2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kabagın uzerıne sut mu ıyyyy:)))
kendım yemedıgım bışeyıcocugada vermem herhalde, :)))eminim cok faydalıdır tabı de cocuklar ek gıda döneminde şuursuzca yıyorlar
ben de öyle düşündüm ama yumuşasın diye ekledm bayıldı tadına sıpam :)

cok tesekkürler cnm bi haftalık keremcik :) artık dokundurtmuyo yani bugunden itibaren. basını cok kasıyo kulaklarını eskisi kadar cekmiyo değişik ya görmek istiyorum o dişi :)
bir haftdr mahvoldu yavrum kilo verdi ememiyor ama şükür bgn iyi ağlamadı çok nazarm değmesn de diş ağrısından dönmeyi fln unutmuştu bgn durmadan döndü durdu yüzüstü sırtüstü hiç durmadı

Evet canim madelaya gore biraz pahali ama cok konforlu aventle gunde3_4kere sag hic aci yok sonucta sagma isi uzun vadeli bir sey o yuzden konfor cok onemli madelayla 1 kere saginca tum gun goguslerimi ates basiyodu aciyodu. Cok rahat yeter 1 biberon sutle 1 ogun ek gida

merhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Ben "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyor

Ben "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyor
Ben de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormus

Kizlar o kadar cok uyaniyor ki cocugumu taniyamiyorum iki haftadir perisanim uykusuzluktan

Ben de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormus
Aynen sankı yogurt degıl de kesık sut gıbı tadıda yogurda benzemedı, aynı sekılde formul sutte oyle oldu, ben hıç o işe kalkışmıyorum yazık cocuga bı kaşık yogurt yıyecek, ben bulursam keçi sutunden bulmazssam sokak sutunden yapıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…