Bende bende :) istiyorumBen de istiyorum calismani :) mailimi veya whatsup vereyim :)
ne çalışması ben kaçırmışımBende bende :) istiyorum
Ya evet beninki de az oyle, anne sutuyle. Iste burada da genetik temeller devreye giriyor. Anne babanin bebekligi gibi vsya benim bebiş toplu ama ek gıdayla değil ki sadece anne sütüyle. anne sütüyle de öyle olursa yandık
Cok şükür iyiler canım büyüdüklerini izledikçe daha da mutlu oluyorum hergün neredeyse yeni birşey öğreniyorlar cok tatlılarSelam bayanlar
İki ay aradan sonra geldim ben oğlum beşinci ayına girdi...
Herkesler iyimi yavruşlar büyüdü dimi kahkalat , dönmeler , tepkiler ... Allah hepsini esirgesin .
Dimiii aynen çok şükürCok şükür iyiler canım büyüdüklerini izledikçe daha da mutlu oluyorum hergün neredeyse yeni birşey öğreniyorlar cok tatlılar
Maşallah bebeğine 40 o beklese 4 olurmuşcanm 35 haftalık doğdu oğlum 3.180 g dı doğduğunda
işe başlayınca bnm de sağmam lazm ama nerde saklıycam okulda buzdolabı yok dışarda bozulur sağmazsam sütüm akar o kdar saat şimdiden onun derdi de sardı beni
maşallah çok iyi kilosu boyu ben bu boyları duyunce oğlum ne kısa diyorumbu arada bugün tetanoz aşım için sağlık ocağına gittim. gitmişken bebeğe de baktırdım. boyu 69 cm. kilosu ise 7900 civari. birkaç gündür öksürüyordu, doktor önemli birşey yok, boğazı kuruyordur dedi. oğlum suyu seviyor ama su içmeye pek yanaşmıyor. biberonla içmek istemiyorsa kaşıkla ver dedi. denedim ilk kaşığı içti ama ikinciyi püskürttü
galiba kardeşim benden 2 ay sonra 4.5 kilo doğurdu anne karnında bnmki onunkinin haftalarında daha kiloluyduMaşallah bebeğine 40 o beklese 4 olurmuş
bu çok iyi yamasa üstü küçük buzdolapları var genelde kutu içecekler için oluyor ama sütte de işe yarar diye düşünüyorum. usb'li yada elektrikliler mevcut. alibaba yada ebay gibi sitelere bakmanı tavsiye ederim. (bkz. https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI1rqmrKOXxwIVzIgsCh3EKgV3 )
benimki de hic emmek istemiyo. bildigin ac duruyo. cok uzuluyorum.ama bgn tarttım oğlumu 300 gr vermiş diş yüzünden
Aynen oyle bizde de. Benim de dikkatimi çekti.Kızlar benim oğlumda kahkahaları beni bitiriyor,ama her defasında hıçkırık tutuyo,sizde böyle bir şey var mı
Bizim de öyle. Doktorumuz normal dedibenim kizin ayaklarinin alti cok terliyo. ciplak ayakla su gibi. neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?