2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bebegimin 4. ay kontrolunde doktora su vermek gerekirmi diye sordum. o da tabiki 3. aydan sonra oneriyoruz zaten dedi. bir de havalar sicak mutlaka ver dedi. gunde ne kadar vermeliyim diye sordugumda bebek ne kadar isterse dedi.

Benimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorum
Merak etme bırakır oğlumda emzık almıştı bır yaşına kadar sadece uyurken aldı sonra sureklı almaya başladı, ıkı yaşına gırmeden babası yla cıddı bır konuşma yapmışlar sen buyudun artık bunla uyumana gerek yok ihtıyacın yok gıbı. Emzık emmek ıstedıgınde bana sarıl fılan demiş, bıraktı
Cocuk bişeye ne kadar bagımlı olursa olsun
Hanı hep dıyoruz ya sevgı oyun, sarılmak sureklı kucaklamak, sureklı ilgı varsa o bagımlılıktan vazgecırmek zor degil

Korktum şimdi ya. Canım ben dogudayim ve güvenlik nedeniyle otobüsle gitmeye cesaret edemiyorum uçakla gitmek zorundayız umarım iyi geçer ya
mecbur ucakla gıdeceksın bende donuşumu ucakla yapıcam.uzun yola dayanılmaz bebekle.bir ıkı saatağlasada çekilecek artık..gözün korkmasın canım belkı senınkı uyur..izimki
Kızlar bebeklerinize su verin emiyorda olsa hava cok sıcak su Hayattır
ben verrıyorum.az az verıyordum ara ara ama şimdi bayaği arttırdım artık.gecen gun bezınde turunculuk farkettım suyu arttırdım 2 gun sonra gecti..

bebek odami hala tamamlayamadim.hali ve perde eksik. perdeye karar veremiyorum. store perdemi ya da tul perdemi yaptirsam. odada balkon kapisi ve tem camli bir pencere var. yatak odasinin yaninda balkonlu oda vardi. artik bevek buyuyunce kapiyi kilitli tutcaz. perde konusunda fikir verirmisiniz.

Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.
Alabilirsin Yönetmelik açısından sıkıntı olmaz ama kurumunda biri kıllık yaparmı önemli olan bu !!! Yani şikYet olur mu ? Dr larda buna Önem veriyor kurum açısından sıkıntı olur mu diye ..en temiz Bölüm psikiyatri deniliyor heyette :) kimşr bişeyi ispatlayamaz yani şikayet olduğunda bile :)

Dun alerji icin doktora gitmistik alerji degilmis idrarda eritrosit cikmis hem de cok yuksek 60 cikmis yarin tekrar gidecegiz emmemesi icin gitmistik kusuyordu doktor nefrolojiye yonlendirebiliriz dedi yarin goruscez doktorla burda birinde idrar yolu enfeksiyonu cikmisti sanirim bir bilginiz var mi bu konuda

merhaba arkadaşlar, kızım 5 aylık,artık ek gıdalara başlayacağız. Ek gıdaya geçişte olmazsa olmaz dediğiniz mutfak malzemeleri var mı? İkea nın internet sayfasından sipariş vericez. benim aklıma gelenler:
1-Mama sandalyesi-önlük
2-Cam rende
3-Buharda pişirici aparat
4-Günlük yoğurt yapmak için küçük kavanozlar

Canim silikon kasikta oneririm sana, yedirmesi kolay oluyor ve yedirirken damaklarini zedelemiyor

Him anladım. Sanmam. Dogum yapan hetkes bu yola basvuruyor. Tabi kurumla bunu gorusmem lazim takin zamanda. Senin bitti mi rapor? Ne yapican? Kim bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…