- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
kozluda hazırlık okudum incirharmanında pek sevmezdim orayı carsı tarafı ve özellikle de universite tarafı süper :) ama ereğli cok gelişmiş ve güzel. merkezi geçmiş :)Eş durumundan Zonguldaklı ( Kozlu ) evet :) iş -ikamet ereğli de .. Ereğli daha güzel evet
Canım 2 yaşına kadar emme ihtıyaçları oluyor, oğlum 20 aylıkkken bıraakmıştı. Hıç aglamadı hemde, bır yaşında aglamadan hayatta bırakmaz,ıir uyurken de yaninda yatiyorum sariliyorum. 2 dk kizimi yalniz birakmiyorum :) yine de uykuya gecmek icin ihtiyac duyuyor ve uyku arasinda uyanirsa emzik icin ağlıyor. Demussin ya 1 yasindan sonra surekli oldu diye. Hadu simdi uyurken. Yarin obur gun her yerde istemesin. Vermiyim diyorum agliyor icim aciyor hemen veriyorum. 2 yasina kadar falan emmese, 1 yas gibi en gec biraksa. Bilmiyorum
Hepimizin bebişleri öyle :) köpük köpük baloncuk salyaları ne olursa Ağzına sokmak istemeleri parmağı bırak bütün elini Ağzına sığdırmak istemeleri .. Hırslı hırslı bulduklarını kemirmeleri.. Meme ucunu ıssırmaları.. Diş belirtisi yanında ellerini yeni keşfettikleri için de oluyormuş tabi Dişi çıkan bebeklerimizde oldu burdan ..Selamlar benim kizimda 21 mart dogumlu.bu aralar eller sürekli ağızda gözünü kestirdigini ağzına sokmak için çabalıyor diş olabilir mi diye düşünüyorum. 1 haftadır da uyutmak için savaşıyoruz varmı benim gibi bebisi olan
Ooo sen Bayağı biliyorsun oraları :) bende sevmedim o Yüzden ilk fırsatta ereğli ye taşındık :)kozluda hazırlık okudum incirharmanında pek sevmezdim orayı carsı tarafı ve özellikle de universite tarafı süper :) ama ereğli cok gelişmiş ve güzel. merkezi geçmiş :)
eee az uz değil bes yıl zonguldakta idim. ben de cok isterdim ereğli olsun ama üni merkezde bi de ögretmenler ayrıyız diye sikayet ederdi ya mis gibi yerdesin :) ben önceleri sevmiyordum ama arkadas ortamı oluyo ya üni sehri özel oluyoOoo sen Bayağı biliyorsun oraları :) bende sevmedim o Yüzden ilk fırsatta ereğli ye taşındık :)
benimki iki elini birden agzina sokuyordu.tek dis cikti 4.5 aylik olmadan.artik eller esyalar kesmiyo ayak basparmagini sokuyo :)Hepimizin bebişleri öyle :) köpük köpük baloncuk salyaları ne olursa Ağzına sokmak istemeleri parmağı bırak bütün elini Ağzına sığdırmak istemeleri .. Hırslı hırslı bulduklarını kemirmeleri.. Meme ucunu ıssırmaları.. Diş belirtisi yanında ellerini yeni keşfettikleri için de oluyormuş tabi Dişi çıkan bebeklerimizde oldu burdan ..
maşşallah dikkat et gitmesin parmak :) bizim de tüm el giriyo :)benimki iki elini birden agzina sokuyordu.tek dis cikti 4.5 aylik olmadan.artik eller esyalar kesmiyo ayak basparmagini sokuyo :)
Meslek ne senin ? Hangi bölümdü?eee az uz değil bes yıl zonguldakta idim. ben de cok isterdim ereğli olsun ama üni merkezde bi de ögretmenler ayrıyız diye sikayet ederdi ya mis gibi yerdesin :) ben önceleri sevmiyordum ama arkadas ortamı oluyo ya üni sehri özel oluyo
Ücretsiz izin dogum izninin hemen akabinde olmasi gerekiyor diye biliyorumBenim Haziran 23 de doğum iznim bitti 10 gün kendi kadın doğumcu Dr verdi rapor . 10 gün psikiyatri den aldım ( heyet için gittim ama vermedi ) sonra anneme geldim Karabük e 30 günlük heyet aldım burdan zor bela genel cerrahdan,.. 18 de bitiyor sonra yıllık izin başlatacam 2014 /2015 yıllık izinlerim duruyor ( 35 gün ) .. 6 aylık oluyor zaten o zamana kadar ...
Sonrasında istanbuldan görüümcem yanımıza Taşınma ihtimali var ( kdz.ereğli) eğer olursa başlıcam eğer gelmezse bir müddet ücretsiz izne ayrılacam.. ( mali duruma göre ne kadar kullanabilirsem sonra bi şekilde bakıcı hayatımıza girecek hiç olmasa Yaren baya büyümüş olacak o zamana kadarda..
Anne sütü yetersiz kilosu 5700Bebis kac kilo annesutu alıyormu
Mry75 biz bu bebişleri nasıl kilo aldıracaz 4.ay kontrolde Yaren de 5,800 geldi .. Iki öğün mamaya başladık sen nasıl yapıyorsun mama veriyor musun ?Anne sütü yetersiz kilosu 5700
Benim çalıştığım kurumda doğum yapanlar öyle yaptı hep ..Ücretsiz izin dogum izninin hemen akabinde olmasi gerekiyor diye biliyorum
Hangi kurumBenim çalıştığım kurumda doğum yapanlar öyle yaptı hep ..
öyle marifetlerm olsa ben de örerdim oğluşuma biz hazrlarla isare ediyoryuzCok tesekkurler teyzesi :)
Bazen üç ogunden fazla verdiğim de oluyor sutum az bana o yüzden kaşık mama önerdilerMry75 biz bu bebişleri nasıl kilo aldıracaz 4.ay kontrolde Yaren de 5,800 geldi .. Iki öğün mamaya başladık sen nasıl yapıyorsun mama veriyor musun ?
bnmki battaniyeyi tutuyo uyrken ya da elimi tutuyo ama oyuncak tutturamadm bi türlüBen uyku arkadasi da köpek orcem insallah :) bizim de onceden aldigimiz bi oyuncagini oksuyo uykusunda :) tabi oyuncak yanindaysa
maşallah oğlumaaa :)))Kucuk besiginde yer darligindan bi turlu dönemiyordu bes dk önce onu da becerdi alkis oglumaEki Görüntüle 1598000
çok tatlı maşallbenim ki hep tişört yada battaniye varsa ona sarılıyordu.pelüş hayvanlara sarılmıyordu.bende ona göre birşey aldımEki Görüntüle 1598008
benmki de yüzüstü yatrınca hep bu pozisyonda uçak duruşuymuş :)Benim kızın favori duruşu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?