Türkiye ye gelmeyi düşünüyor musunuz? Kızın buraya gelirse ismiyle ilgili değişik bir anısı olur galiba. :)Bende de sac dökülmesi fena Demir hapı kullandım keser dökÜlmeyi diye cünkü Demir eksiğinden de dökülürmüş onuda sürekli arka arkaya almak istemedim ara verdim simdi .
Kızlar birde ben Almanya dayım kızım hem Alman hem turk Vatandaşı oldu Eylül de Türkiye ye gelicez ins ona pasaport çıkartmaya gittim Alman makamlarına cocuğumun dogum belgesine meger yanlıs yazmışlar adını ismi Begüm Kızımın onlar beqüm yazmıs bizde farketmemisiz benziyor g ye diye kadın git değiştir hepsini baştan dedi bu işler de günler sürüyor cok yorucu zaten iki defa değiştirdim kalsın dedim öyle kaldı anlayacağınız :))
Canım öyle diyorlar ama başlatmadılat beni gerek yok dediler illede başlarsan onların gıcıklığındandırKizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Evli ve cocuklu bir bayan icin ideal bir is. Ama ben biraz kosturmayi dosyalarda bogulmayi seviyorum. Abarti olmamak kaydiyla tabi :)Valla ben calışmayı cok seven bırı degılım, iş ıkıncı plandadır evım kocam cocuklarım daha onde,
Maaslarımız cok yuksek degil ama iş yerınde dızı izleyıp dınlenıyoruz bı kac duruşma ve dosya tamam, benım gıbı duşunen bırı için ideal, yerı geliyor sabah duruşmaya gırıp eve kaçabılıyoruz
Kızıma niye erkek mi diye sorduklarını şimdi Anlıyorum :) saç yapısı kafa yapısı Yaren gibi .. Benim kızım böyle toplu değil sadece .. MaşallahKizlar bakin oglusuma oyuncak ordumEki Görüntüle 1597333
Avukat mısınız ?Meslektasim :) hangi ünv?
Süper meslek bence de kurum Avukatlığı ..Valla ben calışmayı cok seven bırı degılım, iş ıkıncı plandadır evım kocam cocuklarım daha onde,
Maaslarımız cok yuksek degil ama iş yerınde dızı izleyıp dınlenıyoruz bı kac duruşma ve dosya tamam, benım gıbı duşunen bırı için ideal, yerı geliyor sabah duruşmaya gırıp eve kaçabılıyoruz
Dis cikinca slikon emzik patlar sanirim. Kaucuga mi gecmek lazim sonrasinda?Bu arada kızım beş aylık yenı emzık aldı bıldıgın emıyor, dişini kaşısın gevsın dıye vermiştım, 8 9 ceşit emzık denemiştım sıpa almamıştı
Heyet raporu kac gun aldin? Ben de alicam. Ustuste alabiliriz degil mi?İşe Başlama Gününde dilekçeni verip yıllık iznine ayrılırsın ( örn: pazartesi işe geldin izin dilekçeni verdin ) bende memurum heyet raporu aldım güç bela 18 inde bitiyor 19 da gşdecem yıllık izin dilekçemi verecem ..
Ünv de memurdun sanırım sen.. Seni çalıştırmak istiyorlar sanırım ..
Aynen :) gelicez inş Eylül deTürkiye ye gelmeyi düşünüyor musunuz? Kızın buraya gelirse ismiyle ilgili değişik bir anısı olur galiba. :)
Işe baslamayi hal ettik ama cabuk bitiyor rapor işi nasil olacak yaa en azindan bir kac ay daha gitmeme formülü?Heyet raporu kac gun aldin? Ben de alicam. Ustuste alabiliriz degil mi?
seni biliyorum canım nisan annelerinden:)olsun saglıkla kavustuk yavrularımıza:)Benimde öyle canım :) nisan annesi olacaktım kızım erken geldi :))
Evet canım.Avukat mısınız ?
4 mart canımEvli ve cocuklu bir bayan icin ideal bir is. Ama ben biraz kosturmayi dosyalarda bogulmayi seviyorum. Abarti olmamak kaydiyla tabi :)
Bir kere girip sansimi denicem. Olmadi yola devam..
Senin bebis hangi gun dogumlu?
Evet canımsende mı yoksaAvukat mısınız ?
Vallaben memnunum bı şikayetım yokSüper meslek bence de kurum Avukatlığı ..
Bence diş işi devreye gırınce herşey patlar :)Dis cikinca slikon emzik patlar sanirim. Kaucuga mi gecmek lazim sonrasinda?
Evet canım çok şükür :)seni biliyorum canım nisan annelerinden:)olsun saglıkla kavustuk yavrularımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?