2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim sağdan 60soldan 30cıkardı şimdi ikisinin toplamı 60cıkıyo
Elifsudenur ben lohusaliktaki kadar dikkat ediyorum sut artirici seyler yapmaya her gun 1 bardak humana 1 bardak lactamil 1 sise maltana %100uzum suyu ya da uzum yemek, komposto ve bol bol su bir de gunde 3_4 kere sagiyorum oglum uyuyunca da hemen emzirmek icin aliyorum

bebeklerin odalarini kac aylikken ayirmak lazim. ben kucuk sepette bebegimin rahat ettigini dusunmuyorum.pek iyi degil.kendi odasina aldim o iyi. 4.5 aylik olduk erkenmi acaba.
ben daha ayırmayı düşünmüyorum canm beşiği büyük ve odama sığıyo gece çok uyanıyo bu ara diş yüzünden zaten yanımda olması daha doğru

gaz problemi bitmedi bir turlu. her uykudan uyanma sonrasi 1 saat aglamalar.kucagimda gezdirmekten yoruldum. disleri de cikiyo cok uzuluyorum.
biogaia kullanan vardi.ben almadim ama simdi pismanim.belki faydasi olurdu. alip kullansam gec mi acaba. dr a sormak gerekirmi sormadan kullanabilirmiyim acaba.zinci nurse harveys ve aqualine kullandik.degisenbisey olmadi.

Mrb kızlar bnm oğlum 4ay 6gnluk eli hep ağzında önceden emiyodu şimdi damagiyla ellerini ısırmaya çalışıyor gbi salya desen sürekli çeşme gibi akiyo dış çıkarıyor olabilir mi?

dünden beri kimse birsey yazmıyor cok ilginç

Cok yogun bir haftasonu gecirdik dugunumuz vardi oradan oraya kosturduk cok yoruldum, simdi gecmisi okuyom ve her konuya cecap verecem

Masallah ogluna, kizimla ayni gun digdular benim kiziminda damaklar sis ama henuz dis cikmadi. Insallah en az etkiyle atlatiriz hepimiz bu dis olayini

Ben iki aylikken tek basina ucak yolculugu yaptim cok sukur gittim geldi bi problem olmadi. Inis ve kalkislarda emzir emmiyorsada emzigi agzina tut onunla ugrassinki yutkunmasi cogalsin o sekilde basinctan etkilenmez. Sen ragat ol ki oda rahat olsun. Donus yolculugunda kizim iniste ve kaljista gozumun icine bakti surekli bende gozumu ondan hic ayirmadim gulumseyerek baktim onunda yuzundeki korku ifadesi gitti ve rahatladi, bizden cok etkileniyorlar surekli ona guven ver bir problem yasamazsiniz

Kızlar saçlarınız dokulmasi geçtimi her yer saç sinir oldm yaa

Aahhh ahh kanayan yaramm... dus almak istemiyorum sacimi taramak istemiyorum her yer sac bu kadar sac varmiydi bende diyorum

Bende de sac dökülmesi fena Demir hapı kullandım keser dökÜlmeyi diye cünkü Demir eksiğinden de dökülürmüş onuda sürekli arka arkaya almak istemedim ara verdim simdi .
Kızlar birde ben Almanya dayım kızım hem Alman hem turk Vatandaşı oldu Eylül de Türkiye ye gelicez ins ona pasaport çıkartmaya gittim Alman makamlarına cocuğumun dogum belgesine meger yanlıs yazmışlar adını ismi Begüm Kızımın onlar beqüm yazmıs bizde farketmemisiz benziyor g ye diye kadın git değiştir hepsini baştan dedi bu işler de günler sürüyor cok yorucu zaten iki defa değiştirdim kalsın dedim öyle kaldı anlayacağınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…