- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
Olmaz mi yaa benn.cok ozledim.geceleri gozumu acamiyorum resmen.Kızlar kesintisiz uyumayı özleyen var mı? Böyle de alıştım ama 12 de uyuyup 8 de uyanmak nasıl bir şey unuttum valla. Gün içindeki yorgunlukta cabası.
Benimkide ayni canim.surekli kucak istiyo veya oyun oynayacaksin.kendi kendine 5 dk durmuyo.yemek bile yedirtmiyo.mutlaka yaninda birisi olmali onu oyalayacak.yarim saatten fazkada uyumuyoki dinleneyim.Kizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsunsson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.
CAnim Allah yardim etsin uslanir insallah o zamana kadar. Ben avent kullaniyorum cok memnunum hic acitmiyor bir arkadasim madela getirdi kucuk elektrikli 1 ay kadar onu kullandim ama cok acitiyor onu kullandiktan sonra sol gogsume bir sey oldu bebek emerken hala icinde sanki bir sey oynuyor. Arkadasim da madelayi sadece 2 ay kullanabilmis sonra gogusleri cok yara olup doktora gitmis artik sagamazsin demis doktor. En dusuk ayari bile oyle guclu cekiyor ki gogsumun ucu morariyor o icine cekince, avent oyle degil ama silikon masaj aparati var hic acitmiyor iyi de sagiyorKizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsunsson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.
Gece kac defa emiyo.sik sik yat kalk yapitomusun...Benim kızım maşallah 8 -9 gibi uyuyor sabah 6-7 gibi Kalkıyor inş hep böyle devamı der
Hosgeldinnn...merhabalar. ben sizi hep takip ettim ama yeni üye olabildim. benimde 18 mart doğumlu bir kızım var.sizlerle berabee büyüttüm
Hoşgeldin o zaman. Paylaşımlarını beklerizmerhabalar. ben sizi hep takip ettim ama yeni üye olabildim. benimde 18 mart doğumlu bir kızım var.sizlerle berabee büyüttüm
Bizimki de bu siralar oyle surekli kucak istiyor gezmek istiyor baalkondan gecenleri seyrediyor yalniz kalinca bagirmaya basliyor son 1 haftadır böyle nedense büyüdüler ondan mi bilmiyorum aglamasi bile degistiKizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsunsson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.
Işin içine gunduz ogrendıgı seylerı tekrar etme ve kaybetme korkusu sarıyor, aglayarak çığlık atarak uyanıyorlar, her cocuk bır olmax tabı de benım oğlanlar oyleydı hep araştırdım bu sebeptenmış,Neden daha çok kalkıyor lar? Bir de 3 çocuk eminim çok güzeldir ama nasıl yetişiyor herbirine ve her şeye?
Guzel olmazmı tabıkı cok guzel evde hıc tv izlenmıyor kızım sureklı onları ızlıyor, ev kalabalık olunca vakıt gecirmek zor olmuyor,Işin içine gunduz ogrendıgı seylerı tekrar etme ve kaybetme korkusu sarıyor, aglayarak çığlık atarak uyanıyorlar, her cocuk bır olmax tabı de benım oğlanlar oyleydı hep araştırdım bu sebeptenmış,
Uc cocuk evet cok zor
Ikı oglum var canım allah bıde kız nasıp ettı, bakıcımız var arada babannemızde gelıyor, gunduzlerı genelde oglanlarla ilgilenıyorum okula alıştırmaya calışıyorum, gıtmıyor ıkısıdekayınvalıde cok ilgılenıyon ondan dıyor uc bucuk yaşındalar , arada da kuzla ilgılenıyorum beş gıbı babamız gelıyor oglanları ona satıyorum, kızla ilgılenıyorum
Valla cok zor sırf onlarla ilgıleneyım dıye 4 senedır işe gıtmıyorum ıkı sene daha ızın aldım şimdı,
Ama onlarla ilgilendıkçe, geri donuşumlerı goruyorum bu benım cok hoşuma gıdıyor, guc verıyor
Burda bır park var hemen hemen aynı yaş 9 10 cocuk hergun gelıyor parkta oynuyoruz, orda goruyorum cocuklarımın farkını konuşmadan davranışa kadar, bu bana dogru yolda oldugumu gösterıyor
aynı benim oğlan,bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum,sinirlerim bozuluyor sonra kendime gelip sıfırlayorum siniri tekrar baştan başlıyorumKizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsunsson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.
Acaba diyorum biyerlerde yanlis mi yapiyorum hani kimi bebekler bi sakin bi huzurlu kendi kenidne oynuyo avunuyo. Cok sukur sagligi yerinde bebehimin ama az da uslu olsa. Bugun 1 saat bakicimizla gecirdi o da diyo mas. Cok hareketli. 2 kizi bide bakiciyi 1 saatte perte cevirdi oglumBenimkide ayni canim.surekli kucak istiyo veya oyun oynayacaksin.kendi kendine 5 dk durmuyo.yemek bile yedirtmiyo.mutlaka yaninda birisi olmali onu oyalayacak.yarim saatten fazkada uyumuyoki dinleneyim.
Allah yardimcimiz olsun canim yaa. Benim tek tesellim onun gulusu bana sarilmasi beni gorunce atliyo kucagima bunla avunuyorum. Sabahlari 5 te uyaniyo esim bakiyo ben azcik dinleneyim diye ben uyurken bana bakip guluyo gozu bemde yavrumun bunlar yetiyo butun yorgunluğu atmama.aynı benim oğlan,bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum,sinirlerim bozuluyor sonra kendime gelip sıfırlayorum siniri tekrar baştan başlıyorum
Canim cok saol yaa madela bakiyodum bende iyi ki söyledin almam o zaman. Avente de baktim biraz pahali geldi ama alacaz napalim ben yarim gun birakacam yani 8 den 1 e kadar ek gidaya da basladim zaten 1 biberon sssut 1 öğün ek gida yeter herhalde. Gunde 1 kere sagicam yani.CAnim Allah yardim etsin uslanir insallah o zamana kadar. Ben avent kullaniyorum cok memnunum hic acitmiyor bir arkadasim madela getirdi kucuk elektrikli 1 ay kadar onu kullandim ama cok acitiyor onu kullandiktan sonra sol gogsume bir sey oldu bebek emerken hala icinde sanki bir sey oynuyor. Arkadasim da madelayi sadece 2 ay kullanabilmis sonra gogusleri cok yara olup doktora gitmis artik sagamazsin demis doktor. En dusuk ayari bile oyle guclu cekiyor ki gogsumun ucu morariyor o icine cekince, avent oyle degil ama silikon masaj aparati var hic acitmiyor iyi de sagiyor
Hayirla saglikla buyutmek nasip olur. Insş. Hosgeldin canimmerhabalar. ben sizi hep takip ettim ama yeni üye olabildim. benimde 18 mart doğumlu bir kızım var.sizlerle berabee büyüttüm
Benimde 4.5 aydan sonra boyle oldu. Belkide bu surecte normaldir bilmiyorum ki. 5 ay 1 haftalik oglumBizimki de bu siralar oyle surekli kucak istiyor gezmek istiyor baalkondan gecenleri seyrediyor yalniz kalinca bagirmaya basliyor son 1 haftadır böyle nedense büyüdüler ondan mi bilmiyorum aglamasi bile degisti
Canıö ben emzirmiyorımGece kac defa emiyo.sik sik yat kalk yapitomusun...
Masallh masallh..benimkide onceden o sekildeydi.evden ayrildik duzen bozuldu.insallah eve donunce duzelir
canm benimkide senin dediğin gibi uzursuz bu aralar. herkes diş çıkarıyo diyo geçicek inşallah seneye bu zamanlar yurucek kuzular.Canim cok saol yaa madela bakiyodum bende iyi ki söyledin almam o zaman. Avente de baktim biraz pahali geldi ama alacaz napalim ben yarim gun birakacam yani 8 den 1 e kadar ek gidaya da basladim zaten 1 biberon sssut 1 öğün ek gida yeter herhalde. Gunde 1 kere sagicam yani.
inşallah :)canm benimkide senin dediğin gibi uzursuz bu aralar. herkes diş çıkarıyo diyo geçicek inşallah seneye bu zamanlar yurucek kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?