2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimkine de disarda ilk zamanlar kiz mi diye cok soruyorlardi bi kriteri yok sanki bu arada ipini ozel aldim cnm tuy yapmiyo

bebekle ilk ucak yolculuğum otobus yolculuğundan zor oldu.otobuste uyuyordu anında ama ucakta 10 dk ancak uyudu.huzursuzlandı yanı anlayacagın hıc durmadı.bende yanlızdım ve cok zorlandım.yanımda bır bey oturuyordu çock ıyıce huzursuzlanmaya başlyınca yardımcı oldu sağolsun.ozellıkle ınerken hıç durmadı resmen.ınerken ve havalanırken kulaklarına basınç yaptım yalancı meme verdım yok hiç işe yaramadı.bızden başka bırtane daha bebek vardı o hıç susmadı yavrucak yıne bızımkı ona gore ıyıydı...allah yardımcın olsun canım...inşallah ıyı geçer

Heyet raporu kac gun aldin? Ben de alicam. Ustuste alabiliriz degil mi?
30 gün aldım .. Heyet raporu üst üste alınıyor tabi verecek Dr lazım ( en torpilinden) heyet raporu Alınca kontrol olarak alırsın tekrar heyet yazarlar .. Normal rapor sayımız 40 gün bunu geçerse soruşturmaya gidilir..

çok zor olmalı ama şöyle düşün babaannesi sonuçta kuzusunun kuzusu.sevilceği için korkma bence,için rahat olsun

ben biberon ve sağma mak her defasında yıkıyorum hava sıcak olduğundan kokuyor.

Işe baslamayi hal ettik ama cabuk bitiyor rapor işi nasil olacak yaa en azindan bir kac ay daha gitmeme formülü?
Heyet raporu alabilirsen 30/40 günlük ( kota yok ) 40 günde normal Rapor hakkımız var yıllık izin mazeret izni ..

Benimki hiç. Emmedi canm şimdide emsede 2cekip bırakıuo ağlıyo
Uyurken dene canım. Benimki de boyle greve girdigi zamanlari oldugunda uyurken emzirebildim. Emzirmesen de sutunu cogaltmak istiyorsan 3 saatte bir pompayla cekmeye dene, gelmese de. Beyine sut yok sut lazim mesaji gider, uretim artar. Ayrica azminden oturu tebrik ediyorum seni, vazgecmedin, 30-60 da olsa bebegine anne sutu icirme cabasindan emmiyor diye vazgecmedin, valla bravo

valla canım vazgeçmedimde gel sen bana sor 5 ay nası geçti sağ sağ imanım gevredi. gece emzirmeyi hep unutuyıorum alıştım ya biberona tam verirken aklıma geliyor. bu gece denicem bakalm. 1 ay daha sağarımda ondan sonra artık gunde 1 kere falan sağarım sanırım. işede başladım zaten işyerindede sağamıyorum. sabah sağdım 80 cc falan cıktı azda olsa içiyo şifa niyetine

Sifa olsun kuzuna...gun icinde sagamiyorsan ozaman su yontemi deneyebilirsin canim. Memeleri bosalt sonra ilk bosalttigin memeyi tekrar sag 10 dakka daha, sonra digerini de 10 dakka daha. Cift pompan varsa ozaman bosalttikan sonra 10 dk bekle ve yine 10 dakka sag. Ayni saatlerde sagmaya calis, vucudun ona gore sut uretir o saate gore memeyi doldurur. Okadar bile bebegine yarar, hastaliktan korunur, icin rahat olur elinden gelenini yaptin diye.

Bu arada biz dun 5 aylik olduk bugun tartildik 6950 cikti kizim. 2800 dogmustu.memeye devam ek gidaya bir ay sonra baslariz dedi doktorumuz. Cok sukur kizima yariyormus sutum 3 dakika emmesi yetiyormus demek :)

Aynen benım kızımda emmesı ıkı dakkayı gecmez, imrenıyorum valla bu fosur fosur meme emip uyuyakalanlara benımkı iki çeker etrafa bakmaya başlar, bızde daha başlamadık ek gıdaya 6 auyda

Korktum şimdi ya. Canım ben dogudayim ve güvenlik nedeniyle otobüsle gitmeye cesaret edemiyorum uçakla gitmek zorundayız umarım iyi geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…