Kendimize yaptigimiz yogurttan veremiyor muyuz canim? Bebise nasil yapicaz?Ben de acik süt alip yogurt yapiyorum evde ama kendimize. Kereme anne sutuyle bile yapabilirim gic belli olmaz :) inek sutunu vermeyi düşünmüyorum yumurta ve susamdan agzim yanmisken. Bizim Sütçü satiyorsa ona keci sutu alip yaparim
Hahahahaahaha ay cok tatlısın güldürdün beni maşallah size e Abi'miz var o zaman bir tane :))))Ohoooo kucucuk kızı var seviniyo :) bizimki bugun 5 ay 1 günlük oldu
Aman takma kiloyu bir kadının Vücudu bir sene olmadan eski ye dönmezmiş zaten bende instagram da ece erkene filan bakıp biz öi anormaliz onlar mı filan. Diye. Depresyona giriyordum ama herkes her vücut farklı kıyas yapmamak lazım milleti takma öncelik bebeğimin veriri de Gül gec bende ki kışın vereceğimizi düşünüyorum ben inşgunaydın kızlar nasılsınız benim bebiş bu ara cok mızmız diş çıkcak sanırım sürekli beni yemeye çalışıyor :) bu arada ben işe başladım ve tek konu benim kilolarım oldu herkes kiloma bişe söyuyor diyet ve yuruyuş yapmamam rağmen hala kilo veremedim sadece ilk zaman 2 kilo verdim tekrar aldım. cok canım sıkılıyor kilo meselesine sağlık olsun ama yeni bol kıyafetler aldım hiç sevmedim bedenim 44 olmuş
Yok cnm dedim ya ben kendimize yaptigimdan vermiycem ama doktora keci sütünü sorucam. Cocuga taze hazirlamak gerekiyo eksiyo ya bi gun durup ikinci gun yapmak gerekiyo nasil yapicam bilmiyorum bi inek sutuyle bi bardak ya da kavanoz deniycem bakalımKendimize yaptigimiz yogurttan veremiyor muyuz canim? Bebise nasil yapicaz?
Eee ama oyle biz dururkenHahahahaahaha ay cok tatlısın güldürdün beni maşallah size e Abi'miz var o zaman bir tane :))))
oğlumun da eli ayağı hep ter içindebenim kizin ayaklarinin alti cok terliyo. ciplak ayakla su gibi. neden acaba?
Yav onlarin yaptigini yapabiliyo muyuz ben bi spor hocasi gormustum 6 aylikken 5 kilo almis 15 km yürüyorum diyordu ben gunde 4km yürüdüm hamilelikte sonlarda cok zor yürüdüm sonuc 16 kilo. Ha dogumum kolay oldu biraz da kilo verebildim dogum sonrasi ama bes kilo hala bende sakli :) bazilari yag aldiriyo bazilari diyetle cok az kilo aliyo.. bence onemli olan kilo almam degil hamileyken kuzucuguma faydali olanlari yememdiAman takma kiloyu bir kadının Vücudu bir sene olmadan eski ye dönmezmiş zaten bende instagram da ece erkene filan bakıp biz öi anormaliz onlar mı filan. Diye. Depresyona giriyordum ama herkes her vücut farklı kıyas yapmamak lazım milleti takma öncelik bebeğimin veriri de Gül gec bende ki kışın vereceğimizi düşünüyorum ben inş
aynen alt tarafta yerleri belli olmuş bgn fark ettim ama daha önce yoktuNe kadar dogru bilemem ama damagina dokundum dislerini hissettim dis cikacak yeri demiyorum ama alt tarafi bu haliyle de cok tatlilar :)
aman saglık olsun veririz kiloları,kim bakıyor bebısınegunaydın kızlar nasılsınız benim bebiş bu ara cok mızmız diş çıkcak sanırım sürekli beni yemeye çalışıyor :) bu arada ben işe başladım ve tek konu benim kilolarım oldu herkes kiloma bişe söyuyor diyet ve yuruyuş yapmamam rağmen hala kilo veremedim sadece ilk zaman 2 kilo verdim tekrar aldım. cok canım sıkılıyor kilo meselesine sağlık olsun ama yeni bol kıyafetler aldım hiç sevmedim bedenim 44 olmuş
bnm oğlumda da oldu muz verdiğimde ama veriyorum hala bi daha görmedmMuz verince benim oglandada olmustu.muzdandir bence.sonraki kaka normaldi
Herkes kendi hayatina donup bir baksin. Hadi bir kere söyledin. Ne uzatip duruyorsun di mi. Agizlarini kapa bence artik. Yoksa bu kilo muhabbeti surer de surer.gunaydın kızlar nasılsınız benim bebiş bu ara cok mızmız diş çıkcak sanırım sürekli beni yemeye çalışıyor :) bu arada ben işe başladım ve tek konu benim kilolarım oldu herkes kiloma bişe söyuyor diyet ve yuruyuş yapmamam rağmen hala kilo veremedim sadece ilk zaman 2 kilo verdim tekrar aldım. cok canım sıkılıyor kilo meselesine sağlık olsun ama yeni bol kıyafetler aldım hiç sevmedim bedenim 44 olmuş
öyle canm sağlık olsunda bu kilolar benim ruh sağlığımı bozacak :) babaannemiz bakıyo ilk hafta cok zor oldu ama alıştım sanki artıkaman saglık olsun veririz kiloları,kim bakıyor bebısıne
öyle canm ama eşimde diline doladı sürekli kilomu konuşuy ne zaman veceksin diye sanki keyfimden geldim bu hale cok canım sıkılıyor bunaldm resmenHerkes kendi hayatina donup bir baksin. Hadi bir kere söyledin. Ne uzatip duruyorsun di mi. Agizlarini kapa bence artik. Yoksa bu kilo muhabbeti surer de surer.
veririz takma cnm,babaneyle ykınmısınız bari,onlar için calisiyoruzöyle canm sağlık olsunda bu kilolar benim ruh sağlığımı bozacak :) babaannemiz bakıyo ilk hafta cok zor oldu ama alıştım sanki artık
kimene ya kilonöyle canm ama eşimde diline doladı sürekli kilomu konuşuy ne zaman veceksin diye sanki keyfimden geldim bu hale cok canım sıkılıyor bunaldm resmen
Canim ben 7-7.5 arasi kilo aldim gebe iken. Duzenli yuruyordum ama beslenme cok onemliydi. Hamur isi abur cubur yemedim cunku gebrlik sekeri cikmisti. Cok saglikli beslendim bu sayede. Sebze peynir sut yogurt et hindi yesillik ceviz findik vs zaten almiyorsun o durumda ve ustune de bebegine faydali şeyler yrmis oluuorsun. Kacamaklarimi söylemiyorum tabi. Ha dogumdan sonra kudurur gibi her seye saldiriyorum o ds ayri konuYav onlarin yaptigini yapabiliyo muyuz ben bi spor hocasi gormustum 6 aylikken 5 kilo almis 15 km yürüyorum diyordu ben gunde 4km yürüdüm hamilelikte sonlarda cok zor yürüdüm sonuc 16 kilo. Ha dogumum kolay oldu biraz da kilo verebildim dogum sonrasi ama bes kilo hala bende sakli :) bazilari yag aldiriyo bazilari diyetle cok az kilo aliyo.. bence onemli olan kilo almam degil hamileyken kuzucuguma faydali olanlari yememdi
Bozma moralini. Elbet vericen. Ama dahs yeni dogum yaptin. Hele yasi gecsin. Her sey rayina otursun. Esinin seni anlaması lazımöyle canm ama eşimde diline doladı sürekli kilomu konuşuy ne zaman veceksin diye sanki keyfimden geldim bu hale cok canım sıkılıyor bunaldm resmen
bendede şeker vardı 9 kılo aldım diyet sayesinde ama doğumdan sonra bende saldırdım zonuç kilo bombası oldumCanim ben 7-7.5 arasi kilo aldim gebe iken. Duzenli yuruyordum ama beslenme cok onemliydi. Hamur isi abur cubur yemedim cunku gebrlik sekeri cikmisti. Cok saglikli beslendim bu sayede. Sebze peynir sut yogurt et hindi yesillik ceviz findik vs zaten almiyorsun o durumda ve ustune de bebegine faydali şeyler yrmis oluuorsun. Kacamaklarimi söylemiyorum tabi. Ha dogumdan sonra kudurur gibi her seye saldiriyorum o ds ayri konu
Evet baya dis var belli :)aynen alt tarafta yerleri belli olmuş bgn fark ettim ama daha önce yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?