sen bayağı dolmuşsun yaValla herkes cocuk dogurur buyutur de nasil buyur sagligi nasil olur o tartisilir. Hep ayni bahane. Bu benim cocugum ben nasil istiyosam oyle buyuyecek senin buyutme tarzin beni enterese etmez. Ah icimdekileribi soyleyebilseeeem
yara da oluyo yaniözellikle doymaya başlayınca birde ıkınırken kesin ısırıyor.bende sürekli kollama halindeyim.sanırım hayırdan anlamadıklarına göre ya memeden çekip anlamasını bekleyecez yada ısırılacaz :))birde emzirme aralarında da antibiyotikli krem sürmek lazım ki iyileşsin.
Benim sağdan 60soldan 30cıkardı şimdi ikisinin toplamı 60cıkıyobenim sabahları cok cıkıyor sag gogusten 140 cc kadar cıkıyor sol gogusten yarısı kadar akşam uzerleri ise 60 cc ancak cıkıyor. senin kac cc cıkıyor ve benimki gibi ıkı gogusten farklı mı geliyor
Ben 1yaşına kadar ayırmam sanırım gece hozym ustundebebeklerin odalarini kac aylikken ayirmak lazim. ben kucuk sepette bebegimin rahat ettigini dusunmuyorum.pek iyi degil.kendi odasina aldim o iyi. 4.5 aylik olduk erkenmi acaba.
Benimde gecikti korunduk ama olurmu olur zaten bu bebişide 1kere korunmadık ondada hamile kaldım. Çok doğurganım ceket atsa kalcam heralde ama Allah korusun işin şakası 2.kez kaldıramam heraldeArkadaşlar adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktanhamile olan var mı (
Evet canım ben tıtız temız degılım ben bıle sılıyordum. Çunku nerde bı gıdılmeyecek yer var orayı sevıyorlarEmeklemeye baslayinca nasil oluyor? Her gun ev mi silip supurecegiz?
Çok şükür az önce oldum canım :) sevincten çığlık attım resmen :)))Aman Allah korusun. Ben daha hic regl olmadim. Duzensiz olmasi normalmis. Insallah degilsindir.
Ben oldum çok şükür canım hemen gidip spiral taktiracagim. inşallah sende hemen olursun canım düzensiz olabiliyor demek kiBenimde gecikti korunduk ama olurmu olur zaten bu bebişide 1kere korunmadık ondada hamile kaldım. Çok doğurganım ceket atsa kalcam heralde ama Allah korusun işin şakası 2.kez kaldıramam heralde
gecmedi ya.zaten cocukla hic is yapilmiyo ustune bir de her yer sac. keske dogumdan sonra decavite devam etseydimKızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
Niye o kadar sevindin ki? Nasil olsa olacagiz :) ben daha olmadım. Stres fslan yapmadimÇok şükür az önce oldum canım :) sevincten çığlık attım resmen :)))
Nasil olacak ya. Zor olur her günEvet canım ben tıtız temız degılım ben bıle sılıyordum. Çunku nerde bı gıdılmeyecek yer var orayı sevıyorlar
Tam gaz devamKızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
Tamam anladım nedenini :) yeni okudumÇok şükür az önce oldum canım :) sevincten çığlık attım resmen :)))
Gecmedi maalesefKızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
Ben oda ayırmayı duşunmuyorum valla:))bebeklerin odalarini kac aylikken ayirmak lazim. ben kucuk sepette bebegimin rahat ettigini dusunmuyorum.pek iyi degil.kendi odasina aldim o iyi. 4.5 aylik olduk erkenmi acaba.
Decaviyle ilgisi yok ben 4.aya kadar demir hapı kullandım genede dokuluyor. Unutkanlık bendede var kan tahlilinde normal çıktı değerler.benim evde çok aydınlık ve eşyalar. Halılar hep acık renk nee akla hizmet almışsam her lekeyi sacı tozu gosterıyor bugün supurge taktım heryanımdan ter aktıgecmedi ya.zaten cocukla hic is yapilmiyo ustune bir de her yer sac. keske dogumdan sonra decavite devam etseydimbir de unutkanlik artti
kac kere utuyu acik unuttum.sabah 8 gece 12.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?