- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
avatarın çok hoş,masaallahinşallah :)
ya ben bi kere pastorıze yuğurt verdim. sonrada vermedm çokta sevmişti. 6. aydan sonra yedirmeye başlamaya karar veridm şimdi sadece tatdırmak amaçlı veriyorum eslam meyve falan eline veriyorum kemiriyo tadını alıyo sadecemerhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Kizlar oglanin kafasinda kahverengi benekler olustu. Kabuk kabuk. Kv normal dedi. Sizde de var mi? Hergun yikiyorum halbusu
Bilmiyorum ki. Dun biraz bebe yagiyla masaj yaptim. Gecti gibi. Bakalim.. Bu hafta kontrol var sorucam.konak olabilir mi?
Ben açıktan inek Sütünden yapılma yoğurt veriyorum. Içine de taze meyve katıyorum. Mesela bir Çilek, iki Ahududu gibi.merhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Benim kızımda aynı tarih ben sadece şuanda karpuz suyu veriyorum biraz diğer meyvelere başlamadım daha ..kızlar bebegim 16 mart dogumlu,hangi meyveleri rendeleyip yediriyorusnuz
Cok sagol cnm on gunluktu :) ama yamuk durdu anlamadim neden telefonda duz duruyorduavatarın çok hoş,masaallah
Ben de acik süt alip yogurt yapiyorum evde ama kendimize. Kereme anne sutuyle bile yapabilirim gic belli olmaz :) inek sutunu vermeyi düşünmüyorum yumurta ve susamdan agzim yanmisken. Bizim Sütçü satiyorsa ona keci sutu alip yaparimBen açıktan inek Sütünden yapılma yoğurt veriyorum. Içine de taze meyve katıyorum. Mesela bir Çilek, iki Ahududu gibi.
Kesinlikle konak :) kullanilan sampuandan oluyo bi de iyi durulamak lazim. Ahhhh su atillayi bi isirsammmmkonak olabilir mi?
böylede hoş durmuş olsun,oy masaallah küçücükmüşCok sagol cnm on gunluktu :) ama yamuk durdu anlamadim neden telefonda duz duruyordu
emdirerekmi veriyorsunBenim kızımda aynı tarih ben sadece şuanda karpuz suyu veriyorum biraz diğer meyvelere başlamadım daha ..
Evet cnm uc bucuk doğmuştu yavrus. Bi haftalikti pardon on gunluk degil :) isitme testi icin gitmistik 3300 cikmisti. Simdi kilosu burda yazilanlardan baya fazlaböylede hoş durmuş olsun,oy masaallah küçücükmüş
masaallah cnm,kaç saatte bir emziiriyorsunEvet cnm uc bucuk doğmuştu yavrus. Bi haftalikti pardon on gunluk degil :) isitme testi icin gitmistik 3300 cikmisti. Simdi kilosu burda yazilanlardan baya fazlaustelik sadece anne sutuyle sukur
Cok sukur cnm.ama boy da var eski fotolarina bakiyorum resmen tostombik görünüyo simdi boyuna veriyo orta tombik :) bir bir bucuk saatte cnm. Bazen almadigi oluyo zorlamiyorum yirmi otuz dk sonra bi daha veriyorummasaallah cnm,kaç saatte bir emziiriyorsun
masaallah,calısıyomudun senCok sukur cnm.ama boy da var eski fotolarina bakiyorum resmen tostombik görünüyo simdi boyuna veriyo orta tombik :) bir bir bucuk saatte cnm. Bazen almadigi oluyo zorlamiyorum yirmi otuz dk sonra bi daha veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?