Biz de oyle. Krem suruyorum ama icim rahst degolgunaydın kızlar nasılsınız benim bebişin koltuk altları ve gıdısının altı cok kızarıyor sureklı krem suruyorum pişik olmasın diye. ama koltuk altındada hormon bezleri falan var acaba zararı olurmu krem surmesem pişik olcak ozamanda daha kötu siz napıyosunuz
Ne kadar anne sutu gerekir ki gunluk yogurt icin? Ama mayası olan yogurt inek sutuBen "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyor
Olur. Ben biraz dahs buradayımZonguldakta bulusalim o zaman :)
E isitmadan nasil maya tutacakBen de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormus
Canım kavanoza koyuyorsun sıcak suyun ıçıne oturtuyorsun ısınınca mayalıyorsun,E isitmadan nasil maya tutacak
Sen 3 cocukla nasil gelecen zor olmaz miAnkara?
Inek sutunu bende vermem ama yogurt ta içerik degişiyor, cok özel durumlar olmadıkça bebege de bir zararı yok, o kadarcık yogurttan demır eksıklığı olmaz zaten, alerji de cok az ıhtımal, sutten daha kolay sındırılıyor yogurtCanim inek sütü alerjen. O nedenle verilmiyor. Bibom kadariyla bebek büyüdükçe verilmeye baslaniyor. Ayrica anne sutu varken jnek sutune de ihtiyaci yok. Bir de annelerimizin zamanindaki her sey dogru degil ki! Onlar bircok seyi bilmiyordu ama biz biliyoruz
Kızı bakıcı getırır oğlanları ben idare ederım olmadı kız kalırSen 3 cocukla nasil gelecen zor olmaz mi
Sutu biberonla verince memeden soguma ihtimali olmaz mi?Evet canim madelaya gore biraz pahali ama cok konforlu aventle gunde3_4kere sag hic aci yok sonucta sagma isi uzun vadeli bir sey o yuzden konfor cok onemli madelayla 1 kere saginca tum gun goguslerimi ates basiyodu aciyodu. Cok rahat yeter 1 biberon sutle 1 ogun ek gida
Alerji de olmuyor bebek demir ve kan damlası veriyoruz zaten bu iş çok sinmedi içime zarari bariz hissedilen birşey olsa anlaşılır zaten pinpirikli olmaya gerek yok benceInek sutunu bende vermem ama yogurt ta içerik degişiyor, cok özel durumlar olmadıkça bebege de bir zararı yok, o kadarcık yogurttan demır eksıklığı olmaz zaten, alerji de cok az ıhtımal, sutten daha kolay sındırılıyor yogurt
Ya birsey diycem hepiniz bana oturmaya gelsenize her bebegi ayri ayri opim kokliyim :)
Ben nasil gelirim bilmiyorum benim orda ev yok nerde toplancaz :)Olur :) 3 gün sonra oradayım :)
Cnm benmari usulü isitiyorsun cok isinmiyo. Ayran gibi oluyormus. Bi su batdagina cay kasiginin ucuyla mayaliyorlarmis galibaE isitmadan nasil maya tutacak
O uyku modundayken izliyorumkızlar bebişleriniz tv izliyormu ben sabah işe hazırlanırken ağladığı oluyo mecburen tv açıyorum giyinincede kapatıyorum. birde bazen ağlamaları tutuyo ozamanda acınca susuyor. tv zararlıymış saatlerce izletmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum
Bak atillanin böyle fotolarini koyma yemeye gelirim :)dedesi torununa bunu almıştı tee daha doğmadan önce :) çok memnunum, hala da oyalıyor. tepesinde ayna var kendini izliyor, ayaklarıyla piyano çalıyor müzik yapıyor :) fisher price.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?