ne kadar sürüyo bu böyle devamlı bi durum değil di miCok sagol cnm galiba bu defa da armut yapti.
olabilir biz de aynı şeyleri yaşıyoruz doktorum ellerini keşfednce ağzına götürür de demişti ama oğlumun başı yanıyo hep çok huzursuz ememiyorMrb kızlar bnm oğlum 4ay 6gnluk eli hep ağzında önceden emiyodu şimdi damagiyla ellerini ısırmaya çalışıyor gbi salya desen sürekli çeşme gibi akiyo dış çıkarıyor olabilir mi?
Ne yazmisim ama
sanmam cnm yumurtayı yuzu gecince sıfırlıycak hem cig hem pişmiş yumurta ile. gidince sorcam susamı dane kadar sürüyo bu böyle devamlı bi durum değil di mi
Insallah kasintisida gecer en kisa zamandaCok sagol cnm galiba bu defa da armut yapti. Yaz m
bi ara vardı ama simdi iyiyiz cnm sükür
Canim bizim doktor hatta doguma giren doktorum da (2 kolik bebek annesi) aslinda hic bir seyin fayda etmedigini bunun kendiliginden gectigini ve o sirada hangi ilaci kullaniyorsa o ilactan gectigini saniyoruz diuor tek caresinin sallamak ve nobeti uyurken atlatmaya calismak oldugunu soylemistigaz problemi bitmedi bir turlu. her uykudan uyanma sonrasi 1 saat aglamalar.kucagimda gezdirmekten yoruldum. disleri de cikiyo cok uzuluyorum.
biogaia kullanan vardi.ben almadim ama simdi pismanim.belki faydasi olurdu. alip kullansam gec mi acaba. dr a sormak gerekirmi sormadan kullanabilirmiyim acaba.zinci nurse harveys ve aqualine kullandik.degisenbisey olmadi.
bi an önce bitsin inşallah canmsanmam cnm yumurtayı yuzu gecince sıfırlıycak hem cig hem pişmiş yumurta ile. gidince sorcam susamı da
gözün aydın canm maşallah güzel almış :)Kizlar saat 2 bucukta randevumuz var hacettepe cocuk alerjiden randevu aldik bakalim besin alerjisi icin test yaptirmak istiyoruz belki sutten gecen bir seyden dolayi emmek istemiyordur. Bu arada benim enjektorle beslemek ise yaramis 1 aydir kilo alamayan hatta kilo kaybeden oglum bu hafta 300 gr almisdoktorda biz de sok olduk inanamadik 2 ayri tartida tarttirdik
Biz de kundaginda sallayip uyuturduk ve unuturdu. Ayagina 3 hafta aci elma yagi surduk. Gaziyla gece gunduz demeden her alt acmada yarim saat ugrastim gun icinde milyonlarca gaz cikariyorduk galiba popodan :) gegirtmek icin de yirmi dakka ugrasirdim anca cikarirdi sipa :) sonuc mu o biraz daha rahat özlem de zombi :)Canim bizim doktor hatta doguma giren doktorum da (2 kolik bebek annesi) aslinda hic bir seyin fayda etmedigini bunun kendiliginden gectigini ve o sirada hangi ilaci kullaniyorsa o ilactan gectigini saniyoruz diuor tek caresinin sallamak ve nobeti uyurken atlatmaya calismak oldugunu soylemisti
evet salladigimda gercekten sakinlesiyor.Canim bizim doktor hatta doguma giren doktorum da (2 kolik bebek annesi) aslinda hic bir seyin fayda etmedigini bunun kendiliginden gectigini ve o sirada hangi ilaci kullaniyorsa o ilactan gectigini saniyoruz diuor tek caresinin sallamak ve nobeti uyurken atlatmaya calismak oldugunu soylemisti
Insallah kasintisida gecer en kisa zamanda
Ya galiba bunun demir ilacina var yine. Saglik ocagindan aldigimiz acayip yapmisti dokuntu falan bu da yeni yeni yapiyo cocugun yuzu sabahtan kipkirmizi idi yeni yeni azaldi uc gun kullanmiyim bakim ne olacakbi an önce bitsin inşallah canm
oyuncak şahane ama oğlun da çoook şeker maşallahhhhhKizlar bakin oglusuma oyuncak ordumEki Görüntüle 1597333
Canım bizde gazdan çok çektik. Biogaia biraz daha sakinleştirmişti ama kesin çözüm olmamıştı. Sonra doktorumun tavsiyesiyle Nbl prebiyotik atp kullandık ve çok daha etkili oldu. 5 li ve 20 li şaseler halinde satılıyor. Anne sütüne yada mamaya karıştırıyorsun. Bence kesinlikle dene. İlk önce 5li olandan alırsan boşuna para vermemiş olursun. İyi gelirse 20 lisini alırsın. İnşallah işe yarar.gaz problemi bitmedi bir turlu. her uykudan uyanma sonrasi 1 saat aglamalar.kucagimda gezdirmekten yoruldum. disleri de cikiyo cok uzuluyorum.
biogaia kullanan vardi.ben almadim ama simdi pismanim.belki faydasi olurdu. alip kullansam gec mi acaba. dr a sormak gerekirmi sormadan kullanabilirmiyim acaba.zinci nurse harveys ve aqualine kullandik.degisenbisey olmadi.
Cok tesekkurler teyzesi :)oyuncak şahane ama oğlun da çoook şeker maşallahhhhh
Maşallah oğluna oyuncak ta cok ŞirinKizlar bakin oglusuma oyuncak ordumEki Görüntüle 1597333
bu prebiyotiklerden dr a danismadan kullanabilirmiyim acaba.Canım bizde gazdan çok çektik. Biogaia biraz daha sakinleştirmişti ama kesin çözüm olmamıştı. Sonra doktorumun tavsiyesiyle Nbl prebiyotik atp kullandık ve çok daha etkili oldu. 5 li ve 20 li şaseler halinde satılıyor. Anne sütüne yada mamaya karıştırıyorsun. Bence kesinlikle dene. İlk önce 5li olandan alırsan boşuna para vermemiş olursun. İyi gelirse 20 lisini alırsın. İnşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?