2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla herkes cocuk dogurur buyutur de nasil buyur sagligi nasil olur o tartisilir. Hep ayni bahane. Bu benim cocugum ben nasil istiyosam oyle buyuyecek senin buyutme tarzin beni enterese etmez. Ah icimdekileribi soyleyebilseeeem
sen bayağı dolmuşsun ya

yara da oluyo yani

bebeklerin odalarini kac aylikken ayirmak lazim. ben kucuk sepette bebegimin rahat ettigini dusunmuyorum.pek iyi degil.kendi odasina aldim o iyi. 4.5 aylik olduk erkenmi acaba.

benim sabahları cok cıkıyor sag gogusten 140 cc kadar cıkıyor sol gogusten yarısı kadar akşam uzerleri ise 60 cc ancak cıkıyor. senin kac cc cıkıyor ve benimki gibi ıkı gogusten farklı mı geliyor
Benim sağdan 60soldan 30cıkardı şimdi ikisinin toplamı 60cıkıyo

Arkadaşlar adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan hamile olan var mı (
Benimde gecikti korunduk ama olurmu olur zaten bu bebişide 1kere korunmadık ondada hamile kaldım. Çok doğurganım ceket atsa kalcam heralde ama Allah korusun işin şakası 2.kez kaldıramam heralde

Benimde gecikti korunduk ama olurmu olur zaten bu bebişide 1kere korunmadık ondada hamile kaldım. Çok doğurganım ceket atsa kalcam heralde ama Allah korusun işin şakası 2.kez kaldıramam heralde
Ben oldum çok şükür canım hemen gidip spiral taktiracagim. inşallah sende hemen olursun canım düzensiz olabiliyor demek ki

Kızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
gecmedi ya.zaten cocukla hic is yapilmiyo ustune bir de her yer sac. keske dogumdan sonra decavite devam etseydim bir de unutkanlik artti
kac kere utuyu acik unuttum.sabah 8 gece 12.

2 yasina kadar uykuyu paylasmayi düşünüyoruz ama belli de olmaz. Kendisi yataktan kalkip yanımıza gelecek kadar buyudugunde tahminen ayiririz. Kismet

Bebek aç olduğu halde uyur mu benim bebis kilo almiyo sütün yetmiyor diyorlar ama bebegin uykusu falan düzenli?

gecmedi ya.zaten cocukla hic is yapilmiyo ustune bir de her yer sac. keske dogumdan sonra decavite devam etseydim bir de unutkanlik artti
kac kere utuyu acik unuttum.sabah 8 gece 12.
Decaviyle ilgisi yok ben 4.aya kadar demir hapı kullandım genede dokuluyor. Unutkanlık bendede var kan tahlilinde normal çıktı değerler.benim evde çok aydınlık ve eşyalar. Halılar hep acık renk nee akla hizmet almışsam her lekeyi sacı tozu gosterıyor bugün supurge taktım heryanımdan ter aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…