2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizde de oyle. Tirnaklar hemencecik uzuyor. Çünkü buyumeleri cok hizli. Vucut ve zihin surekli buyume ve gelişme halinde. Cizikleri bile neredeyse ayni gun icinde iyilesiyor.

bnm oğluşum da 6 da uyanıyo ama gülmeye bağırmaya başlıyo kendi kendine 1 saat oyalanabiliyor sonra mızmızlanıyor bzm uyandığımızı görünce kahkaha atıyo

ya ne çok şey birikmiş bikaç gün giremedem çocukla da okuyamıyorum rahat rahat :) maşallah çok hareketli bebeğim durmadan kahkaha atıyo

ya ama çok şeker mırıldanıyo daha çok bağırıyor bnmki :)

Ben de cok uyuz olurum kilo konusu actiklarinda. Karsimdaki flinta gibi degilse ben de benim minik bebegim var mazeretim var senin aciklaman ne diyorum senin dilin sivrilesti ha diyorlar

öyle canm ama eşimde diline doladı sürekli kilomu konuşuy ne zaman veceksin diye sanki keyfimden geldim bu hale cok canım sıkılıyor bunaldm resmen
Uyyy bir de esimden duyayim bir hafta camasirini yikamam utulemem yemek yapmam canim spor yuruyus ve kendime diyet yemekleri hazirlamaktan vaktim kalmiyor hadi sen onlari hallediver supurge da yap bir zahmet derim herhalde :)))))

ben de 11 kilo vermiştm geri alıyorum yemeden de duramıyorum ya

evet 2 haftadr ama bi dilim kdr şeftali ancak ya da çeyrek kdr muz sütümle karışturp dün kabak denedm haşlayıp sütümü ekledm bayıldı vermeynce ağladı baya
Kabagın uzerıne sut mu ıyyyy:)))
kendım yemedıgım bışeyıcocugada vermem herhalde, :)))eminim cok faydalıdır tabı de cocuklar ek gıda döneminde şuursuzca yıyorlar

Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirildi tavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.

Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirildi tavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
Canım bence hıc bırını alma uc bucuk ay sonra oralara sıgmaz olur, bıde emeklıyecek zaten hıc ugraşma derimbu saatten sonra

millette onuşacak konu bulamıyo galıba...emziriyorsan hıçççç dert etme..zamanla verılır.daha 5 ay oldu altı ustu...bende daha veremedım :)) işe başlayınca kesın banada diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…