2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

biz yaşıyoruz canım onu bulduğunu kemiriyor başı yanıyo sürekli ama ateşi yok ve çok huzursuz uykuya dalarken zorlanıyo

battaniye tutuyorsa illa oyuncak olması gerekmiyormuş,şirin bir battaniye bile uyku arkadaşı olurmuş bebişler için :))
onunla idare etcez zaten uykuya dalana kadar tutuyo ellerimi tutmayı daha çok seviyo çünkü ben emziğini tutuyorum o elimi beyefendi emziğini kendi emmiyo benm tutmam lazım düşünce ağlıyo

2 gün girmedim ne çok şey birikmiş okuyacak :) oğlumla ilk otobüs yolculuğuna çıktık ama çıkmasam daha iyiymiş bağıra bağıra tüm otobüsü inletti uykuya dalınca rahat ettim ışıklar insanlar dikkatini çekti sevinç heyecan çığlıkları atıp durdu uykuya dalamadı klima çalışıyodu hasta olmasından korktum.

Kizlar merhaba uzun suredir giremedim sayfaya biraktigimda 4oo lerdeydi masallah 620 olmus. 2 haftalik tatile ciktik bebisle ilk tatilimizdi. Eski tatillerimizden coookk farkli oldu yaa. Ucagi sevdi oglum hem gidiste hem donuste az Huysuzluk yapti ama uyudu inene kadar. Denize ilk girdiginde agladi korktu ama sonra cookkk sevdi biraksam yuzecek sipa ))) sudan cikmak istemedi. Ama yeri evi degisti diye mi yoksa huyumu degisti anlamadim uykuya dalmasi resmen kriz oldu yaaa. Her uyku vaktinde deli gibi aglmalar dersin bi yeri kirildi allah korusun. Resmen uykuya direniyor. Var mi sizde boyle olan.

battaniye tutuyorsa illa oyuncak olması gerekmiyormuş,şirin bir battaniye bile uyku arkadaşı olurmuş bebişler için :))
Evet aynen 16 aylık benim yiğenim öyle .. Peluş battaniyesi var o olmadan asla uyumuyor battaniyeye değdiği anda baş parmak ağıza gidiyor ve kendi kendini uykuya dalıyor ...

Cnm ben daha atanamadim maliye mezunuyum. Esin de zong okumus oraninkiler cok disari gitmiyo
Eşim biraz Karışık :) Zonguldak da Çalışıyırdu tayinle bende geldim karabükten Eş durumu Sonra eşim kurum değiştirdi öğretmenliğe geçti ereğli çıktı şansımıza :)

4.ay 5400 boy63 2600 dogdu boyu 48
Benim kızımda 2,800 Doğdu boyu 48.. Di.. 4. Ayda 5,800 geldi boy 58 di mama başladık sağlık Ocağında ölçüldü 12 gün sonra kilo 6000 ( çıplak ) boy 60 çıktı artık mama mı yaradı tartı farkı mı bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…