- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
bencede almana gerek yok artık.bu aylardan sonra cokda lazım olmuyoo.ben artık eskısı kadar kullanmıyorum.çunku kalkmak ıstıyo kucak ıstıyo..araba koltuğu alın dırekKizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
bence biraz erken cnm bebek iyice büyüdü :)Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
kulak ağrısı yaşiyo olmasın.cunku ağrıyan bolgeye eller cok gıdermiş.sizinkilerin de tırnakları hemen uzuyor mu yahu? ben bugün kessem yarın upuzun oluyorlar sanki :)
sıcaktan terleyen kafasını kaşıyor benimki, birde kulaklarının farkına vardı, eller hep oralarda. ayrıca kucaktayken kollarımı mıncıklıyor. tırnaklardan her tarafımız çizik çizik.
Amin canım hepimize inşallahhayırlı olsun cnm sağlıklı yeni aylar yeni yıllar görsün
3-5 ay sonra bebek büyüyecek canım o oto koltugu küçük gelecek BÜYÜKLER icin olandan bakacaksın mecburen bence uygunlarından eve al normal araba Alınca bakarsın digerineKizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
sen ne zaman ıse baslıyonmillette onuşacak konu bulamıyo galıba...emziriyorsan hıçççç dert etme..zamanla verılır.daha 5 ay oldu altı ustu...bende daha veremedım :)) işe başlayınca kesın banada diyecekler
bi an önce çıksaydı baya zorluyo artık bu arada fotonuz çok şeker :)Evet baya dis var belli :)
cok tesekkürler cnm bi haftalık keremcik :) artık dokundurtmuyo yani bugunden itibaren. basını cok kasıyo kulaklarını eskisi kadar cekmiyo değişik ya görmek istiyorum o dişi :)bi an önce çıksaydı baya zorluyo artık bu arada fotonuz çok şeker :)
kulak ağrısı yaşiyo olmasın.cunku ağrıyan bolgeye eller cok gıdermiş.
Bilmiyorumku.kulagi agriyinca eller kulaga yanaga cok gidiyomusnasıl anlayacağım başka? yavrum ağrı mı çekiyor acaba
Eylulde baslicam.10 kilo fazlam var.esim banada cok takiliyo.8 aylik olana kadar diteti dusunmuyorum.agirlikli anne sutu oldugu icin.sonrasi allah kerim.amavericem eski halime donucemsen ne zaman ıse baslıyon
bence araba koltugu olandan al ve normal arabadada kullanabilirsin...bir tasla iki kus yani..Kizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
Sarımsak sütün tadını bozar mı ya da bozuyor mu ?ben ilk gunden beri pompayla sığıyorum ne içse kardır. sarımsaklı yoğurt cok sut yapıyo acaba hergun bi diş sarımsak yutsam hap gibi işe yararmı . iş yerinde sağamıyorum eve gidince sağıyorum ondada bebiş durmuyo zaten sureklı kucak ıstıyo. bide gece yatarken uzun sure sağıyorum
Ikisi de gerekli. Oto tipi olan arabada kullanmak ve bebek arabasinin ustune rakip bebegi gezdirmek icin. Ev tipi olan evde oyalansin diyr. Amaclari farkli yani. Ayrica tasarimlari da farklı. Oto tipi ev icin uygun değilKizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
Ben bozar diye duydum. Cok da severim ama henuz hic yemedim bozar diye. Bilmiyorum vallaSarımsak sütün tadını bozar mı ya da bozuyor mu ?
Bozmuyor bide yaş pasta yada kek çok süt yapıyor sonrada gelsin kilolarSarımsak sütün tadını bozar mı ya da bozuyor mu ?
bende eylülEylulde baslicam.10 kilo fazlam var.esim banada cok takiliyo.8 aylik olana kadar diteti dusunmuyorum.agirlikli anne sutu oldugu icin.sonrasi allah kerim.amavericem eski halime donucem
Ana Kucağı alma gecti artık oto koltuğuna normal al joie aldım ben memnunumKizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
Ta-ze Baby Organik Zeytinyagini oneriyorum sana. Ben ilk gunden beri masajina kullandim, mamasina da bunu kullanicam.Saf zeytinyagi bulmam mümkün degil. Bebe yagi da kimyasal. En iyisi market zeytin yagi ile yapmak o halde. Inşallah hemen geçer. Haftada 3-4 defa degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?