2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Iki gundur benım kızda gece sık uyanmaya başladı bıde durmadan donuyor, dışler yuklenıyor sanırım cocuklara
Olabilir saat ondan 6 30 a uyudu ama icinde kac saatini adam gibi uyudu bilmiyorum ben de gece iki bucuk saat falan ayakta kaldim emzigini kendi atardi uyuyunca simdi emzik düşünce huysuzlasiyo emzirim acikmistir diyorum eskisi gibi saldirmiyo istemiyo bi de disler genelde tane tane cikiyo napcaz bilmiyorum. Bazi bebekler hic hissetmezmis keşke bizimkiler de o gruptan olsaydi

Ankara merkez herkese daha yakin iyi olur :) ama deniz ayri birsey. Yoksa ankara en sevdigim sehirlerden. Kayseride dogdum büyüdüm ama ankara bana mükemmel geliyo :) mulakata gelince isim anahtarlik aldim kizilaydan kerem yaziyo :)

oyun halısı aldınızmı,hangisini önerirsiniz
ben aldım briht star marka ama kucuk alırken buyuk olmasına ve altının kalın olmasına dikkat et. bide o ustundeki halkalar kanca gibi alttaki pede bağlı . kancadan cıkıp fırlayabiliyor bantla yapıştırdım ben neredeyse bebişin yüzüne çarpcaktı. 125 tl ye aldım bide netten aldım. bakarak al bence

canım sık dişli tarakla tara ara ara kalkıyo zaten. banyodan sonrada yumuşuyo tara cıkar. ben unutuncada acıtmadan tarayı geçirdim sürekli. şampuanlar yapıyo sanırım bazen oluyo tarıyorum hep.

ya evet bu ünlüler nasık kilo veriyo doğumdam sonra incecikler

canm ben netten aldım baby fehn çok kullanışlı oyuncakların çıkma ihtimali yok çıksa bile yumuşak çocuğa zarar vermez hem halısı kalın

gunaydın kızlar nasılsınız benim bebişin koltuk altları ve gıdısının altı cok kızarıyor sureklı krem suruyorum pişik olmasın diye. ama koltuk altındada hormon bezleri falan var acaba zararı olurmu krem surmesem pişik olcak ozamanda daha kötu siz napıyosunuz

canm ben netten aldım baby fehn çok kullanışlı oyuncakların çıkma ihtimali yok çıksa bile yumuşak çocuğa zarar vermez hem halısı kalın
Eki Görüntüle 1604171
oyuncağı değil canım hani şu uzun halkalar varya tepesinde alttaki pede kanca gibi bağlı seninki nasıl. o cıkıyo eğer seninkide öyleyse dikkat et cıkınca atıyo çok sert şekilde

Ben birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)

Kızlar inek sutunun ne zarari var ki anneldrimiz bize hep verir hala da yegenlerim öyle büyüyor. . Demir eksikliği ise damlalar var ben veriyorum amaaan

Kızlar inek sutunun ne zarari var ki anneldrimiz bize hep verir hala da yegenlerim öyle büyüyor. . Demir eksikliği ise damlalar var ben veriyorum amaaan
Inek sutumu veriyon.gerci annem banada vermis.hemde cok icermisim.1 yasina kadar verilmemesi gerekiyormus.sahsen cokda inanmiyorum

Canim inek sütü alerjen. O nedenle verilmiyor. Bildigim kadariyla bebek büyüdükçe verilmeye baslaniyor. Ayrica anne sutu varken jnek sutune de ihtiyaci yok. Bir de annelerimizin zamanindaki her sey dogru degil ki! Onlar bircok seyi bilmiyordu ama biz biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…