Benim ana kucagim var da bebegim durmuyor ki icinde. Dugmeye basiyorum salliyor, titriyor, ninni caliyor doga sesleri cikariyor...benim kiz 3 dakkadan fazla durmuyor icinde cunku istedigi gibi hareket edemiyor, donemiyor. Bosver oturmasina ne kaldi surda, gerek yok benceKizlar anakucagi almadim cok pisman oldum simdi yana yana ariyorum. Belim bikinim kirilditavsiyesi olan var mi? Bir de oto koltuklu olandan mi alsam yoksa ev tipi olandan mi? Arabamiz simdilik yok ama 3 5 ay sonra almayi dusunuyoruz.
Ogretmenmisinbende eylül
hayır cnm senOgretmenmisin
En sevdigim bebek tipi :) bizimki de ordan oraya yoksa bende cok isterdim oyun halısı alsam cok oynamiycak en buyuk oyuncagi ben varim ce eeee bile oynuyoruz :)Benim ana kucagim var da bebegim durmuyor ki icinde. Dugmeye basiyorum salliyor, titriyor, ninni caliyor doga sesleri cikariyor...benim kiz 3 dakkadan fazla durmuyor icinde cunku istedigi gibi hareket edemiyor, donemiyor. Bosver oturmasina ne kaldi surda, gerek yok bence
Ogretmenim.eylul deyince.hayır cnm sen
Banada gelin.bebisler oynarYa birsey diycem hepiniz bana oturmaya gelsenize her bebegi ayri ayri opim kokliyim :)
hehe nerde oturuyonYa birsey diycem hepiniz bana oturmaya gelsenize her bebegi ayri ayri opim kokliyim :)
Aslinda uyku tulumu mantikli.uyurken bile ayaklar kipir kipr uzerini aciyo sutekliKislar uyku tulumu alin kis icin. Ben ekteki durum nedeniyle yorgan kullanmiycam bu kis. Ayaklarim cikmis Üzgünüm :)Eki Görüntüle 1603802
benimkide öyle,evet mantıklı uyku tulumuAslinda uyku tulumu mantikli.uyurken bile ayaklar kipir kipr uzerini aciyo sutekli
ne ögretmenisinOgretmenim.eylul deyince.
Elazig :)hehe nerde oturuyon
Bize gecen yil babannesi almis onu giydircem insallahbenimkide öyle,evet mantıklı uyku tulumu
Sagol. Bakacağım. Mamasina da iyi fikirTa-ze Baby Organik Zeytinyagini oneriyorum sana. Ben ilk gunden beri masajina kullandim, mamasina da bunu kullanicam.
Eyvah eyvah. Dogru diyorsun. En iyisi uyku tulumuKislar uyku tulumu alin kis icin. Ben ekteki durum nedeniyle yorgan kullanmiycam bu kis. Ayaklarim cikmis Üzgünüm :)Eki Görüntüle 1603802
bzm de öyle ya kollar fln hep çizik bnm bir de boynum yakalayıp sıkıyo :)sizinkilerin de tırnakları hemen uzuyor mu yahu? ben bugün kessem yarın upuzun oluyorlar sanki :)
sıcaktan terleyen kafasını kaşıyor benimki, birde kulaklarının farkına vardı, eller hep oralarda. ayrıca kucaktayken kollarımı mıncıklıyor. tırnaklardan her tarafımız çizik çizik.
Cok uzak :)Elazig :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?