Cok sagol cnm senin kizin da cok seker :)Maşallah oğluna oyuncak ta cok Şirin
maşallah ona ne güzel oynuyor :)) güzel örmüşsün. benim elimden hiç gelmez örme işleri.bende uyku arkadaşı aldım.her uyuduğunda yanına koyuyorum.birşeyleri tutmayı seviyor uyurken.bakalım benimseyecek mi?Kizlar bakin oglusuma oyuncak ordumEki Görüntüle 1597333
Ben ogretmenim. Yaz tatili girdi araya. Sizi bilmiyorum. Ama oyleyse eger 1 gun gorunursun is yerinde. Yillik iznini alirsin ya da seni geldi kabul ederlerKizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Ben ogretmenim. Yaz tatili girdi araya. Sizi bilmiyorum. Ama oyleyse eger 1 gun gorunursun is yerinde. Yillik iznini alirsin ya da seni geldi kabul ederlerKizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Oyle sacmalık mı olur bende memurum hemde hukukcuKizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Pompanın ucundaki lastık yırtılmış yedeğini taktım çekiyo artık ama genede az ikisinden 69cukıyoElif , denedin mi başka pompa ile ? Yine 30 mu çıkıyır sağdığında ?
Oylemı ne guzel ankara mezunuyum ben kurum vekılılıyım, sen canımMeslektasim :) hangi ünv?
Ben marmara mezunuyum. Ama stajimi ankarada yaptim. Dogma buyume ankaraliyim aslinda. Evlenince tekrar istanbul. Su an calismiyorum. Bebis 6 ayi doldursun. Yavastan baslicam artik :) kpss hic girmedim girsemmi diye dusunmuyor degilim acikcasi. Sen ne dersin?Oylemı ne guzel ankara mezunuyum ben kurum vekılılıyım, sen canım
Ben uyku arkadasi da köpek orcem insallah :) bizim de onceden aldigimiz bi oyuncagini oksuyo uykusunda :) tabi oyuncak yanindaysamaşallah ona ne güzel oynuyor :)) güzel örmüşsün. benim elimden hiç gelmez örme işleri.bende uyku arkadaşı aldım.her uyuduğunda yanına koyuyorum.birşeyleri tutmayı seviyor uyurken.bakalım benimseyecek mi?
Bizim de artik biberonunu tutuyo gecen disardaydik baktim sütü hem iciyo hem biberonu isirip duruyo kasiyacak baska sey bulamamis :)oğlum hiç biberon kullanmıyor sevmiyor sanırım.suyuda kaşıkla veriyordum.geçen akıtmaz bardaklar varya onu alıp verdim eline.hem su içiyor hem dişlerini kaşıyor.diş kaşıyıcı olarak kullanıyorum.normal diş kaşıyıcıları pek kullanamadı.belki sizin minnoşlarda dişlerini daha rahat kaşır bir deneyin isterseniz hemde su içmiş olurlar :))
İşe Başlama Gününde dilekçeni verip yıllık iznine ayrılırsın ( örn: pazartesi işe geldin izin dilekçeni verdin ) bende memurum heyet raporu aldım güç bela 18 inde bitiyor 19 da gşdecem yıllık izin dilekçemi verecem ..Kizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Canim gurmebebek sitesinden sut arttirma taktiklerini oneririm sana. Ben ordan okuyup 3 gun boyunca her emzirmeden sonra pompa yaptim. Aksa da akmasa da 10 dakika cekmeye calistim sonrasinda artis gordum. Bir de bebegin emiyorsa karni doyduktan sonra bile bos memeyi emdir sutun kesinlikle cogalir. Benim kizimin emme suresi hep kisaydi o yuzden azalmis gibiydi.Pompanın ucundaki lastık yırtılmış yedeğini taktım çekiyo artık ama genede az ikisinden 69cukıyo
Tavsiyelerin için çok sağol canım ya yapacağım hepsiniCok yogun bir haftasonu gecirdik dugunumuz vardi oradan oraya kosturduk cok yoruldum, simdi gecmisi okuyom ve her konuya cecap verecem
Masallah ogluna, kizimla ayni gun digdular benim kiziminda damaklar sis ama henuz dis cikmadi. Insallah en az etkiyle atlatiriz hepimiz bu dis olayini
Ben iki aylikken tek basina ucak yolculugu yaptim cok sukur gittim geldi bi problem olmadi. Inis ve kalkislarda emzir emmiyorsada emzigi agzina tut onunla ugrassinki yutkunmasi cogalsin o sekilde basinctan etkilenmez. Sen ragat ol ki oda rahat olsun. Donus yolculugunda kizim iniste ve kaljista gozumun icine bakti surekli bende gozumu ondan hic ayirmadim gulumseyerek baktim onunda yuzundeki korku ifadesi gitti ve rahatladi, bizden cok etkileniyorlar surekli ona guven ver bir problem yasamazsiniz
Aahhh ahh kanayan yaramm... dus almak istemiyorum sacimi taramak istemiyorum her yer sac bu kadar sac varmiydi bende diyorum
Benimki hiç. Emmedi canm şimdide emsede 2cekip bırakıuo ağlıyoCanim gurmebebek sitesinden sut arttirma taktiklerini oneririm sana. Ben ordan okuyup 3 gun boyunca her emzirmeden sonra pompa yaptim. Aksa da akmasa da 10 dakika cekmeye calistim sonrasinda artis gordum. Bir de bebegin emiyorsa karni doyduktan sonra bile bos memeyi emdir sutun kesinlikle cogalir. Benim kizimin emme suresi hep kisaydi o yuzden azalmis gibiydi.
Valla ben calışmayı cok seven bırı degılım, iş ıkıncı plandadır evım kocam cocuklarım daha onde,Ben marmara mezunuyum. Ama stajimi ankarada yaptim. Dogma buyume ankaraliyim aslinda. Evlenince tekrar istanbul. Su an calismiyorum. Bebis 6 ayi doldursun. Yavastan baslicam artik :) kpss hic girmedim girsemmi diye dusunmuyor degilim acikcasi. Sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?