2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Türkiye ye gelmeyi düşünüyor musunuz? Kızın buraya gelirse ismiyle ilgili değişik bir anısı olur galiba. :)

Kızlar bugün işe başladım bebişe babaanne bakacak sabah kalktı erkenden ben ustumu gıyınınce addaya gıdicez sandı sevindi garibim sonra ben işe gelince uyumuş. Eve geldim bi şaşırdı allahım bi seviniyo çok komik oldu. Bende bi halsizlik oldu evde pilim bitti sanki ile gidince yoruldum herhalde bişede yapmadm ama evde olmak bile dinlndiriyomuş insanı . Babanne nasıl bakacak gozymde arkada iş arkadaşlarım teselli etti sürekli rahat ol diye napcam bilmiyorum

Kizlar devlet kutumunda memur olarak çalışan var mi ben doğum iznim bittikten sonra akabinde yıllık izin kullandim bana dedikleri önce işe başlaman lazım sonra yıllık izin diyorlar benzer durumda olan var mi
Canım öyle diyorlar ama başlatmadılat beni gerek yok dediler illede başlarsan onların gıcıklığındandır

Evli ve cocuklu bir bayan icin ideal bir is. Ama ben biraz kosturmayi dosyalarda bogulmayi seviyorum. Abarti olmamak kaydiyla tabi :)
Bir kere girip sansimi denicem. Olmadi yola devam..
Senin bebis hangi gun dogumlu?

Kizlar bakin oglusuma oyuncak ordumEki Görüntüle 1597333
Kızıma niye erkek mi diye sorduklarını şimdi Anlıyorum :) saç yapısı kafa yapısı Yaren gibi .. Benim kızım böyle toplu değil sadece .. Maşallah

Çok güZrl olmuş oyuncağı oynarken kendine zarar vermez en azından .. Ipin tüyleri çıkar mı onu bilemicem ..

Süper meslek bence de kurum Avukatlığı ..

Bu arada kızım beş aylık yenı emzık aldı bıldıgın emıyor, dişini kaşısın gevsın dıye vermiştım, 8 9 ceşit emzık denemiştım sıpa almamıştı
Dis cikinca slikon emzik patlar sanirim. Kaucuga mi gecmek lazim sonrasinda?

Heyet raporu kac gun aldin? Ben de alicam. Ustuste alabiliriz degil mi?

Kızlar selam,
İşbaşım yaklaştıkça panik durumdayım. Sür sağma işlemi, sütümü saklayıp verme süreci nasıl olmalı nasıl olacak diye düşüncelerdeyim. Inşallah kolaylıkla üstesinden gelebilirim bu sürecin de. Bazı sorularım var, sizlerin tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım olacak bol bol.
Her defasında pompayı söküp yıkayıp kurutmak gerekli mi?
Biberonu her beslenme sonrasında söküp yıkayıp kurutmak gerekli mi?
İşteyken günde max kaç defa ve ne kadar sıklıkla sağmalıyız?
Sağdığım sütleri işten eve nası getirmeliyim?
Poşetlere max kaç cc lik süt koymalıyım?
Çözdüğümüz sütün bi miktarını biberona boşaltıp kalanı yine poşette bekletip gerektikçe biberona aktarabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…