- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Yok cnm çalışmıyorum atanamadim dahamasaallah,calısıyomudun sen
Kislarrrr bu arada yarim saat once fln opuldum resmen mucuk yapti evet bilincsiz olsun ilk kez öptü beni :) :)
hayırlısı olsunYok cnm çalışmıyorum atanamadim daha
Esim ozeli istemiyo bakalim puanin bi yılı daha var. Boylesi cok iyi suan cunku yavrularimizin bize ihtiyaci var
Babasina birakip markete gitsem aklim kaliyo evde
Amin cnm insallah sen calisiyo musunhayırlısı olsun
evet cnm ,1 ay sonra işbaşıAmin cnm insallah sen calisiyo musun
Yok kaşıkla suyunu veriyorum biraz .emdirerekmi veriyorsun
anladım cnmYok kaşıkla suyunu veriyorum biraz .
Ne is yapıyorsun peki mart annesi :)evet cnm ,1 ay sonra işbaşı
thy da yardımcı teknisyenimNe is yapıyorsun peki mart annesi :)
Ooo massallah cnm. Oranin maaslar iyi diyorlar :) yuksek puanla giriliyo duz memurlugunathy da yardımcı teknisyenim
meslegine göre degisiyor cnm maaş ücretleriOoo massallah cnm. Oranin maaslar iyi diyorlar :) yuksek puanla giriliyo duz memurluguna
cnm sık sık sag coklasır cünkü sık emzirmiyorsun artık. buzlukta ya da dolapta stokla evde de sağ mutlaka bebişe kalsın fazla fazlaSelam kızlar,
Birazdan sağıma geçeceğim, bugün 3.gün işe başladığımdan beri. Henüz pompa işinde pratikleşemedim ama zamanla olur heralde. İlk gün için fazla sağamamıştım, 210ml bırakmıştım yetmemiş tabi. Ertesi gün için 320ml bıraktım, annem 400ml yapmaya çalış sen dedi. Cuma günü 360ml iş yerinde, gece evde 100ml sağabildim. Bugün sabahtan bankadan doğum rapor paramı aldım, öğlen geldim şirkete. En son 10:30da emzirdim çıktım evden, şimdi sağıcam bakalım ne kadar çıkacak.
Canim bu aylarda cilek ve benzeri bebeklere verilmez diye biliyorum. Bir arastir istersen, doktoruna sor.Ben açıktan inek Sütünden yapılma yoğurt veriyorum. Içine de taze meyve katıyorum. Mesela bir Çilek, iki Ahududu gibi.
Hele bıde bılınçlı öpsun pişirmeden yıyesın gelir, kocanın öpücugu halt etmişKislarrrr bu arada yarim saat once fln opuldum resmen mucuk yapti evet bilincsiz olsun ilk kez öptü beni :) :)
Acayip seviyorum keratayiHele bıde bılınçlı öpsun pişirmeden yıyesın gelir, kocanın öpücugu halt etmiş)
sulumu kiKizlar bu sabah kerem uc defa kaka yapmisti simdi yine yapmis soktayimdisten diye düşünüyorum ishal mi oldu acaba
Valla cnm her zamanki gibi ama hafif sulu gibi de oyle cok da degilsulumu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?