durmadan cocukla ilgılenırdım zaten ozluyorsun, her fırsatta eve kacar gelirdım, başka hıc bırseye de elimi surmezdım
Temızlığe gelince bence abartıyorsun o kadar el yıkanır mı, hadı emzık neyse, bence kendını alıştır, sonra cocugu alıştır bıraz daha buyuyunce parkelerı yalayacak bu çocvuk o zaman ne yapacaksın
Hıç tıtız degılım valla bu ucuncu cocuk,oyle kıre pisliğe kafa takmakla olmaz bu iş
peki memeyi reddetme iştahsızlık var mıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-bebegim-emmiyor.258680/ arkadaslar bebegi emmeyen anneler su linke bakabilir mi 1. Sayfada biri cocugunda besin alerjisi oldugu icin emmedigini o yiyecekleri yemeyi birakinca bebegin emmeye basladigini yaziyor
peki canım memeyi reddetme istahsızlık var mıo kızın dediği belirtiler benimkinde de var alerjik kuzum benimfarklı olarak armut yemistim belki ondan kasıdı dün gece deli gibi
benim sabahları cok cıkıyor sag gogusten 140 cc kadar cıkıyor sol gogusten yarısı kadar akşam uzerleri ise 60 cc ancak cıkıyor. senin kac cc cıkıyor ve benimki gibi ıkı gogusten farklı mı geliyorSut sağanlar sutynuz kaç cc çıkıyor
kıyamam ya inşallah iyileşr hemendün gece yine cok kasıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?