2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Ben ogretmenim. Yaz tatili girdi araya. Sizi bilmiyorum. Ama oyleyse eger 1 gun gorunursun is yerinde. Yillik iznini alirsin ya da seni geldi kabul ederler

Kizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Ben ogretmenim. Yaz tatili girdi araya. Sizi bilmiyorum. Ama oyleyse eger 1 gun gorunursun is yerinde. Yillik iznini alirsin ya da seni geldi kabul ederler

oğlum hiç biberon kullanmıyor sevmiyor sanırım.suyuda kaşıkla veriyordum.geçen akıtmaz bardaklar varya onu alıp verdim eline.hem su içiyor hem dişlerini kaşıyor.diş kaşıyıcı olarak kullanıyorum.normal diş kaşıyıcıları pek kullanamadı.belki sizin minnoşlarda dişlerini daha rahat kaşır bir deneyin isterseniz hemde su içmiş olurlar :))

Oyle sacmalık mı olur bende memurum hemde hukukcu

Bu arada kızım beş aylık yenı emzık aldı bıldıgın emıyor, dişini kaşısın gevsın dıye vermiştım, 8 9 ceşit emzık denemiştım sıpa almamıştı

Oylemı ne guzel ankara mezunuyum ben kurum vekılılıyım, sen canım
Ben marmara mezunuyum. Ama stajimi ankarada yaptim. Dogma buyume ankaraliyim aslinda. Evlenince tekrar istanbul. Su an calismiyorum. Bebis 6 ayi doldursun. Yavastan baslicam artik :) kpss hic girmedim girsemmi diye dusunmuyor degilim acikcasi. Sen ne dersin?

Ben uyku arkadasi da köpek orcem insallah :) bizim de onceden aldigimiz bi oyuncagini oksuyo uykusunda :) tabi oyuncak yanindaysa

Bizim de artik biberonunu tutuyo gecen disardaydik baktim sütü hem iciyo hem biberonu isirip duruyo kasiyacak baska sey bulamamis :)

İşe Başlama Gününde dilekçeni verip yıllık iznine ayrılırsın ( örn: pazartesi işe geldin izin dilekçeni verdin ) bende memurum heyet raporu aldım güç bela 18 inde bitiyor 19 da gşdecem yıllık izin dilekçemi verecem ..
Ünv de memurdun sanırım sen.. Seni çalıştırmak istiyorlar sanırım ..

Pompanın ucundaki lastık yırtılmış yedeğini taktım çekiyo artık ama genede az ikisinden 69cukıyo
Canim gurmebebek sitesinden sut arttirma taktiklerini oneririm sana. Ben ordan okuyup 3 gun boyunca her emzirmeden sonra pompa yaptim. Aksa da akmasa da 10 dakika cekmeye calistim sonrasinda artis gordum. Bir de bebegin emiyorsa karni doyduktan sonra bile bos memeyi emdir sutun kesinlikle cogalir. Benim kizimin emme suresi hep kisaydi o yuzden azalmis gibiydi.

Tavsiyelerin için çok sağol canım ya yapacağım hepsini

Benimki hiç. Emmedi canm şimdide emsede 2cekip bırakıuo ağlıyo

Valla ben calışmayı cok seven bırı degılım, iş ıkıncı plandadır evım kocam cocuklarım daha onde,
Maaslarımız cok yuksek degil ama iş yerınde dızı izleyıp dınlenıyoruz bı kac duruşma ve dosya tamam, benım gıbı duşunen bırı için ideal, yerı geliyor sabah duruşmaya gırıp eve kaçabılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…