2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimki uyudu şükür canım cok huzursuz uykuya zor dalıyor bu aralar kızım
Yaa 1 saattir sallıyorum uyudu dedim .. Bıraktım uyandı emzirdim yine yatırdım hala sallıyorum ve uyuyamıyor emziğini ağzından atıyor Uyanıyor ve ben çok yoruldum .. Gece bile çok uyanıyorum sallıyorum :(( napacam ben böyle

Canım sallama işini bırak bence belki de öyle uyumak istiyordur kolay gibi geliyor bize ama eziyet benim ki yatağında uyuyor bu aralar zor uyuyor ama beşiğini sallıyorum biraz başucu Müziği'ni acıyorum öyle uyutuyorum ben

Uyudu mu bebişler,...
Cok mükemmel uyuyo cnm bu hafta. Geberiyorum uykusuzluktan. Geceleri huysuzlugu başladı dun on ikide yatti bes ceyrekte kalkti bugun az uyutcam. Gece uyumuyo diye gündüz cok uyumaya basladi. Dun gündüz alti saat uyudu ya zavalli özlem

Benim oglumda sik sik uyaniyo.cok zor oluyor gece yaaa.emzirmek istiyorum istemiyoda.sicaklardan mi acaba yada neden bi turlu cozemedim

Benim oglumda sik sik uyaniyo.cok zor oluyor gece yaaa.emzirmek istiyorum istemiyoda.sicaklardan mi acaba yada neden bi turlu cozemedim
Bizimki de sürekli uyaniyo onceden emer yatardi simdi gece cok emmiyo sicaktan değildir gunduz daha sicak ama bizimki gündüz fosur fosur uyuyo cildircam uykusuzluktan

Ne kadar dogru bilemem ama damagina dokundum dislerini hissettim dis cikacak yeri demiyorum ama alt tarafi bu haliyle de cok tatlilar :)

Aynen bende geberiyorum üstelik işede başladım h sonuda 6da kalktı hala uyanık uyusa bende uyucam ama hemen uyanıyor delik deşik tam dalıyırum uyanıyo beynim gitti valla pilim bitmek uzere

Bizimki de sürekli uyaniyo onceden emer yatardi simdi gece cok emmiyo sicaktan değildir gunduz daha sicak ama bizimki gündüz fosur fosur uyuyo cildircam uykusuzluktan
Off ya bizimkude ayni.onceden 3 e kadar kesintisiz uyurdu.gunduzleri 40dk yi gecmiyo uykumuz(
Sanirim iki yasindan sonra geceleri kesintisiz uyuyacagiz

Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki

Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Muz verdin mi?

Canım doktorunu ara söyle bence ne desem yalan olur hiç basıma gelmedi ama sorman gerekir diye düşünüyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…