etraf ilgisini çektiğinden değil bnmkinin zorlanması ben zaten o uyuusn diye ışık kapalı oturuyorum hep tv ışığı yetiyo bazen bi ağlama krizi tutuyo emmek istiyo ememiyor yüzüme bakıp bakıp içli içli ağlıyo bu arada ben meyve yedrmeyue başladım oğluma yavaştan ben işe başlamadan alışsın diyeEvet bu ara zorlanıyo nedense etraf cok ilgisini çekiyor ninni perisi nden ninniler iyi geldi sakinlesiyor.
Benim yAz tatilim olmadığı için raporlarla uğraştımBenim ailem de zong merkezde bu arada. Bebisleri birakip kimse ise baslamak istemiyor. Ne farkli bir duyguymus anne olmak. Benim iyiki yaz tatili girdi araya. Ama yine de başlamak istemiyorum. Rapor konusu gerçekten sikinti oluyor. Ama başka care bırakmıyorlar bize.
allah bağışlasın çok şeker bi oğlun var :) benmki de 3.5 aylıkken yüzüstünden sırtüstü dönmeye başladı yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi de arada bir benim yardımımla yapabiliyor ama bu bir haftadr hiç bşy yapmıyor yüzüstü yatırınca elini emmeye çalışıyo sadece ben de meyve veriyorum artık şeftali muz elma fln veriyorum güzel yiyorArkadaslar yaa benim oglan sirt üstünde yüz ustune rahat donuyoda. Yuz ustunden donemiyo emeklemeye calisiyo. Normal ki acaba sizinkiler ne durumda. Bide ben meyveler vermeye basladim onveleri suyunu veriyodum simdi cam rendede rendeleyip veriyorum. Buunde yogurt verdim. Meyvelerine pekmez katiyorum kan damlasi kullanmiyorum cünkü. . Bu arada 5 ayi doldurduk biz 5 ay 2 gunluk artık oğlum
Yönetmelikte bir memurun doğum yapmaksizin ücretsiz izne ayrilmasi için 5 yılını doldurması gerekiyor doğum sebebiyle kullanilacaksa dogum izni bittikten hemen sonra kullanilir yasal olarak bu böyle ama çalıştıginiz kurumun insiyatifi söz konususa o başkaUcretsiz izni istedigin gibi kullanabilirsin. Istedigin zaman baslar tekrar ayrilirsin. Ben mesele seneye kullanmayi planliyorum. Tabi memurlar icin konusuyorum.
Yokseninki düşmüyo muydu
Ben kundakladim bugün 10 dk da uyudu benimkide ağlar aynı şekilde ben ayaga kalkip bi iki tur atinca emmeye devam eder heralde büyümeden kaynakli cuma dr a gidicem sorarim artıketraf ilgisini çektiğinden değil bnmkinin zorlanması ben zaten o uyuusn diye ışık kapalı oturuyorum hep tv ışığı yetiyo bazen bi ağlama krizi tutuyo emmek istiyo ememiyor yüzüme bakıp bakıp içli içli ağlıyo bu arada ben meyve yedrmeyue başladım oğluma yavaştan ben işe başlamadan alışsın diye
Memleketim diye demiyorum cok güzel dogasi var. Deniz yesil icice. Her ev deniz gorur neredeyse. Sma gel gor ki hala 1900lerin ilk yarisinda ne yailmissa yapilmis. Bana artık terk edilmis geliyor sankieee az uz değil bes yıl zonguldakta idim. ben de cok isterdim ereğli olsun ama üni merkezde bi de ögretmenler ayrıyız diye sikayet ederdi ya mis gibi yerdesin :) ben önceleri sevmiyordum ama arkadas ortamı oluyo ya üni sehri özel oluyo
Memleketim diye demiyorum cok güzel dogasi var. Deniz yesil icice. Her ev deniz gorur neredeyse. Sma gel gor ki hala 1900lerin ilk yarisinda ne yailmissa yapilmis. Bana artık terk edilmis geliyor sankieee az uz değil bes yıl zonguldakta idim. ben de cok isterdim ereğli olsun ama üni merkezde bi de ögretmenler ayrıyız diye sikayet ederdi ya mis gibi yerdesin :) ben önceleri sevmiyordum ama arkadas ortamı oluyo ya üni sehri özel oluyo
Bizimkide ayni canim.sirt ustunden yuz ustune kolaylikla donuyo.ama yuzustunden sirt ustune toplasan 3-4 kere donmustur.emeklemeye calisiyo ve azda olsa gidiyoo.sonra yoruluyo ve agliyo:)))Arkadaslar yaa benim oglan sirt üstünde yüz ustune rahat donuyoda. Yuz ustunden donemiyo emeklemeye calisiyo. Normal ki acaba sizinkiler ne durumda. Bide ben meyveler vermeye basladim onveleri suyunu veriyodum simdi cam rendede rendeleyip veriyorum. Buunde yogurt verdim. Meyvelerine pekmez katiyorum kan damlasi kullanmiyorum cünkü. . Bu arada 5 ayi doldurduk biz 5 ay 2 gunluk artık oğlum
Ozellikle 2 ve 3 aylikken gun icerisinde surekli yuz ustu yatiriyodum.ve daha cok uyuyodu.bende yuz ustu yatmayi cok severim belki ondandir.ben kizim bebekken yoruluyo rahat edemiyo diye dusunup hic yuzustu yatirmadim. yanlis yapmisim.suan 4.5 aylik yeni yeni ayaklarini agzina getirmeye calisirken sadece yan donuyo. bir de gaz problemimiz var. yuzustu yatsa belki daha kolay olacakti.uyurken hep sirt ustu. uykusu cok hafif zaten. yan yatirinca hemen uyaniyor sirt ustu donmeye calisiyir.bende uyusun diye istedigi gibi yatiriyoru.. bir de kusan bir cocuk.hep tedirginim yani
ya ben yoğurt mayalayamam guvendiğim sutu bulmam zor. pastorıze versem olurmuki.Hergun yogurt kesinlukle ver dedi.ikigunde bir mayalayarak.
Yanlisin var. Yonetmelik degiseli cok oluyor. Ucretsizi istedigin zaman istedigin gibi kullanabilirsin 2 yil boyuncaYönetmelikte bir memurun doğum yapmaksizin ücretsiz izne ayrilmasi için 5 yılını doldurması gerekiyor doğum sebebiyle kullanilacaksa dogum izni bittikten hemen sonra kullanilir yasal olarak bu böyle ama çalıştıginiz kurumun insiyatifi söz konususa o başka
Demi çekmişiz birbirimizi:)ne cok zonguldaklı varmıs :)
Emziğini sevsinler seninnnn maşallahbende bunu örebildim oğluma ilk deneyim:)
Eki Görüntüle 1599060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?