2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim bu aylarda cilek ve benzeri bebeklere verilmez diye biliyorum. Bir arastir istersen, doktoruna sor.
Biliyorum canım denedim bişe olmadı. Bir de verdiğim doğal dedesi yetiştiriyor. Yoksa satın aldığım çileği vermedim hormonlu diye. Yazık kuzulara çok üzülüyorum. Ne yedireceğimizi şaşıracağız gibi.

Ince katlanır bebek Arabası aldım kızıma tatil icin oturamaz mı acaba diyordum ama arkası yatanlardan cok rahat yatar pozisyonda durabiliyor tam oturamadıgo icin önemliydi iyi oldu

Kizlar bu sabah kerem uc defa kaka yapmisti simdi yine yapmis soktayim disten diye düşünüyorum ishal mi oldu acaba
kizimin disini gordugum sabah annemi aradim disi cikti diye. o da dis cikarken siz ishal oluyodunuz dedi. ben de yok bisey dedim. konusmanin ardindan dan o gun 3 kez kaka yapti. umarim sizinki de distendir.

kizimin disini gordugum sabah annemi aradim disi cikti diye. o da dis cikarken siz ishal oluyodunuz dedi. ben de yok bisey dedim. konusmanin ardindan dan o gun 3 kez kaka yapti. umarim sizinki de distendir.
Valla cnm ben damagina dokununca disini hissediyorum ama yine de tecrubesizim tabi. Cikarsa zor günler beni bekler simdidrn gogsumu koparmaya calisiyo

Cilek domates bal gibi gidalar alerjik reaksiyon olusturabilecegi icin ilk yil bebege verilmez.

merhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Ilk yil inek sutu verilmiyor. O halde yogurdun keci sutunden mi olmasi lazim? Ben de bu konuyu doktora soracagim zamani geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…