2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kendimize yaptigimiz yogurttan veremiyor muyuz canim? Bebise nasil yapicaz?

gunaydın kızlar nasılsınız benim bebiş bu ara cok mızmız diş çıkcak sanırım sürekli beni yemeye çalışıyor :) bu arada ben işe başladım ve tek konu benim kilolarım oldu herkes kiloma bişe söyuyor diyet ve yuruyuş yapmamam rağmen hala kilo veremedim sadece ilk zaman 2 kilo verdim tekrar aldım. cok canım sıkılıyor kilo meselesine sağlık olsun ama yeni bol kıyafetler aldım hiç sevmedim bedenim 44 olmuş

Aman takma kiloyu bir kadının Vücudu bir sene olmadan eski ye dönmezmiş zaten bende instagram da ece erkene filan bakıp biz öi anormaliz onlar mı filan. Diye. Depresyona giriyordum ama herkes her vücut farklı kıyas yapmamak lazım milleti takma öncelik bebeğimin veriri de Gül gec bende ki kışın vereceğimizi düşünüyorum ben inş

Kendimize yaptigimiz yogurttan veremiyor muyuz canim? Bebise nasil yapicaz?
Yok cnm dedim ya ben kendimize yaptigimdan vermiycem ama doktora keci sütünü sorucam. Cocuga taze hazirlamak gerekiyo eksiyo ya bi gun durup ikinci gun yapmak gerekiyo nasil yapicam bilmiyorum bi inek sutuyle bi bardak ya da kavanoz deniycem bakalım

Yav onlarin yaptigini yapabiliyo muyuz ben bi spor hocasi gormustum 6 aylikken 5 kilo almis 15 km yürüyorum diyordu ben gunde 4km yürüdüm hamilelikte sonlarda cok zor yürüdüm sonuc 16 kilo. Ha dogumum kolay oldu biraz da kilo verebildim dogum sonrasi ama bes kilo hala bende sakli :) bazilari yag aldiriyo bazilari diyetle cok az kilo aliyo.. bence onemli olan kilo almam degil hamileyken kuzucuguma faydali olanlari yememdi

aman saglık olsun veririz kiloları,kim bakıyor bebısıne

Herkes kendi hayatina donup bir baksin. Hadi bir kere söyledin. Ne uzatip duruyorsun di mi. Agizlarini kapa bence artik. Yoksa bu kilo muhabbeti surer de surer.

Herkes kendi hayatina donup bir baksin. Hadi bir kere söyledin. Ne uzatip duruyorsun di mi. Agizlarini kapa bence artik. Yoksa bu kilo muhabbeti surer de surer.
öyle canm ama eşimde diline doladı sürekli kilomu konuşuy ne zaman veceksin diye sanki keyfimden geldim bu hale cok canım sıkılıyor bunaldm resmen

Canim ben 7-7.5 arasi kilo aldim gebe iken. Duzenli yuruyordum ama beslenme cok onemliydi. Hamur isi abur cubur yemedim cunku gebrlik sekeri cikmisti. Cok saglikli beslendim bu sayede. Sebze peynir sut yogurt et hindi yesillik ceviz findik vs zaten almiyorsun o durumda ve ustune de bebegine faydali şeyler yrmis oluuorsun. Kacamaklarimi söylemiyorum tabi. Ha dogumdan sonra kudurur gibi her seye saldiriyorum o ds ayri konu

bendede şeker vardı 9 kılo aldım diyet sayesinde ama doğumdan sonra bende saldırdım zonuç kilo bombası oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…