2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirildi tavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
bencede almana gerek yok artık.bu aylardan sonra cokda lazım olmuyoo.ben artık eskısı kadar kullanmıyorum.çunku kalkmak ıstıyo kucak ıstıyo..araba koltuğu alın dırek

Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirildi tavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
bence biraz erken cnm bebek iyice büyüdü :)

kulak ağrısı yaşiyo olmasın.cunku ağrıyan bolgeye eller cok gıdermiş.

3-5 ay sonra bebek büyüyecek canım o oto koltugu küçük gelecek BÜYÜKLER icin olandan bakacaksın mecburen bence uygunlarından eve al normal araba Alınca bakarsın digerine

kizlar yaaa bende mart annesiyim ve gunde o kadar az sutum cikiyorki..bebegim emmeyi tamamen kesti..sizce bebegim emmeden nasil sutumu arttirabilirim...azda olsa mamasina katarak anne sutu alsin istiyorum ):

bence araba koltugu olandan al ve normal arabadada kullanabilirsin...bir tasla iki kus yani..

Sarımsak sütün tadını bozar mı ya da bozuyor mu ?

Ikisi de gerekli. Oto tipi olan arabada kullanmak ve bebek arabasinin ustune rakip bebegi gezdirmek icin. Ev tipi olan evde oyalansin diyr. Amaclari farkli yani. Ayrica tasarimlari da farklı. Oto tipi ev icin uygun değil

Ana Kucağı alma gecti artık oto koltuğuna normal al joie aldım ben memnunum

Saf zeytinyagi bulmam mümkün degil. Bebe yagi da kimyasal. En iyisi market zeytin yagi ile yapmak o halde. Inşallah hemen geçer. Haftada 3-4 defa degil mi?
Ta-ze Baby Organik Zeytinyagini oneriyorum sana. Ben ilk gunden beri masajina kullandim, mamasina da bunu kullanicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…