Benimki uyudu şükür canım cok huzursuz uykuya zor dalıyor bu aralar kızımUyudu mu bebişler,...
Yaa 1 saattir sallıyorum uyudu dedim .. Bıraktım uyandıBenimki uyudu şükür canım cok huzursuz uykuya zor dalıyor bu aralar kızım
Canım sallama işini bırak bence belki de öyle uyumak istiyordur kolay gibi geliyor bize ama eziyet benim ki yatağında uyuyor bu aralar zor uyuyor ama beşiğini sallıyorum biraz başucu Müziği'ni acıyorum öyle uyutuyorum benYaa 1 saattir sallıyorum uyudu dedim .. Bıraktım uyandıemzirdim yine yatırdım hala sallıyorum ve uyuyamıyor emziğini ağzından atıyor Uyanıyor ve ben çok yoruldum .. Gece bile çok uyanıyorum sallıyorum : (( napacam ben böyle
Cok mükemmel uyuyo cnm bu hafta. Geberiyorum uykusuzluktan. Geceleri huysuzlugu başladı dun on ikide yatti bes ceyrekte kalkti bugun az uyutcam. Gece uyumuyo diye gündüz cok uyumaya basladi. Dun gündüz alti saat uyudu ya zavalli özlemUyudu mu bebişler,...
Benim oglumda sik sik uyaniyo.cok zor oluyor gece yaaa.emzirmek istiyorum istemiyoda.sicaklardan mi acaba yada neden bi turlu cozemedimYaa 1 saattir sallıyorum uyudu dedim .. Bıraktım uyandıemzirdim yine yatırdım hala sallıyorum ve uyuyamıyor emziğini ağzından atıyor Uyanıyor ve ben çok yoruldum .. Gece bile çok uyanıyorum sallıyorum : (( napacam ben böyle
Bizimki de sürekli uyaniyo onceden emer yatardi simdi gece cok emmiyo sicaktan değildir gunduz daha sicak ama bizimki gündüz fosur fosur uyuyo cildircam uykusuzluktanBenim oglumda sik sik uyaniyo.cok zor oluyor gece yaaa.emzirmek istiyorum istemiyoda.sicaklardan mi acaba yada neden bi turlu cozemedim
Aynen huy değiştirdi benim kızım daCok mükemmel uyuyo cnm bu hafta. Geberiyorum uykusuzluktan. Geceleri huysuzlugu başladı dun on ikide yatti bes ceyrekte kalkti bugun az uyutcam. Gece uyumuyo diye gündüz cok uyumaya basladi. Dun gündüz alti saat uyudu ya zavalli özlem
Off ya bizimkude ayni.onceden 3 e kadar kesintisiz uyurdu.gunduzleri 40dk yi gecmiyo uykumuzBizimki de sürekli uyaniyo onceden emer yatardi simdi gece cok emmiyo sicaktan değildir gunduz daha sicak ama bizimki gündüz fosur fosur uyuyo cildircam uykusuzluktan
Muz verdin mi?Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Canım doktorunu ara söyle bence ne desem yalan olur hiç basıma gelmedi ama sorman gerekir diye düşünüyorum doktoraKizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Verdim ama o kadar fazla değil bir cay kaşığı kadarMuz verdin mi?
Dr no yok anneme sordum o da bilemediCanım doktorunu ara söyle bence ne desem yalan olur hiç basıma gelmedi ama sorman gerekir diye düşünüyorum doktora
Muz verince benim oglandada olmustu.muzdandir bence.sonraki kaka normaldiVerdim ama o kadar fazla değil bir cay kaşığı kadar
Birde bebekler kendi dokulen saclarini yutabiliyolarmis.Verdim ama o kadar fazla değil bir cay kaşığı kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?