Benimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorumben uyku arkadaşına karşıyım bişelere bağımlı kalmasın büyüynce ceremesini çok görür. bağlılık duygusu iyi bişe değil bence
Byzdolabına mı yukamadanmı koyuyon mama 1saat sonra bozzuluyo kalıntılarıda bozulurkiben de yıkıyordum ama cok zor oluyoe simdi buzdolabına koyuyorum her zaman yıkamaya gerek kalmıyor
Ferro sanol b şurup. Buna daha az tepki verdi ama iste kasinmaya basladi. Dun vermedim gece daha az kasindi bugün de vermedim bakalım olmadı hic vermiycemben daha baslamadım demire yeni kullandıgının adı ne
Cok sagol cnm benimbecerikli annesana da oğluşuna da maşallah
Merak etme bırakır oğlumda emzık almıştı bır yaşına kadar sadece uyurken aldı sonra sureklı almaya başladı, ıkı yaşına gırmeden babası yla cıddı bır konuşma yapmışlar sen buyudun artık bunla uyumana gerek yok ihtıyacın yok gıbı. Emzık emmek ıstedıgınde bana sarıl fılan demiş, bıraktıBenimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorum
mecbur ucakla gıdeceksın bende donuşumu ucakla yapıcam.uzun yola dayanılmaz bebekle.bir ıkı saatağlasada çekilecek artık..gözün korkmasın canım belkı senınkı uyur..izimkiKorktum şimdi ya. Canım ben dogudayim ve güvenlik nedeniyle otobüsle gitmeye cesaret edemiyorum uçakla gitmek zorundayız umarım iyi geçer ya
ben verrıyorum.az az verıyordum ara ara ama şimdi bayaği arttırdım artık.gecen gun bezınde turunculuk farkettım suyu arttırdım 2 gun sonra gecti..Kızlar bebeklerinize su verin emiyorda olsa hava cok sıcak su Hayattır
ilk başlarda ağzına ne koyarsan dılıyle gerı ıter..sonra sonra alişiyorlar6 ayda başlıyacaz gerci benım sıpa su bıle içmiyor nasıl olacak bılmem
ordan düşebilir biizmkı surune surune bırazcık gıdıyoBenim kızın favori duruşu :))
Hım ilginç hiç duymadım ama yapacağım sağol canımBiz ucakla gidince de gelince de hep uyumustu. Kulaklarina pamuk tika. Az vazelin sur pamuga ve o sürdüğün tarafi tika kulagina o zaman etkilenmez. Bize de bi komsu soyledi rahat gittik geldik. Hangi sehirdesib cnm
mecbur ucakla gıdeceksın bende donuşumu ucakla yapıcam.uzun yola dayanılmaz bebekle.bir ıkı saatağlasada çekilecek artık..gözün korkmasın canım belkı senınkı uyur..izimki
ben verrıyorum.az az verıyordum ara ara ama şimdi bayaği arttırdım artık.gecen gun bezınde turunculuk farkettım suyu arttırdım 2 gun sonra gecti..[/QUO
Evet canım en azından sadece 3 saat dayanacağız artık
Alabilirsin Yönetmelik açısından sıkıntı olmaz ama kurumunda biri kıllık yaparmı önemli olan bu !!! Yani şikYet olur mu ? Dr larda buna Önem veriyor kurum açısından sıkıntı olur mu diye ..en temiz Bölüm psikiyatri deniliyor heyette :) kimşr bişeyi ispatlayamaz yani şikayet olduğunda bile :)Peki iki ayri bolumden heyet alabilir miyim? Mesela 2 ay bir branstan, 1 ay baska branstan gibi? Sonradan sıkıntı yasamiyim. Dogrusunu öğreneyim.
Benim kızımda öyle emzik olmadan asla gözler kapanmıyor ağlamak cabası bi deBenimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorum
Benimki de icmiyor ya, alistirma bardagi da aldim i hi...neyse ek gidaya baslayinca susar da icer herhalde...6 ayda başlıyacaz gerci benım sıpa su bıle içmiyor nasıl olacak bılmem
merhaba arkadaşlar, kızım 5 aylık,artık ek gıdalara başlayacağız. Ek gıdaya geçişte olmazsa olmaz dediğiniz mutfak malzemeleri var mı? İkea nın internet sayfasından sipariş vericez. benim aklıma gelenler:
1-Mama sandalyesi-önlük
2-Cam rende
3-Buharda pişirici aparat
4-Günlük yoğurt yapmak için küçük kavanozlar
Him anladım. Sanmam. Dogum yapan hetkes bu yola basvuruyor. Tabi kurumla bunu gorusmem lazim takin zamanda. Senin bitti mi rapor? Ne yapican? Kim bakacakAlabilirsin Yönetmelik açısından sıkıntı olmaz ama kurumunda biri kıllık yaparmı önemli olan bu !!! Yani şikYet olur mu ? Dr larda buna Önem veriyor kurum açısından sıkıntı olur mu diye ..en temiz Bölüm psikiyatri deniliyor heyette :) kimşr bişeyi ispatlayamaz yani şikayet olduğunda bile :)
Aynen. Nasil vazgececekler bilmiyorum.Benim kızımda öyle emzik olmadan asla gözler kapanmıyor ağlamak cabası bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?