2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bebeklik çağında yag hucresi artisi oluyor evet. O nedenle bebekken sisman olanlarin ileride de sisman olma riski fazlaymis. Bir de hamilelikte yag hucresi sayisi artiyormus.

4.5.ayda verilen meyveler yogurtlar corbalar doyumluk degilki.tadimlik.bebek zaten birkac kasiktan fazlasini yemiyo.oyuzden kati gidayla beslenmis felan olmuyo.bir yasina kadar nerdeyse doyurucu olan anne sutu veya mama...ben cok az anne sutu almisim malesefki.ama 53 kiloyum surekli hasta olan biriside degilimdir.genetik faktorlerinde unutulmamasi gerekiyor.

işe başlayınca bnm de sağmam lazm ama nerde saklıycam okulda buzdolabı yok dışarda bozulur sağmazsam sütüm akar o kdar saat şimdiden onun derdi de sardı beni
mini piknik buzlukları idare eder belki, çanta şeklinde olanları da var araba için, buz doldurursun içini bolca. hemen gidince de dolaba atarsın, ertesi gün onları verirler sen yokken.

Evet, ben de bunlari anlatmaya calistim iste, sagol :) senin kadar guzel kelimelere dokemedim, yabanci oldugumdan olsa gerek :)

Evet, ben de bunlari anlatmaya calistim iste, sagol :) senin kadar guzel kelimelere dokemedim, yabanci oldugumdan olsa gerek :)
Zaten 6.aydan sonra tadin basliyor. 4.-4.5 aylarda tadima başlamanin ne geregi var bunu çözemedim bir türlü! Ortada bilimsel gercekler var ustelik :) Nerelisin bu arada?

devam sutu yerıne istersen anne sutu eklıyebılırsın..tabı bu corba 6 aylık bebekler içn.once sebzelerı tek tek ver sonra karişim yap.

Zaten 6.aydan sonra tadin basliyor. 4.-4.5 aylarda tadima başlamanin ne geregi var bunu çözemedim bir türlü! Ortada bilimsel gercekler var ustelik :) Nerelisin bu arada?
hiçbirbilimsel sonuç yuzde yuz degıldır.bır ay oncesıne kadar tereyeğı kesınlıkle yemeyın dıyoladı şimdı ise amerıkda kı adamlar sağlıklı dedı dıye bızımkılerınde fkrı bıranda değşiverdı.her cocugunda gelişimi farklıdır.gıttığım doc dr verebılırsın dedı..haa başlarsın başlamassın o sana kalmiş senın cocugndur ıstedıgın gıbı beslersın.
cevremde cok ornek var.gayette sağlıklılar..tecrubeyıde bır kenera atmamak lazım...Allahım butun bebeklerı sağlıklı buutmeyı nasıp etsın

benimki de öyle sabahın 6 nda bşlıyor şakımaya.kimsede yüz vermiyor herkes uykulu tabi.kendi kendine konuşuyor,mızıldanmya başlayana kadar yarım saat geçiyordur herhalde :))
uykusunu alınca dünya tatlısı di mi ben öptükçe kahkaha atıyo çınar ben de öpmeye doyamıyorum

Okulda nerede sagacaksin? Bir de vaktin olacak mi?
onlar da ayrı problemler zaten uzun teneffüste ya da boş ders olursa o arada sağarım diye düşünüyorum nerde sağacağıma gelrse okul açılınca bulcam bi yolunu bnm sütüm allaha şükür çok ve oğlum brz emmezse hemen akıyo

Ben calismami bitireyim sana da gonderirim sen bastirir buzdolabina yapistirirsin. Bu arada kerem esimin de ismi, gercekten de cok iyi kalpli comerttir, adiyla bin yasasin oglusun...
Bu sayfayı okumayip sona gecmisim baska bi arkadas da alinti yapmis senden. Ya kerem yazmis bana olmasi lazim diyorum giris yapmadan okuyunca kaciriyordum az kalsin yanitini :) cok tesekkurler cnm. Hepimizin yavrusu bin yaşasın insallah meleklerimiz

mini piknik buzlukları idare eder belki, çanta şeklinde olanları da var araba için, buz doldurursun içini bolca. hemen gidince de dolaba atarsın, ertesi gün onları verirler sen yokken.
iyiymiş bu ben hemen edineyim bi tane nereden alabilirm büyük marketlerde var mıdır

Vay arkadas dogma buyume zonguldak'liyim 33 yasim bitecek. Benden fazla sevmissin su an zong.dayim anamin yaninda :) her gun Fener'e gidip kizimi gezdiriyorum asirlik agaclarin altinda denize karsi
oo bi de fenerde mi oturuyorsunuz. biz de eşimle cok cıkardık ordan deniz mükemmel görünüyo yürüyerek cıkardık zayıflıgımı ona da borcluydum

Bebeklik çağında yag hucresi artisi oluyor evet. O nedenle bebekken sisman olanlarin ileride de sisman olma riski fazlaymis. Bir de hamilelikte yag hucresi sayisi artiyormus.
ya benim bebiş toplu ama ek gıdayla değil ki sadece anne sütüyle. anne sütüyle de öyle olursa yandık

ya benim bebiş toplu ama ek gıdayla değil ki sadece anne sütüyle. anne sütüyle de öyle olursa yandık
bizim arkadaşin bebğide tombık sadece anne sutu alıyo.sankı sadece mamayla beslenmiş.ben hem mam hemde anne sutu verıyorum ama onunkı kadar tombik değil..birçok şey genetik sanırım

bizim arkadaşin bebğide tombık sadece anne sutu alıyo.sankı sadece mamayla beslenmiş.ben hem mam hemde anne sutu verıyorum ama onunkı kadar tombik değil..birçok şey genetik sanırım
gecen asagı indik komsular ta dogumda görmüştü. diyor ki iyi bakmıssın bizim gelininki küçücük :) cok sükür sütüm iyi geliyo sık sık da emziriyorum bi gün az içse sütte hemen azalma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…