Bakalım ikinci kaka nasil oluyor günde bi defa yapıyorMuz verince benim oglandada olmustu.muzdandir bence.sonraki kaka normaldi
En fazla 60 yada 90 cc dir çünkü Benlm kızım 2/3 saat aç olunca ancak 90 cc yi içebiliyor.. Denersin 60 önce eğer onu bitirip boş biberonu hala çekmeye çalışırsa 90 yaparsın ..Kizlar ,ben gunde 1 kere mama veriyorum,5.ayda kac cc mama verilmeli,humana 1 bebek sutu kulaniyoruz
Kac kilo seninki cnmEn fazla 60 yada 90 cc dir çünkü Benlm kızım 2/3 saat aç olunca ancak 90 cc yi içebiliyor.. Denersin 60 önce eğer onu bitirip boş biberonu hala çekmeye çalışırsa 90 yaparsın ..
Canım o her çocukta farklı oluyor bence. Bende 1 kere mama veriyorum ve oğlum kesin 120 cc yi bitiriyor.Kizlar ,ben gunde 1 kere mama veriyorum,5.ayda kac cc mama verilmeli,humana 1 bebek sutu kulaniyoruz
bende 120 veriyorun,ay olarak baglantisi yok dimi cclerinCanım o her çocukta farklı oluyor bence. Bende 1 kere mama veriyorum ve oğlum kesin 120 cc yi bitiriyor.
Ben cam rende kullaniyorum.daha saglikli.incecik yapiyoSelamlar meyveleri ezerekmi veriyorsunuz
Ben iki kere veriyorum 90 ml den fazla icmiyo oda cok zorlarsan..60 da yeterli geliyo bazenBenimkide
bende 120 veriyorun,ay olarak baglantisi yok dimi cclerin
Anladim cnm bebekten bebege degisiyor o zamanBen iki kere veriyorum 90 ml den fazla icmiyo oda cok zorlarsan..60 da yeterli geliyo bazen
NeredesatiliyorBen cam rende kullaniyorum.daha saglikli.incecik yapiyo
Bütün bebek mağazalarında,gitti gidiyor hepsi burada,n11 ve migroslarda var canım.Neredesatiliyor
90 cc olur mu ya benim kızım 200 içiyorEn fazla 60 yada 90 cc dir çünkü Benlm kızım 2/3 saat aç olunca ancak 90 cc yi içebiliyor.. Denersin 60 önce eğer onu bitirip boş biberonu hala çekmeye çalışırsa 90 yaparsın ..
tşkler cnmBütün bebek mağazalarında,gitti gidiyor hepsi burada,n11 ve migroslarda var canım.
kaç kilo cnm kızın,kaç kere veriyon90 cc olur mu ya benim kızım 200 içiyor
6000 kg dı canım 4. Ay kontrolünde az kilo Alınca iki öğün mama başladık ,,Kac kilo seninki cnm
masaallah cnm6000 kg dı canım 4. Ay kontrolünde az kilo Alınca iki öğün mama başladık ,,
Kaç öğün veriyorsun ? Emziriyor musun ? Bi de ne kadar süre aç kalınca o kadar içiyor ,. Maşallah yani ,.90 cc olur mu ya benim kızım 200 içiyor
Emzirmiyorım canım 3-4 saat ara ile veriyorum iciyor maşallah arada bir öğün Kaşık maması veriyorum , soran arkadas emzirdiğini bir kere günde vereceğini söylemişti mantık olarak açılan bebek 5 aylık o kadar içer bence , tabi bebekten bebege de değişebilirKaç öğün veriyorsun ? Emziriyor musun ? Bi de ne kadar süre aç kalınca o kadar içiyor ,. Maşallah yani ,.
Benim bebekfe ancak 90 iciyo.oda zorlayinca.ama ben 2-2.5 saatte bir emziriyorum.4-5saat ac kalmiyo.ondan olabilir galibaEmzirmiyorım canım 3-4 saat ara ile veriyorum iciyor maşallah arada bir öğün Kaşık maması veriyorum , soran arkadas emzirdiğini bir kere günde vereceğini söylemişti mantık olarak açılan bebek 5 aylık o kadar içer bence , tabi bebekten bebege de değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?