2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Eş durumundan Zonguldaklı ( Kozlu ) evet :) iş -ikamet ereğli de .. Ereğli daha güzel evet
kozluda hazırlık okudum incirharmanında pek sevmezdim orayı carsı tarafı ve özellikle de universite tarafı süper :) ama ereğli cok gelişmiş ve güzel. merkezi geçmiş :)

Canım 2 yaşına kadar emme ihtıyaçları oluyor, oğlum 20 aylıkkken bıraakmıştı. Hıç aglamadı hemde, bır yaşında aglamadan hayatta bırakmaz,
Cunku uyku bır cocuk için cok gereklı ama cocugun asla yapmak istemedıgı bırsey, uykuya dalmamak için elinden gelenı yapar, oyle kolay dalamaz, emzık onu oyalayıp rahatlatıyor

Hepimizin bebişleri öyle :) köpük köpük baloncuk salyaları ne olursa Ağzına sokmak istemeleri parmağı bırak bütün elini Ağzına sığdırmak istemeleri .. Hırslı hırslı bulduklarını kemirmeleri.. Meme ucunu ıssırmaları.. Diş belirtisi yanında ellerini yeni keşfettikleri için de oluyormuş tabi Dişi çıkan bebeklerimizde oldu burdan ..

kozluda hazırlık okudum incirharmanında pek sevmezdim orayı carsı tarafı ve özellikle de universite tarafı süper :) ama ereğli cok gelişmiş ve güzel. merkezi geçmiş :)
Ooo sen Bayağı biliyorsun oraları :) bende sevmedim o Yüzden ilk fırsatta ereğli ye taşındık :)

Ooo sen Bayağı biliyorsun oraları :) bende sevmedim o Yüzden ilk fırsatta ereğli ye taşındık :)
eee az uz değil bes yıl zonguldakta idim. ben de cok isterdim ereğli olsun ama üni merkezde bi de ögretmenler ayrıyız diye sikayet ederdi ya mis gibi yerdesin :) ben önceleri sevmiyordum ama arkadas ortamı oluyo ya üni sehri özel oluyo

benimki iki elini birden agzina sokuyordu.tek dis cikti 4.5 aylik olmadan.artik eller esyalar kesmiyo ayak basparmagini sokuyo :)

Meslek ne senin ? Hangi bölümdü?

Uyku durumunuz nedir kızlar benim kızım 1 haftadir coştu çok şükür gece uyanmaz ama uyutmaya calistigimda basıyo ciyaklamayi tontis kiz

Ücretsiz izin dogum izninin hemen akabinde olmasi gerekiyor diye biliyorum

Mry75 biz bu bebişleri nasıl kilo aldıracaz 4.ay kontrolde Yaren de 5,800 geldi .. Iki öğün mamaya başladık sen nasıl yapıyorsun mama veriyor musun ?
Bazen üç ogunden fazla verdiğim de oluyor sutum az bana o yüzden kaşık mama önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…