2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla o zaman bizim kiz giysiyle o kadar geldi demek kilosu daha az

Benim ailem de zong merkezde bu arada. Bebisleri birakip kimse ise baslamak istemiyor. Ne farkli bir duyguymus anne olmak. Benim iyiki yaz tatili girdi araya. Ama yine de başlamak istemiyorum. Rapor konusu gerçekten sikinti oluyor. Ama başka care bırakmıyorlar bize.

ne cok zonguldaklı varmıs :)

Ücretsiz izin dogum izninin hemen akabinde olmasi gerekiyor diye biliyorum
Ucretsiz izni istedigin gibi kullanabilirsin. Istedigin zaman baslar tekrar ayrilirsin. Ben mesele seneye kullanmayi planliyorum. Tabi memurlar icin konusuyorum.

Suan icraate gecemem ama ben yapip bu sitede ya da sahibinden de satmayi düşünüyorum bi de inan ki cok kolay tek kotu tarafi güzel modeller yabancı sitelerde
dantel örerdim bekarken hamileyken de oğluma bi ceket ördüm ben de ama şu an elime alamam herhalde oğlumla

Anne sütü yetersiz kilosu 5700
Canim annesutunun bir damlası bile yeter emzirmeye süt vermeye devammm.sana bi tarif vericem bunu yap mutlaka bu arada pirinç unu iyidir ama kili fazlası olan bebislerde obezite yapar fazlası nisastali seylere dikkat edin cok vermeyin birde tavsiyem akşam öğününde ver hem tok tutar hem iyi kilo alir gelelim tarife :♡♡♡
Inek sütü asla yok unutmayın !!!!
3 tatlı kaşığı pirinç unu
Yarim bardak temiz su
4 ölçek hazir mama veya
1 cay bardagi su
4 tatlı kasigi pirinc unu
150 160 cc annesutu

Pirinc unu ile su karistilip kisik ateste muhallebi kivamina gelene kadar pisirilir hafif iliyinca icine anne sutu yada mama katilir hangisini tercih ederseniz artik (mama toz halde olacak)ben bu tarifi egitimde bebelerime veriyorum süper kilo yapıyor bilginize bebisler yesin büyüsün afiyet olsun

Bu arada bende memurum pazartesi başlıyorum malesef tek tesellim 12 de cikicam isten insallah arkadaşım bakicak yerime saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…