Cnm ben daha atanamadim maliye mezunuyum. Esin de zong okumus oraninkiler cok disari gitmiyo
Valla o zaman bizim kiz giysiyle o kadar geldi demek kilosu daha azBenim kızımda 2,800 Doğdu boyu 48.. Di.. 4. Ayda 5,800 geldi boy 58 di mama başladık sağlık Ocağında ölçüldü 12 gün sonra kilo 6000 ( çıplak ) boy 60 çıktı artık mama mı yaradı tartı farkı mı bilmiyorum ..
Cnm zaten saglik ocaginda kiyafeti dusuyorlar. Bizim ebe 200 gr düşüp oyle soyluyoValla o zaman bizim kiz giysiyle o kadar geldi demek kilosu daha az
Kaşık maması ne veriyorsun Dr mu önerdi markayı ?Valla o zaman bizim kiz giysiyle o kadar geldi demek kilosu daha az
Aldim ama vermedim arkadas önerdi kilo aldiriyormus markasi arıKaşık maması ne veriyorsun Dr mu önerdi markayı ?
5200 o zamanCnm zaten saglik ocaginda kiyafeti dusuyorlar. Bizim ebe 200 gr düşüp oyle soyluyo
Benim ailem de zong merkezde bu arada. Bebisleri birakip kimse ise baslamak istemiyor. Ne farkli bir duyguymus anne olmak. Benim iyiki yaz tatili girdi araya. Ama yine de başlamak istemiyorum. Rapor konusu gerçekten sikinti oluyor. Ama başka care bırakmıyorlar bize.Benim Haziran 23 de doğum iznim bitti 10 gün kendi kadın doğumcu Dr verdi rapor . 10 gün psikiyatri den aldım ( heyet için gittim ama vermedi ) sonra anneme geldim Karabük e 30 günlük heyet aldım burdan zor bela genel cerrahdan,.. 18 de bitiyor sonra yıllık izin başlatacam 2014 /2015 yıllık izinlerim duruyor ( 35 gün ) .. 6 aylık oluyor zaten o zamana kadar ...
Sonrasında istanbuldan görüümcem yanımıza Taşınma ihtimali var ( kdz.ereğli) eğer olursa başlıcam eğer gelmezse bir müddet ücretsiz izne ayrılacam.. ( mali duruma göre ne kadar kullanabilirsem sonra bi şekilde bakıcı hayatımıza girecek hiç olmasa Yaren baya büyümüş olacak o zamana kadarda..
seninki düşmüyo muydu5200 o zaman
ne cok zonguldaklı varmıs :)Benim ailem de zong merkezde bu arada. Bebisleri birakip kimse ise baslamak istemiyor. Ne farkli bir duyguymus anne olmak. Benim iyiki yaz tatili girdi araya. Ama yine de başlamak istemiyorum. Rapor konusu gerçekten sikinti oluyor. Ama başka care bırakmıyorlar bize.
Bu biz kucukken bakkallarda satilan mamaAldim ama vermedim arkadas önerdi kilo aldiriyormus markasi arı
Ucretsiz izni istedigin gibi kullanabilirsin. Istedigin zaman baslar tekrar ayrilirsin. Ben mesele seneye kullanmayi planliyorum. Tabi memurlar icin konusuyorum.Ücretsiz izin dogum izninin hemen akabinde olmasi gerekiyor diye biliyorum
dantel örerdim bekarken hamileyken de oğluma bi ceket ördüm ben de ama şu an elime alamam herhalde oğlumlaSuan icraate gecemem ama ben yapip bu sitede ya da sahibinden de satmayi düşünüyorum bi de inan ki cok kolay tek kotu tarafi güzel modeller yabancı sitelerde
çok şekermiş ya bizim örgü işleri anneannedeydiBunu da hamile iken ormustum yavrusun battaniyesi. Komsunun malatyadaki gelini ordu benden sonra. Battaniyemiz cok popüler olmustuEki Görüntüle 1598955
bende bunu örebildim oğluma ilk deneyim:)Bunu da hamile iken ormustum yavrusun battaniyesi. Komsunun malatyadaki gelini ordu benden sonra. Battaniyemiz cok popüler olmustuEki Görüntüle 1598955
ilk deneyime göre mükemmel canım :)bende bunu örebildim oğluma ilk deneyim:)
Eki Görüntüle 1599060
annemin yardımları da var tabi :)ilk deneyime göre mükemmel canım :)
Canim annesutunun bir damlası bile yeter emzirmeye süt vermeye devammm.sana bi tarif vericem bunu yap mutlaka bu arada pirinç unu iyidir ama kili fazlası olan bebislerde obezite yapar fazlası nisastali seylere dikkat edin cok vermeyin birde tavsiyem akşam öğününde ver hem tok tutar hem iyi kilo alir gelelim tarife :♡♡♡Anne sütü yetersiz kilosu 5700
Evet bu ara zorlanıyo nedense etraf cok ilgisini çekiyor ninni perisi nden ninniler iyi geldi sakinlesiyor.biz yaşıyoruz canım onu bulduğunu kemiriyor başı yanıyo sürekli ama ateşi yok ve çok huzursuz uykuya dalarken zorlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?