- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
allah allahValla cnm her zamanki gibi ama hafif sulu gibi de oyle cok da degil
Biliyorum canım denedim bişe olmadı. Bir de verdiğim doğal dedesi yetiştiriyor. Yoksa satın aldığım çileği vermedim hormonlu diye. Yazık kuzulara çok üzülüyorum. Ne yedireceğimizi şaşıracağız gibi.Canim bu aylarda cilek ve benzeri bebeklere verilmez diye biliyorum. Bir arastir istersen, doktoruna sor.
Aldım canım benimki Bundan cok memnunumoyun halısı aldınızmı,hangisini önerirsiniz
güle güle kullanın cnm,ne kadara aldınız cnmAldım canım benimki Bundan cok memnunum
Ben Almanya dayım canım 60 euro burda toysrus da Türkiye de var ama fiyatını bilmiyorumgüle güle kullanın cnm,ne kadara aldınız cnm
Maşallah bebisin oturur vaziyette durabiliyor bizimki sadece destekli duruyoInce katlanır bebek Arabası aldım kızıma tatil icin oturamaz mı acaba diyordum ama arkası yatanlardan cok rahat yatar pozisyonda durabiliyor tam oturamadıgo icin önemliydi iyi oldu
Yok duramıyor canım o saniyelik foto :)))) yıkıldı hemenMaşallah bebisin oturur vaziyette durabiliyor bizimki sadece destekli duruyo
Genellikle böyleyiz ama böyle de direk yüzüstü Dönüyor geride dönemiyor başlıyor ağlamayaMaşallah bebisin oturur vaziyette durabiliyor bizimki sadece destekli duruyo
çok tatlı masaallahGenellikle böyleyiz ama böyle de direk yüzüstü Dönüyor geride dönemiyor başlıyor ağlamaya
iyi yapmııssın cnm,açık piriçmiKizlar Türkiye capinda bi marketten pirinc almıştım dün akşam. Birsürü böcek çıktı icinden. Parami geri aldim. Yol parami bile :)
kizimin disini gordugum sabah annemi aradim disi cikti diye. o da dis cikarken siz ishal oluyodunuz dedi. ben de yok bisey dedim. konusmanin ardindan dan o gun 3 kez kaka yapti. umarim sizinki de distendir.Kizlar bu sabah kerem uc defa kaka yapmisti simdi yine yapmis soktayimdisten diye düşünüyorum ishal mi oldu acaba
Yok cnm ya paketli pirinc. Orda acik urun satilmiyo ki. Yol parami alabilmek cok mutlu etti beni :)iyi yapmııssın cnm,açık piriçmi
Valla cnm ben damagina dokununca disini hissediyorum ama yine de tecrubesizim tabi. Cikarsa zor günler beni bekler simdidrn gogsumu koparmaya calisiyokizimin disini gordugum sabah annemi aradim disi cikti diye. o da dis cikarken siz ishal oluyodunuz dedi. ben de yok bisey dedim. konusmanin ardindan dan o gun 3 kez kaka yapti. umarim sizinki de distendir.
Hangi marka pirinc? Ona gore dikkat edelimKizlar Türkiye capinda bi marketten pirinc almıştım dün akşam. Birsürü böcek çıktı icinden. Parami geri aldim. Yol parami bile :)
versinler tabiYok cnm ya paketli pirinc. Orda acik urun satilmiyo ki. Yol parami alabilmek cok mutlu etti beni :)
Cilek domates bal gibi gidalar alerjik reaksiyon olusturabilecegi icin ilk yil bebege verilmez.Biliyorum canım denedim bişe olmadı. Bir de verdiğim doğal dedesi yetiştiriyor. Yoksa satın aldığım çileği vermedim hormonlu diye. Yazık kuzulara çok üzülüyorum. Ne yedireceğimizi şaşıracağız gibi.
Ilk yil inek sutu verilmiyor. O halde yogurdun keci sutunden mi olmasi lazim? Ben de bu konuyu doktora soracagim zamani geldiğindemerhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?