- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Olabilir saat ondan 6 30 a uyudu ama icinde kac saatini adam gibi uyudu bilmiyorum ben de gece iki bucuk saat falan ayakta kaldim emzigini kendi atardi uyuyunca simdi emzik düşünce huysuzlasiyo emzirim acikmistir diyorum eskisi gibi saldirmiyo istemiyo bi de disler genelde tane tane cikiyo napcaz bilmiyorum. Bazi bebekler hic hissetmezmis keşke bizimkiler de o gruptan olsaydiIki gundur benım kızda gece sık uyanmaya başladı bıde durmadan donuyor, dışler yuklenıyor sanırım cocuklara
Ankara merkez herkese daha yakin iyi olur :) ama deniz ayri birsey. Yoksa ankara en sevdigim sehirlerden. Kayseride dogdum büyüdüm ama ankara bana mükemmel geliyo :) mulakata gelince isim anahtarlik aldim kizilaydan kerem yaziyo :)Ankara?
hareketlendiler ya iyice dikkat etmek lazımAlt acmasiyla birlikte dönmüş yumusak seylerle basbasa bırakmaya gelmiyo
ben aldım briht star marka ama kucuk alırken buyuk olmasına ve altının kalın olmasına dikkat et. bide o ustundeki halkalar kanca gibi alttaki pede bağlı . kancadan cıkıp fırlayabiliyor bantla yapıştırdım ben neredeyse bebişin yüzüne çarpcaktı. 125 tl ye aldım bide netten aldım. bakarak al benceoyun halısı aldınızmı,hangisini önerirsiniz
aynen ya o kadar çok uyandı ki bu gece eller dişte mızıldanıyor tam uyanma da değilKizlar o kadar cok uyaniyor kicocugumu taniyamiyorum iki haftadir perisanim uykusuzluktan
canım sık dişli tarakla tara ara ara kalkıyo zaten. banyodan sonrada yumuşuyo tara cıkar. ben unutuncada acıtmadan tarayı geçirdim sürekli. şampuanlar yapıyo sanırım bazen oluyo tarıyorum hep.Kizlar bebegimin kafasinda sanirim konak oldu. Konak olmasin diye konak onleyici sampuan kullaniyorum. Onu da kafasina gunes isigi geldiginde fark ettim. Boyle sarimtirak parca parca. Fark edeli 10 gun oldu. Esime diyorum bir sey yok diyor, anneme diyorum bir sey yok diyor. Ben uyduruyorum sanki :) dun market zeytinyagi surduk 1 saat bekletip yikadik. Bugun unuttum. Ne yapmam lazim?
ya evet bu ünlüler nasık kilo veriyo doğumdam sonra inceciklerAman takma kiloyu bir kadının Vücudu bir sene olmadan eski ye dönmezmiş zaten bende instagram da ece erkene filan bakıp biz öi anormaliz onlar mı filan. Diye. Depresyona giriyordum ama herkes her vücut farklı kıyas yapmamak lazım milleti takma öncelik bebeğimin veriri de Gül gec bende ki kışın vereceğimizi düşünüyorum ben inş
ay benimkide böyle hep ustune bişe ortmuyorum uyku tulumu alıcam zaten havalarda serinler artık. cok korkuyorum böle bişe olur diyeKislar uyku tulumu alin kis icin. Ben ekteki durum nedeniyle yorgan kullanmiycam bu kis. Ayaklarim cikmis Üzgünüm :)Eki Görüntüle 1603802
canm ben netten aldım baby fehn çok kullanışlı oyuncakların çıkma ihtimali yok çıksa bile yumuşak çocuğa zarar vermez hem halısı kalınben aldım briht star marka ama kucuk alırken buyuk olmasına ve altının kalın olmasına dikkat et. bide o ustundeki halkalar kanca gibi alttaki pede bağlı . kancadan cıkıp fırlayabiliyor bantla yapıştırdım ben neredeyse bebişin yüzüne çarpcaktı. 125 tl ye aldım bide netten aldım. bakarak al bence
Bizimki de oyle dun yüzüstü dönmüş kafa yukarda ama gozler kapali.aynen ya o kadar çok uyandı ki bu gece eller dişte mızıldanıyor tam uyanma da değil
oyuncağı değil canım hani şu uzun halkalar varya tepesinde alttaki pede kanca gibi bağlı seninki nasıl. o cıkıyo eğer seninkide öyleyse dikkat et cıkınca atıyo çok sert şekildecanm ben netten aldım baby fehn çok kullanışlı oyuncakların çıkma ihtimali yok çıksa bile yumuşak çocuğa zarar vermez hem halısı kalın
Eki Görüntüle 1604171
Yanindaydim gündüz yapti öyle . Gece ortmuyorum üstünü haziran ortasindan beri acik yatiyoay benimkide böyle hep ustune bişe ortmuyorum uyku tulumu alıcam zaten havalarda serinler artık. cok korkuyorum böle bişe olur diye
http://www.bebekhouse.com/?urun-5049-bright-starts-jungle-jammin-oyun-halisi benimki bundancanm ben netten aldım baby fehn çok kullanışlı oyuncakların çıkma ihtimali yok çıksa bile yumuşak çocuğa zarar vermez hem halısı kalın
Eki Görüntüle 1604171
Ben birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)gunaydın kızlar nasılsınız benim bebişin koltuk altları ve gıdısının altı cok kızarıyor sureklı krem suruyorum pişik olmasın diye. ama koltuk altındada hormon bezleri falan var acaba zararı olurmu krem surmesem pişik olcak ozamanda daha kötu siz napıyosunuz
Kızlar inek sutunun ne zarari var ki anneldrimiz bize hep verir hala da yegenlerim öyle büyüyor. . Demir eksikliği ise damlalar var ben veriyorum amaaanAynen sankı yogurt degıl de kesık sut gıbı tadıda yogurda benzemedı, aynı sekılde formul sutte oyle oldu, ben hıç o işe kalkışmıyorum yazık cocuga bı kaşık yogurt yıyecek, ben bulursam keçi sutunden bulmazssam sokak sutunden yapıyorum,
Inek sutumu veriyon.gerci annem banada vermis.hemde cok icermisim.1 yasina kadar verilmemesi gerekiyormus.sahsen cokda inanmiyorumKızlar inek sutunun ne zarari var ki anneldrimiz bize hep verir hala da yegenlerim öyle büyüyor. . Demir eksikliği ise damlalar var ben veriyorum amaaan
Olur :) 3 gün sonra oradayım :)Zonguldakta bulusalim o zaman :)
Canim inek sütü alerjen. O nedenle verilmiyor. Bildigim kadariyla bebek büyüdükçe verilmeye baslaniyor. Ayrica anne sutu varken jnek sutune de ihtiyaci yok. Bir de annelerimizin zamanindaki her sey dogru degil ki! Onlar bircok seyi bilmiyordu ama biz biliyoruzKızlar inek sutunun ne zarari var ki anneldrimiz bize hep verir hala da yegenlerim öyle büyüyor. . Demir eksikliği ise damlalar var ben veriyorum amaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?