- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Ondandır canım normal o zaman öyle içmesi benim ki her seferinde bitirmiyorBenim bebekfe ancak 90 iciyo.oda zorlayinca.ama ben 2-2.5 saatte bir emziriyorum.4-5saat ac kalmiyo.ondan olabilir galiba
Benimki de aynı bugün ilk defa kahkahalar la Güldü onunla oynadığımda melegim cok tatlı olmaya başladıBizim sipa bikacgundur kendi kendine agulamaya konusmaya basladi. Cok tatli yaa. Agzini burnunu yiyesim geliyor
benim kızımda da oluyo bazen. ben onu yediklerimize bağlıyorum. hatta kızıma bazen kendi kaynattığım rezene kimyondan veriyorum.sanki onu içince de oluyo gibi. umarım kötü bişey değildir ben hiç kötü düşünmedim. buarada saç kadar ince değildi sanırım bizimkiler.Kizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Bizde de oldu aynısı canım. Doktor muz veya şeftali verdiyseniz öyle olur lifli gıdalar olduğu icin dediKizlar beni tedirgin eden birsey oldu bugün bebegimin kakasinin içinde siyah kesik iplere benzeyen şeyler vardı ip gibi kıvrımlı ne olabilur ki çok korktum eşim senin saçların diyor ama imkansız o kadar fazla ki
Kizlar oglanin kafasinda kahverengi benekler olustu. Kabuk kabuk. Kv normal dedi. Sizde de var mi? Hergun yikiyorum halbusu
Canım bışey olmaz ondan ıyı durula başını sonrada ıyı kurulaKizlar oglanin kafasinda kahverengi benekler olustu. Kabuk kabuk. Kv normal dedi. Sizde de var mi? Hergun yikiyorum halbusu
6 aydan bır yaşına kadar gecelerı daha cok kalkacaklr:))Kızlar kesintisiz uyumayı özleyen var mı? Böyle de alıştım ama 12 de uyuyup 8 de uyanmak nasıl bir şey unuttum valla. Gün içindeki yorgunlukta cabası.
Benim kızım maşallah 8 -9 gibi uyuyor sabah 6-7 gibi Kalkıyor inş hep böyle devamı der6 aydan bır yaşına kadar gecelerı daha cok kalkacaklr:))
Masallah kızına canım acıkmıyormu gece kiBenim kızım maşallah 8 -9 gibi uyuyor sabah 6-7 gibi Kalkıyor inş hep böyle devamı der
MaşallahBenim kızım maşallah 8 -9 gibi uyuyor sabah 6-7 gibi Kalkıyor inş hep böyle devamı der
Acıksa uyanırdı canım Yediği yetiyor uyumadan demek ki genelde Kaşık mama sı veriyorum yatmadan 2 saat önce yatarken de biberon maması içtiği kadar içip uyuyorMasallah kızına canım acıkmıyormu gece ki
Bizde de sarı renkte. ÇözemedimKizlar oglanin kafasinda kahverengi benekler olustu. Kabuk kabuk. Kv normal dedi. Sizde de var mi? Hergun yikiyorum halbusu
Neden daha çok kalkıyor lar? Bir de 3 çocuk eminim çok güzeldir ama nasıl yetişiyor herbirine ve her şeye?6 aydan bır yaşına kadar gecelerı daha cok kalkacaklr:))
cok güzel olsa gerek :)Kızlar kesintisiz uyumayı özleyen var mı? Böyle de alıştım ama 12 de uyuyup 8 de uyanmak nasıl bir şey unuttum valla. Gün içindeki yorgunlukta cabası.
gercekten mi neden beşinci ayda böyleyse gal,,b hiç uyumuycaz6 aydan bır yaşına kadar gecelerı daha cok kalkacaklr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?