2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

allah yardımcın olsun canm işine karışan olunca insan çileden çıkıyo bnm de annemle babam yapıyo bazen vermeyn dememe rağmen olmadık şeyler yedrmeye tattırmaya çalışıyolar çocuğa kavga da ememezsn ben 5 çocuk büyüttüm deyp duruyo annem

canm o kadar sakınma bence sakınan göze çöp batar sözü çok doğru etrafımda o kadar çok örneği var ki bunun ben o duruma düşmemk için rahat davranıyorum abartmamak koşuluyla bebeğimn mikroba da ihtiyacı var arkadaşımın oğluna doktor kimsenin oyuncağına bile dokundurma demiş çocuk hemen iltihaplanıp hastalanıyor çok sakındığı için kimseye sevdrmedi dokundurmadı sakındı şimdi çok pişman görümcem de aynı şeyi yaptı şimdi kızı evden çıkarsın hasta oluyo eve kapanıp kaldılar

bnmki de diş çıkarmaya çabalıyo uykusuz geceler yaşıyoruz ki hiç yaşamadım şimdiye kadr desem abartmış olmam uslu oğlum mızmız bşye dönüştü ben de erken çıkarsın istemiyorum bi de bu sıcakta yavrum mahvoluyor daha çıkmamış haliyle göğüslerimi sıkıştıryo bnmki kaşındığı için çıkınca napcak bakalım

maşallah yavruma çok tatlı görünüyo benmki henüz uykuda dönmüyor yan yatırıyorum sırtı terlemesn diye sırtüstü dönüyo kendi

A
aynen öyle. Nasıl rahat ediyor diye düşünüyorum. Sürekli Dönüyor bir de. Bende uyandı diye sürekli uyanıyorum bakıyorum uyuyor.

Maşallah ne kadar tatlı uyuyor hareketli olacak belli ki biz daha yeni Doğan beşigindeyiz pek dönecek yer kalmadı ama artık kendi yatağına koymayı düşünüyorum ferah ferah yatsın kızım

Tam isirmalik masallah :) bizimkisi de yan yatmayi seviyor. Dun yuzustu yatirdim hemen daldi. Ama korkuyorum oyle yatirmaya sadece gunduzleri gozonundeyken yatirmak lazim.

Valla herkes cocuk dogurur buyutur de nasil buyur sagligi nasil olur o tartisilir. Hep ayni bahane. Bu benim cocugum ben nasil istiyosam oyle buyuyecek senin buyutme tarzin beni enterese etmez. Ah icimdekileribi soyleyebilseeeem

özellikle doymaya başlayınca birde ıkınırken kesin ısırıyor.bende sürekli kollama halindeyim.sanırım hayırdan anlamadıklarına göre ya memeden çekip anlamasını bekleyecez yada ısırılacaz :))birde emzirme aralarında da antibiyotikli krem sürmek lazım ki iyileşsin.

Emeklemeye baslayinca nasil oluyor? Her gun ev mi silip supurecegiz?

peki memeyi reddetme iştahsızlık var mı
o kızın dediği belirtiler benimkinde de var alerjik kuzum benim farklı olarak armut yemistim belki ondan kasıdı dün gece deli gibi
peki canım memeyi reddetme istahsızlık var mı

Sut sağanlar sutynuz kaç cc çıkıyor
benim sabahları cok cıkıyor sag gogusten 140 cc kadar cıkıyor sol gogusten yarısı kadar akşam uzerleri ise 60 cc ancak cıkıyor. senin kac cc cıkıyor ve benimki gibi ıkı gogusten farklı mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…