- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Uyur ama ağlar herhalde ama alışıksa açlığa ağlamıyordrBebek aç olduğu halde uyur mu benim bebis kilo almiyo sütün yetmiyor diyorlar ama bebegin uykusu falan düzenli?
Bahtsizim benim açlığa da alışık olur ya insanUyur ama ağlar herhalde ama alışıksa açlığa ağlamıyordr
Kızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
Elifsudenur ben lohusaliktaki kadar dikkat ediyorum sut artirici seyler yapmaya her gun 1 bardak humana 1 bardak lactamil 1 sise maltana %100uzum suyu ya da uzum yemek, komposto ve bol bol su bir de gunde 3_4 kere sagiyorum oglum uyuyunca da hemen emzirmek icin aliyorumBenim sağdan 60soldan 30cıkardı şimdi ikisinin toplamı 60cıkıyo
Valla aklim almiyor o kadar sac dokuluyorda kafamda nasil hala sac var hele banyoda avuc avuc geliyor elimeKızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
yok ya dün evi temizledm dip bucak tam oturdum yerde yine saçKızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
ben daha ayırmayı düşünmüyorum canm beşiği büyük ve odama sığıyo gece çok uyanıyo bu ara diş yüzünden zaten yanımda olması daha doğrubebeklerin odalarini kac aylikken ayirmak lazim. ben kucuk sepette bebegimin rahat ettigini dusunmuyorum.pek iyi degil.kendi odasina aldim o iyi. 4.5 aylik olduk erkenmi acaba.
ben kel olmaktan korktum ama 6 aya kadar sürüyomuş ve östrojen hormonu yüzünden hamilelikte dökülmeyen saçlar şimdi dökülüp kendini yeniliyormuşValla aklim almiyor o kadar sac dokuluyorda kafamda nasil hala sac var hele banyoda avuc avuc geliyor elime
Evet ama ne bileyim bir ihtimal :)Niye o kadar sevindin ki? Nasil olsa olacagiz :) ben daha olmadım. Stres fslan yapmadim
Cok sagol cnm galiba bu defa da armut yapti. Yaz mkıyamam ya inşallah iyileşr hemen
bi ara vardı ama simdi iyiyiz cnm sükürpeki memeyi reddetme iştahsızlık var mı
peki canım memeyi reddetme istahsızlık var mı
evet cnm küçüklüğü gibi değil benimki de aglamyo aclıktan ben veriyorum lık lık götürüyo beyfendiBahtsizim benim açlığa da alışık olur ya insan
aynen benim de avuc avucValla aklim almiyor o kadar sac dokuluyorda kafamda nasil hala sac var hele banyoda avuc avuc geliyor elime
Evet ama ne bileyim bir ihtimal :)
Stresten gecikti kesin :)
Elif , denedin mi başka pompa ile ? Yine 30 mu çıkıyır sağdığında ?Sut sağanlar sutynuz kaç cc çıkıyor
dünden beri kimse birsey yazmıyor cok ilginç
merhaba mart anneleri.Benim oğlum 19 mart doğumlu.daha 4 aylık olmadan dişleri uç verdi.şu anda altta 2 dişi var.üsttekilerde şişti daha çıkmadı.Emzirirken ısırıyor bazen,testere gibi de keskin,çok canımı yakıyor.emzirmekten korkar oldum.ne kötü bir acısı var anlatamam.ne yapacam bilmiyorum.Aklıda daha hiç ermiyor ki kızsam,çeksem memeyi.şimdi düşünüyorumda olabildiğince geç çıkarsaydı keşke.Bunun dışında çok şükür iyiyiz sadece anne sütü ve su veriyorum.kilosu enson 6750 di.Bu konuda bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
İyi akşamlar anneler. Önümüzdeki hafta kızımla yanlız Erzurumdan Hataya Ankara aktarmalı uçacağız. Ev taşınacagi için eşim 3-4 gun sonra gelecek. Yanlız gideceğim için çok tedirginim. Bu konuda tecrübeli olan var mı? Neler önerebilir bana??
Kızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?