2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
benim kızımda da oluyo bazen. ben onu yediklerimize bağlıyorum. hatta kızıma bazen kendi kaynattığım rezene kimyondan veriyorum.sanki onu içince de oluyo gibi. umarım kötü bişey değildir ben hiç kötü düşünmedim. buarada saç kadar ince değildi sanırım bizimkiler.

Bebişler bu ara hepimizi mutlu ediyor maşallah. Benimki de çok Gülüyor, oynuyor ama insanı çok yoruyor. Yere yatınca ağlıyor, kucakta olunca sürekli bir şeylere uzanmak istiyor. Yalnız bırakamıyorum zaten. Şu anda ankaradayım ama evime gidince nasıl ilgileneceğim bilmiyorum.

Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Bizde de oldu aynısı canım. Doktor muz veya şeftali verdiyseniz öyle olur lifli gıdalar olduğu icin dedi

Bizim kizda cok hareketli uyurken bile bir sağa bir sola dönüyor bende ek gidalara başladım kaşık mamasi ve meyve sebze pureleri veriyorum cam rende ile hazirliyorum bazen meyve suyu icin rondadan geciriyorum bunun icinde aventin y sekli biberon agzi aldim normal biberon başından icemiyor çünkü yogun oluyor kivami

Kizlar oglanin kafasinda kahverengi benekler olustu. Kabuk kabuk. Kv normal dedi. Sizde de var mi? Hergun yikiyorum halbusu

Kızlar kesintisiz uyumayı özleyen var mı? Böyle de alıştım ama 12 de uyuyup 8 de uyanmak nasıl bir şey unuttum valla. Gün içindeki yorgunlukta cabası.

Kizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsun sson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…