2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

merhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
ya ben bi kere pastorıze yuğurt verdim. sonrada vermedm çokta sevmişti. 6. aydan sonra yedirmeye başlamaya karar veridm şimdi sadece tatdırmak amaçlı veriyorum eslam meyve falan eline veriyorum kemiriyo tadını alıyo sadece

benimki konuşmayı söktü sökecek..
devamlı bir konuşma hali, devamlı bir mırıldanma. eşimde çocuğun karşısına geçip "ee anlat anlat sonra nooolmuş" diye sohbet ediyor ev iyice tımarhaneye döndü

merhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Ben açıktan inek Sütünden yapılma yoğurt veriyorum. Içine de taze meyve katıyorum. Mesela bir Çilek, iki Ahududu gibi.

Ben açıktan inek Sütünden yapılma yoğurt veriyorum. Içine de taze meyve katıyorum. Mesela bir Çilek, iki Ahududu gibi.
Ben de acik süt alip yogurt yapiyorum evde ama kendimize. Kereme anne sutuyle bile yapabilirim gic belli olmaz :) inek sutunu vermeyi düşünmüyorum yumurta ve susamdan agzim yanmisken. Bizim Sütçü satiyorsa ona keci sutu alip yaparim

Kizlar bu siteden bebegine ikinci el kiyafet alan var mi? Bugun kisliklarini cikardim gelenleri falan ama daha cok sey lazim. Lcwda indirimli gomlek badi kot var ama bizimkine aldiramadim. Cuma gunu komsu kizi kiyafet almis üstüne para koyup kislik aldim 9-12 aylik. Artik yazlikla isi yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…