2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim kızda dün büyük yatağında uyuttum 360 derece dönmüş sepetler kücük geliyor artık bebek telsizi almadım daha Alınca gece de yatırmaya başlıcam
Bizimki de oyle büyüyen besik var yatak odamda onda beyfendi 360 derece dedigin gibi. Gündüz ölü balik gibi gece firildak gibi yatiyo :) belki de yer dar diye birsey yapamiyo gunduz. Buyuk besiginde tutabilene ask olsun :) bi de yan yatmaya alisti yan yatis yastigi kullanan var mi? Gerci kafasını döndürür ama korkuyorum bi gun döndüremezse diye allah korusun

Korktum şimdi ya. Canım ben dogudayim ve güvenlik nedeniyle otobüsle gitmeye cesaret edemiyorum uçakla gitmek zorundayız umarım iyi geçer ya
Biz ucakla gidince de gelince de hep uyumustu. Kulaklarina pamuk tika. Az vazelin sur pamuga ve o sürdüğün tarafi tika kulagina o zaman etkilenmez. Bize de bi komsu soyledi rahat gittik geldik. Hangi sehirdesib cnm

Ya galiba bunun demir ilacina var yine. Saglik ocagindan aldigimiz acayip yapmisti dokuntu falan bu da yeni yeni yapiyo cocugun yuzu sabahtan kipkirmizi idi yeni yeni azaldi uc gun kullanmiyim bakim ne olacak
ben daha baslamadım demire yeni kullandıgının adı ne

Bu arada kızım beş aylık yenı emzık aldı bıldıgın emıyor, dişini kaşısın gevsın dıye vermiştım, 8 9 ceşit emzık denemiştım sıpa almamıştı
benimki de 3,5 aylıkken tuttu 1 hafta emdi sonra bıraktı inşallah senin ki devam eder

Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.

Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…