- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
anladığı falanda yok destek olmak içinde teşvik etmiyo az ye diyip duruyo sanki yemeyince ericem . ki yememde fazla değil cok sinirimi bozuyo cok fena yapıcam bi gun ama sabrediyorumBozma moralini. Elbet vericen. Ama dahs yeni dogum yaptin. Hele yasi gecsin. Her sey rayina otursun. Esinin seni anlaması lazım
yakınız sabah eliyor . bebişinde en sakin olduğu zamanlar sabahlar allahtan. oğleden sonra eve gidiyorum direk bebiş kucağımda sonra ev işleri dinlen süt sağ aptal oldum iyiceveririz takma cnm,babaneyle ykınmısınız bari,onlar için calisiyoruz
THY için torpil şart diyorlar doğru mu :) İşbaşvuruları içerden CV ileterek yapılıyor galiba, mezun olunca şansımı denemek isteyip araştırdım ama hiç ilanını falan göremedim.thy da yardımcı teknisyenim
Aynen canım haklısın bende 10 kilo fazla var her gün tartıda yım görsen yediğim de hiç abur cubur yok tatlı hiç yemem kahvaltı ana yemek arada meyvalı yogurt Yada dondurma ama gitmiyor zamana bıraktım ben inş eski halime dönerimYav onlarin yaptigini yapabiliyo muyuz ben bi spor hocasi gormustum 6 aylikken 5 kilo almis 15 km yürüyorum diyordu ben gunde 4km yürüdüm hamilelikte sonlarda cok zor yürüdüm sonuc 16 kilo. Ha dogumum kolay oldu biraz da kilo verebildim dogum sonrasi ama bes kilo hala bende sakli :) bazilari yag aldiriyo bazilari diyetle cok az kilo aliyo.. bence onemli olan kilo almam degil hamileyken kuzucuguma faydali olanlari yememdi
O kadar sabir iyi degil birden patlarsin. Sakinken konus benceanladığı falanda yok destek olmak içinde teşvik etmiyo az ye diyip duruyo sanki yemeyince ericem . ki yememde fazla değil cok sinirimi bozuyo cok fena yapıcam bi gun ama sabrediyorum
Ben de 61 idim dogum sonrasi 4.ayda 57.5 idim inşallah vermisimdir ama erkekler anlamiyo vucut dengesi birden degisiyo eski haline de kolay dönmüyor ama kendini de koymamak lazim tabiAynen canım haklısın bende 10 kilo fazla var her gün tartıda yım görsen yediğim de hiç abur cubur yok tatlı hiç yemem kahvaltı ana yemek arada meyvalı yogurt Yada dondurma ama gitmiyor zamana bıraktım ben inş eski halime dönerim
Ben sadece iş yerinde sağım yapıyorum, 2 defa veya vakit olursa 3. Evden çıkmadan önce emziriyorum, eve gidince de sık sık emziriyorum. İnşallah sütümüz artarak devam eder, 2 yaşına dek emzirebiliriz umarım, uzmanlar en erken 1 yaşında kesin diyor.yakınız sabah eliyor . bebişinde en sakin olduğu zamanlar sabahlar allahtan. oğleden sonra eve gidiyorum direk bebiş kucağımda sonra ev işleri dinlen süt sağ aptal oldum iyice
zaman zaman ilan yayınlıyorlar cnm,secretcv iyi takip etTHY için torpil şart diyorlar doğru mu :) İşbaşvuruları içerden CV ileterek yapılıyor galiba, mezun olunca şansımı denemek isteyip araştırdım ama hiç ilanını falan göremedim.
ne güzel oglene kadar isin,ogretmenmisinyakınız sabah eliyor . bebişinde en sakin olduğu zamanlar sabahlar allahtan. oğleden sonra eve gidiyorum direk bebiş kucağımda sonra ev işleri dinlen süt sağ aptal oldum iyice
yok canm 2de cıkıyorumne güzel oglene kadar isin,ogretmenmisin
ben ilk gunden beri pompayla sığıyorum ne içse kardır. sarımsaklı yoğurt cok sut yapıyo acaba hergun bi diş sarımsak yutsam hap gibi işe yararmı . iş yerinde sağamıyorum eve gidince sağıyorum ondada bebiş durmuyo zaten sureklı kucak ıstıyo. bide gece yatarken uzun sure sağıyorumBen sadece iş yerinde sağım yapıyorum, 2 defa veya vakit olursa 3. Evden çıkmadan önce emziriyorum, eve gidince de sık sık emziriyorum. İnşallah sütümüz artarak devam eder, 2 yaşına dek emzirebiliriz umarım, uzmanlar en erken 1 yaşında kesin diyor.
Acaba iş yerinde kaç defa sağmak lazım?
Pompalar bebek kadar güçlü çekmezmiş, zaten hormonal bişi olduğundan ben de gördüm farkını. Sağım yaparken fotoğrafına bakmak, mendilini kıyafetini koklamak farkettiriyor sağımı :)
ilk defa duydum sarımsaklı yogurduben ilk gunden beri pompayla sığıyorum ne içse kardır. sarımsaklı yoğurt cok sut yapıyo acaba hergun bi diş sarımsak yutsam hap gibi işe yararmı . iş yerinde sağamıyorum eve gidince sağıyorum ondada bebiş durmuyo zaten sureklı kucak ıstıyo. bide gece yatarken uzun sure sağıyorum
yinede süpermişyok canm 2de cıkıyorum
Kizlar bebegimin kafasinda sanirim konak oldu. Konak olmasin diye konak onleyici sampuan kullaniyorum. Onu da kafasina gunes isigi geldiginde fark ettim. Boyle sarimtirak parca parca. Fark edeli 10 gun oldu. Esime diyorum bir sey yok diyor, anneme diyorum bir sey yok diyor. Ben uyduruyorum sanki :) dun market zeytinyagi surduk 1 saat bekletip yikadik. Bugun unuttum. Ne yapmam lazim?
kızımında uzuyor,devamlı agızlarında ya ondansizinkilerin de tırnakları hemen uzuyor mu yahu? ben bugün kessem yarın upuzun oluyorlar sanki :)
sıcaktan terleyen kafasını kaşıyor benimki, birde kulaklarının farkına vardı, eller hep oralarda. ayrıca kucaktayken kollarımı mıncıklıyor. tırnaklardan her tarafımız çizik çizik.
sarımsak soğan sut artırıyor enzimlere i ne iyi geliyomuş öle bişe :)ilk defa duydum sarımsaklı yogurdu
soganı duymustumsarımsak soğan sut artırıyor enzimlere i ne iyi geliyomuş öle bişe :)
Saf zeytinyagi bulmam mümkün degil. Bebe yagi da kimyasal. En iyisi market zeytin yagi ile yapmak o halde. Inşallah hemen geçer. Haftada 3-4 defa degil mi?saf zeytinyağı olması lazım. yada bebe yağı. sür, 1-2 saat beklet sonra ılık su ile yıka ve dişli tarakla bastırmadan tara. yumuşayıp kalkıyorlar hemen zaten. ama bu işlemi 3-4 defa yap. hemen bitmez konak. bizimki nerdeyse 3 hafta sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?