2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam bayanlar

İki ay aradan sonra geldim ben oğlum beşinci ayına girdi...

Herkesler iyimi yavruşlar büyüdü dimi kahkalat , dönmeler , tepkiler ... Allah hepsini esirgesin .

Selam bayanlar

İki ay aradan sonra geldim ben oğlum beşinci ayına girdi...

Herkesler iyimi yavruşlar büyüdü dimi kahkalat , dönmeler , tepkiler ... Allah hepsini esirgesin .
Cok şükür iyiler canım büyüdüklerini izledikçe daha da mutlu oluyorum hergün neredeyse yeni birşey öğreniyorlar cok tatlılar

kızlar selam!
1 haftadır izindeyim, bu sene tatili gözüm yemedi. birkaç defa evimizin yakınındaki otellerin havuzuna gittik. oğlum Attila tam bir çılgın :) sudan çıkmak istemiyor. bütün gün çocuk havuzunda dizlerimin üzerinde oğlumla ilgilendiğim için sırtım kıpkırmızı ilk iki havuz deneyimimizde hiç büyük havuzuna girip yüzemediğim için son gidişimizde bebeği anneme bıraktım :) yüzmek çok iyi geldi ya acilen bir havuza yazılmam lazım!

bu arada bugün tetanoz aşım için sağlık ocağına gittim. gitmişken bebeğe de baktırdım. boyu 69 cm. kilosu ise 7900 civari. birkaç gündür öksürüyordu, doktor önemli birşey yok, boğazı kuruyordur dedi. oğlum suyu seviyor ama su içmeye pek yanaşmıyor. biberonla içmek istemiyorsa kaşıkla ver dedi. denedim ilk kaşığı içti ama ikinciyi püskürttü

işe başlayınca bnm de sağmam lazm ama nerde saklıycam okulda buzdolabı yok dışarda bozulur sağmazsam sütüm akar o kdar saat şimdiden onun derdi de sardı beni

masa üstü küçük buzdolapları var genelde kutu içecekler için oluyor ama sütte de işe yarar diye düşünüyorum. usb'li yada elektrikliler mevcut. alibaba yada ebay gibi sitelere bakmanı tavsiye ederim. (bkz. https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI1rqmrKOXxwIVzIgsCh3EKgV3 )

maşallah çok iyi kilosu boyu ben bu boyları duyunce oğlum ne kısa diyorum

benim kizin ayaklarinin alti cok terliyo. ciplak ayakla su gibi. neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…