ben de öyle düşündüm ama yumuşasın diye ekledm bayıldı tadına sıpam :)Kabagın uzerıne sut mu ıyyyy:)))
kendım yemedıgım bışeyıcocugada vermem herhalde, :)))eminim cok faydalıdır tabı de cocuklar ek gıda döneminde şuursuzca yıyorlar
bir haftdr mahvoldu yavrum kilo verdi ememiyor ama şükür bgn iyi ağlamadı çok nazarm değmesn de diş ağrısından dönmeyi fln unutmuştu bgn durmadan döndü durdu yüzüstü sırtüstü hiç durmadıcok tesekkürler cnm bi haftalık keremcik :) artık dokundurtmuyo yani bugunden itibaren. basını cok kasıyo kulaklarını eskisi kadar cekmiyo değişik ya görmek istiyorum o dişi :)
di mi yaa ne gzl olur evde oturmaktan sıkıldm zatenYa birsey diycem hepiniz bana oturmaya gelsenize her bebegi ayri ayri opim kokliyim :)
oyy yavrum napmış öyle :))Kislar uyku tulumu alin kis icin. Ben ekteki durum nedeniyle yorgan kullanmiycam bu kis. Ayaklarim cikmis Üzgünüm :)Eki Görüntüle 1603802
uzakmıs heheElazig :)
Beden egitimi ogretmeniyim.ozelde mi calisiyosunne ögretmenisin
Bizim ev kisin cok sicak oluyo.alsam mi acaba yinede kararsiz kaldimBize gecen yil babannesi almis onu giydircem insallah
Ay yerim ben bunuKislar uyku tulumu alin kis icin. Ben ekteki durum nedeniyle yorgan kullanmiycam bu kis. Ayaklarim cikmis Üzgünüm :)Eki Görüntüle 1603802
Evet canim madelaya gore biraz pahali ama cok konforlu aventle gunde3_4kere sag hic aci yok sonucta sagma isi uzun vadeli bir sey o yuzden konfor cok onemli madelayla 1 kere saginca tum gun goguslerimi ates basiyodu aciyodu. Cok rahat yeter 1 biberon sutle 1 ogun ek gidaCanim cok saol yaa madela bakiyodum bende iyi ki söyledin almam o zaman. Avente de baktim biraz pahali geldi ama alacaz napalim ben yarim gun birakacam yani 8 den 1 e kadar ek gidaya da basladim zaten 1 biberon sssut 1 öğün ek gida yeter herhalde. Gunde 1 kere sagicam yani.
Zonguldakta bulusalim o zaman :)Cok uzak :)
Ben "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyormerhaba herkese
ek gıdaya başlayan arkadaşlar; yoğurt vermeye başladınız mı? inek sütünden mi yoksa keçi sütünden mi yoğurdunuzu yaptınız?
Icini cok giydirmezsin cnm. Bi de bizimki cok kalin degil oyle birsey daha iyi olurBizim ev kisin cok sicak oluyo.alsam mi acaba yinede kararsiz kaldim
Alt acmasiyla birlikte dönmüş yumusak seylerle basbasa bırakmaya gelmiyooyy yavrum napmış öyle :))
Ben de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormusBen "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyor
Aynen sankı yogurt degıl de kesık sut gıbı tadıda yogurda benzemedı, aynı sekılde formul sutte oyle oldu, ben hıç o işe kalkışmıyorum yazık cocuga bı kaşık yogurt yıyecek, ben bulursam keçi sutunden bulmazssam sokak sutunden yapıyorum,Ben de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormus
Iki gundur benım kızda gece sık uyanmaya başladı bıde durmadan donuyor, dışler yuklenıyor sanırım cocuklaraKizlar o kadar cok uyaniyor kicocugumu taniyamiyorum iki haftadir perisanim uykusuzluktan
Ankara?Zonguldakta bulusalim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?