- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Hünkar diye bi marka cnm. Bilindik markalar yoktu biz de ondan aldik dun aksam bugyn ikindi actim bes dk sonra farkettim farkeder farketmez kostumHangi marka pirinc? Ona gore dikkat edelim
Evet cnm ilk yil alerjenler verilmiyoIlk yil inek sutu verilmiyor. O halde yogurdun keci sutunden mi olmasi lazim? Ben de bu konuyu doktora soracagim zamani geldiğinde
Ben de bir kere buyuk bir markettrn organik Mısır unu almıştım böcek cikmisti. Markayi unuttum. Dikkatli olmak lazım. O markadan da almamak lazimHünkar diye bi marka cnm. Bilindik markalar yoktu biz de ondan aldik dun aksam bugyn ikindi actim bes dk sonra farkettim farkeder farketmez kostum
Organik oldugundan olmuşturBen de bir kere buyuk bir markettrn organik Mısır unu almıştım böcek cikmisti. Markayi unuttum. Dikkatli olmak lazım. O markadan da almamak lazim
Bugun de bezinde hafif pembelik vardi. Su vermiyorum ondan mi oldu acaba? Takip ediyorum. Ayrica kakasında sumuksu seyler vardi, partikuller yoktu. Alerjik tepki mi verdi acaba benim yedigim bir seye?
dis cikmadan once benimkide surekli iki damaginin arasinda isirip duruyodu.dis cikinca 1-2 kere isirdi sonra eskisi kadar olmadi yani.Valla cnm ben damagina dokununca disini hissediyorum ama yine de tecrubesizim tabi. Cikarsa zor günler beni bekler simdidrn gogsumu koparmaya calisiyo
buarada bana cay kasigiyla vur dis cikip cikmayacagini anlarsin demislerdi.Valla cnm ben damagina dokununca disini hissediyorum ama yine de tecrubesizim tabi. Cikarsa zor günler beni bekler simdidrn gogsumu koparmaya calisiyo
Valla cnm geceleri surekli uyaniyo emmiyo. Damagini cekiyo parmagiyla. Yavrusun cok seker görünüyordur disiylebuarada bana cay kasigiyla vur dis cikip cikmayacagini anlarsin demislerdi.
Bol su ver.suzuzlukran oluyomus.idrarda kristallesmeBugun de bezinde hafif pembelik vardi. Su vermiyorum ondan mi oldu acaba? Takip ediyorum. Ayrica kakasında sumuksu seyler vardi, partikuller yoktu. Alerjik tepki mi verdi acaba benim yedigim bir seye?
Uyurken denedinmi emzirmeyi.benimkidebir ara red ediyodu uymumk uzereyken uyanmaya yakin memeyivermeye basladim simdi iyiyiz sukur.o donem ugrasmadaydim kesin birakirdi memeyi.ayrica bizimkude biberon almiyo.once memeyi veriyorum cekiyorum biberonu veritorum.gunde ikikez mama veriyorum bende.oyuzden bebekle uzun sure disarda kalmak iskence.normal bi sekilde beslenemiyoruz.iyi akşamlar herkese. bebeğim bu aralar emmeyi iyice reddetmeye başladı. ne yapacağımı şaşırıyorum ben de. 4,5 aylık olduk. günde iki öğün formül süt vermeye de başladım ama onu da nazlanarak içiyor. üstelik biberon da alamıyor sadece silikon kaşıkla içirmeye çalışıyorum. napacağımı bilemiyorum..
Bol bol durula canim.Kizlar bebegimin kafasinda sanirim konak oldu. Konak olmasin diye konak onleyici sampuan kullaniyorum. Onu da kafasina gunes isigi geldiginde fark ettim. Boyle sarimtirak parca parca. Fark edeli 10 gun oldu. Esime diyorum bir sey yok diyor, anneme diyorum bir sey yok diyor. Ben uyduruyorum sanki :) dun market zeytinyagi surduk 1 saat bekletip yikadik. Bugun unuttum. Ne yapmam lazim?
ilkler cok guzel :) bir de canlari yanmasa ama maalesef gelisim boyle.benimkinin disler cikmadan once surekli iki el birden agizdaydi.simdi ayak bas parmaklarina sardi.kendince cok ilginc yontemler bulmus. iki elini birlestirip yuzune vuruyo.sanirsiniz gangam style yapiyo :) bir de gogsunu kaldirip cenesini yukari dogru bastirito. gazi ayri dert. azcik buyuk olsaydi daha kolay kasirdi belki damaklarini.Şükür oglus yatti. Gunduz iyi yatmadigi icin gece yatisi boyle :) uya
Valla cnm geceleri surekli uyaniyo emmiyo. Damagini cekiyo parmagiyla. Yavrusun cok seker görünüyordur disiyle
Bizimkinin de ilginç şeyleri var basini kasiyo ve alnini :) goz kenarıni bile kasimak istiyo. Elleri söylememe gerek yok herhalde :) geceleri de acayip kipirdak olduilkler cok guzel :) bir de canlari yanmasa ama maalesef gelisim boyle.benimkinin disler cikmadan once surekli iki el birden agizdaydi.simdi ayak bas parmaklarina sardi.kendince cok ilginc yontemler bulmus. iki elini birlestirip yuzune vuruyo.sanirsiniz gangam style yapiyo :) bir de gogsunu kaldirip cenesini yukari dogru bastirito. gazi ayri dert. azcik buyuk olsaydi daha kolay kasirdi belki damaklarini.
Ohoooo kucucuk kızı var seviniyo :) bizimki bugun 5 ay 1 günlük olduGünaydın arkadaşlar kızım bugün tam 5 aylık oldu . Koca 5 Ay'ı atlattık cok şükür darısı diger 5 aylara :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?