- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
:)off off tam ısırmalık annesi :))
SelamSelamlar
as cnmSelamlar
bizimki biraz daha kaldırıyo sanki parasütle atlamıs gibi ah bu bebeklerrr öldürecekler beniii :) :) :)Benim kızın favori duruşu :))
Bencede oylede, içmiyor ki kaşıgı gevmeye calışıyor damla damla verıyorum bendeKızlar bebeklerinize su verin emiyorda olsa hava cok sıcak su Hayattır
Bizimki de oyle büyüyen besik var yatak odamda onda beyfendi 360 derece dedigin gibi. Gündüz ölü balik gibi gece firildak gibi yatiyo :) belki de yer dar diye birsey yapamiyo gunduz. Buyuk besiginde tutabilene ask olsun :) bi de yan yatmaya alisti yan yatis yastigi kullanan var mi? Gerci kafasını döndürür ama korkuyorum bi gun döndüremezse diye allah korusunBenim kızda dün büyük yatağında uyuttum 360 derece dönmüş sepetler kücük geliyor artık bebek telsizi almadım daha Alınca gece de yatırmaya başlıcam
Biz ucakla gidince de gelince de hep uyumustu. Kulaklarina pamuk tika. Az vazelin sur pamuga ve o sürdüğün tarafi tika kulagina o zaman etkilenmez. Bize de bi komsu soyledi rahat gittik geldik. Hangi sehirdesib cnmKorktum şimdi ya. Canım ben dogudayim ve güvenlik nedeniyle otobüsle gitmeye cesaret edemiyorum uçakla gitmek zorundayız umarım iyi geçer ya
ben daha baslamadım demire yeni kullandıgının adı neYa galiba bunun demir ilacina var yine. Saglik ocagindan aldigimiz acayip yapmisti dokuntu falan bu da yeni yeni yapiyo cocugun yuzu sabahtan kipkirmizi idi yeni yeni azaldi uc gun kullanmiyim bakim ne olacak
benimki de 3,5 aylıkken tuttu 1 hafta emdi sonra bıraktı inşallah senin ki devam ederBu arada kızım beş aylık yenı emzık aldı bıldıgın emıyor, dişini kaşısın gevsın dıye vermiştım, 8 9 ceşit emzık denemiştım sıpa almamıştı
ben de yıkıyordum ama cok zor oluyoe simdi buzdolabına koyuyorum her zaman yıkamaya gerek kalmıyorben biberon ve sağma mak her defasında yıkıyorum hava sıcak olduğundan kokuyor.
İyi fikirben de yıkıyordum ama cok zor oluyoe simdi buzdolabına koyuyorum her zaman yıkamaya gerek kalmıyor
ben de netten öğrendim çok rahat ettim. tomrisin emzirme notları diye bir yerden okudum cok faydalı bilgiler varİyi fikir
Calkalayipmi dolaba koyuyonben de netten öğrendim çok rahat ettim. tomrisin emzirme notları diye bir yerden okudum cok faydalı bilgiler var
Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.30 gün aldım .. Heyet raporu üst üste alınıyor tabi verecek Dr lazım ( en torpilinden) heyet raporu Alınca kontrol olarak alırsın tekrar heyet yazarlar .. Normal rapor sayımız 40 gün bunu geçerse soruşturmaya gidilir..
Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.30 gün aldım .. Heyet raporu üst üste alınıyor tabi verecek Dr lazım ( en torpilinden) heyet raporu Alınca kontrol olarak alırsın tekrar heyet yazarlar .. Normal rapor sayımız 40 gün bunu geçerse soruşturmaya gidilir..
Benimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorumben uyku arkadaşına karşıyım bişelere bağımlı kalmasın büyüynce ceremesini çok görür. bağlılık duygusu iyi bişe değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?