2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bebegimin 4. ay kontrolunde doktora su vermek gerekirmi diye sordum. o da tabiki 3. aydan sonra oneriyoruz zaten dedi. bir de havalar sicak mutlaka ver dedi. gunde ne kadar vermeliyim diye sordugumda bebek ne kadar isterse dedi.
Her dr farkli konusuyor arkadaş. Sanki diplomalar yurt disindan.

Hayir uyurken de yaninda yatiyorum sariliyorum. 2 dk kizimi yalniz birakmiyorum :) yine de uykuya gecmek icin ihtiyac duyuyor ve uyku arasinda uyanirsa emzik icin ağlıyor. Demussin ya 1 yasindan sonra surekli oldu diye. Hadu simdi uyurken. Yarin obur gun her yerde istemesin. Vermiyim diyorum agliyor icim aciyor hemen veriyorum. 2 yasina kadar falan emmese, 1 yas gibi en gec biraksa. Bilmiyorum

Tul perde bence.

Byzdolabına mı yukamadanmı koyuyon mama 1saat sonra bozzuluyo kalıntılarıda bozulurki
Canim anne sutu mama gibi degil buzdolabinda 24 saat kalabiliyor bozulmuyor aslinda daha fazla kalabilir ama en uygunu 24 saat. Bir de soyle dusun ise gidenler tum gun orda sagip aksam o sutleri eve getiriyorlar ve bebeklerine iciriyorlar

Canim anne sutu mama gibi degil buzdolabinda 24 saat kalabiliyor bozulmuyor aslinda daha fazla kalabilir ama en uygunu 24 saat. Bir de soyle dusun ise gidenler tum gun orda sagip aksam o sutleri eve getiriyorlar ve bebeklerine iciriyorlar
Anne sutu buzdolabında 3 gun
Buzlukta 3 ay ve oda sicakliginda da 3 saat bozulmuyor cogu hastanede yaziyor

Kizlar kaşık mama pirinç unu hakkinda fikriniz nedir ? Dün bi arkadasin tavsiyesi üzerine marketten aldım ama kararsizim

Selamlar benim kizimda 21 mart dogumlu.bu aralar eller sürekli ağızda gözünü kestirdigini ağzına sokmak için çabalıyor diş olabilir mi diye düşünüyorum. 1 haftadır da uyutmak için savaşıyoruz varmı benim gibi bebisi olan

Ek gıda konusunda sertifikalı egitimci olduğum için sorularınıza cevap vermeye çalışıcam arkadaşlar .ama yinede acemiyim bebek büyütme konusunda.fikir alisverisi yapmak isterim

Ek gıda konusunda sertifikalı egitimci olduğum için sorularınıza cevap vermeye çalışıcam arkadaşlar .ama yinede acemiyim bebek büyütme konusunda.fikir alisverisi yapmak isterim

benim beişde 5 aylık dişimiz çıkmaya başladı doktorumda meyvesuyu vermemı onerdı
seftali havuc elma veryorum hergun taze hazrlayıp
sızler neler verıyorsunuz arkadaşalr benım bebiş anne sutu alıyor mama kullanmıyoruz

Benim kizim hem emiyo hem mama veriyorum onun disinda seftali suyu erik suyu hazirlayip veriyorum. Birde kabak ve havuc puresi verdim, arada diger meyveleride agzina suruyorum

Him anladım. Sanmam. Dogum yapan hetkes bu yola basvuruyor. Tabi kurumla bunu gorusmem lazim takin zamanda. Senin bitti mi rapor? Ne yapican? Kim bakacak
Benim Haziran 23 de doğum iznim bitti 10 gün kendi kadın doğumcu Dr verdi rapor . 10 gün psikiyatri den aldım ( heyet için gittim ama vermedi ) sonra anneme geldim Karabük e 30 günlük heyet aldım burdan zor bela genel cerrahdan,.. 18 de bitiyor sonra yıllık izin başlatacam 2014 /2015 yıllık izinlerim duruyor ( 35 gün ) .. 6 aylık oluyor zaten o zamana kadar ...
Sonrasında istanbuldan görüümcem yanımıza Taşınma ihtimali var ( kdz.ereğli) eğer olursa başlıcam eğer gelmezse bir müddet ücretsiz izne ayrılacam.. ( mali duruma göre ne kadar kullanabilirsem sonra bi şekilde bakıcı hayatımıza girecek hiç olmasa Yaren baya büyümüş olacak o zamana kadarda..

aaa cnm sen zonguldaklı mısın? ben zonguldakta okudum merkezde ama ereglide değil. ereğliye gezmeye gelirdk mükemmel bi yer

Aynen. Nasil vazgececekler bilmiyorum.
Uyanıkken de emzik devamlı ağzında oluyur mu ? Öyle değilse çok dert etme ya .. Büyüdükçe uykulara derinleşir orda burda uyuyakalırlar( o günleri sabırsızlıkla bekliyorum ) daha sıkıntılı uyuma

Kizlar kaşık mama pirinç unu hakkinda fikriniz nedir ? Dün bi arkadasin tavsiyesi üzerine marketten aldım ama kararsizim
Bence gereksız, oldum olası pirincı sevmem zaten hele bı de hazır, ben olsam vermem, daha tahıl içeren gıdalar var yulaf mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…