bnmki de uyurken mutlaka emiyo ve kendi tutmuyo ben tutmak zorundayım düşünce ağlıyoBenimki uyumak icin emzige bagimli oldu. Napicam bilmiyorum
biz yaşıyoruz canım onu bulduğunu kemiriyor başı yanıyo sürekli ama ateşi yok ve çok huzursuz uykuya dalarken zorlanıyoSelamlar benim kizimda 21 mart dogumlu.bu aralar eller sürekli ağızda gözünü kestirdigini ağzına sokmak için çabalıyor diş olabilir mi diye düşünüyorum. 1 haftadır da uyutmak için savaşıyoruz varmı benim gibi bebisi olan
battaniye tutuyorsa illa oyuncak olması gerekmiyormuş,şirin bir battaniye bile uyku arkadaşı olurmuş bebişler için :))bnmki battaniyeyi tutuyo uyrken ya da elimi tutuyo ama oyuncak tutturamadm bi türlü
onunla idare etcez zaten uykuya dalana kadar tutuyo ellerimi tutmayı daha çok seviyo çünkü ben emziğini tutuyorum o elimi beyefendi emziğini kendi emmiyo benm tutmam lazım düşünce ağlıyobattaniye tutuyorsa illa oyuncak olması gerekmiyormuş,şirin bir battaniye bile uyku arkadaşı olurmuş bebişler için :))
AdliyeHangi kurum
Kaç kilo doğmuştu ? Boyu kaç .. 4. Ay kontrol ölçümü demiBazen üç ogunden fazla verdiğim de oluyor sutum az bana o yüzden kaşık mama önerdiler
Mama olarak ne kullanıyorsun ?Bazen üç ogunden fazla verdiğim de oluyor sutum az bana o yüzden kaşık mama önerdiler
Cnm ben daha atanamadim maliye mezunuyum. Esin de zong okumus oraninkiler cok disari gitmiyoMeslek ne senin ? Hangi bölümdü?
Sallama ile mi uyuyor beşiğinde ?maşallah oğlumaaa :)))
Suan icraate gecemem ama ben yapip bu sitede ya da sahibinden de satmayi düşünüyorum bi de inan ki cok kolay tek kotu tarafi güzel modeller yabancı sitelerdeöyle marifetlerm olsa ben de örerdim oğluşuma biz hazrlarla isare ediyoryuz
:)maşallah oğlumaaa :)))
Evet aynen 16 aylık benim yiğenim öyle .. Peluş battaniyesi var o olmadan asla uyumuyor battaniyeye değdiği anda baş parmak ağıza gidiyor ve kendi kendini uykuya dalıyor ...battaniye tutuyorsa illa oyuncak olması gerekmiyormuş,şirin bir battaniye bile uyku arkadaşı olurmuş bebişler için :))
4.ay 5400 boy63 2600 dogdu boyu 48Kaç kilo doğmuştu ? Boyu kaç .. 4. Ay kontrol ölçümü demi
Eşim biraz Karışık :) Zonguldak da Çalışıyırdu tayinle bende geldim karabükten Eş durumu Sonra eşim kurum değiştirdi öğretmenliğe geçti ereğli çıktı şansımıza :)Cnm ben daha atanamadim maliye mezunuyum. Esin de zong okumus oraninkiler cok disari gitmiyo
Evet biraz karisik :)Eşim biraz Karışık :) Zonguldak da Çalışıyırdu tayinle bende geldim karabükten Eş durumu Sonra eşim kurum değiştirdi öğretmenliğe geçti ereğli çıktı şansımıza :)
Benim kızımda 2,800 Doğdu boyu 48.. Di.. 4. Ayda 5,800 geldi boy 58 di mama başladık sağlık Ocağında ölçüldü 12 gün sonra kilo 6000 ( çıplak ) boy 60 çıktı artık mama mı yaradı tartı farkı mı bilmiyorum ..4.ay 5400 boy63 2600 dogdu boyu 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?