2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz de oyle. Krem suruyorum ama icim rahst degol

Ben "guncel anne" diye bir blog var onu okuyorum cocuk doktoru bir anne yaziyor yogurdu varsa anne sutuyle yapin diyor yoksa formul sut yani mama 3. Sirada keci sutuyle yaoabilirsiniz diyor en son inek sutunu oneriyor
Ne kadar anne sutu gerekir ki gunluk yogurt icin? Ama mayası olan yogurt inek sutu

Inek sutunu bende vermem ama yogurt ta içerik degişiyor, cok özel durumlar olmadıkça bebege de bir zararı yok, o kadarcık yogurttan demır eksıklığı olmaz zaten, alerji de cok az ıhtımal, sutten daha kolay sındırılıyor yogurt

Sutu biberonla verince memeden soguma ihtimali olmaz mi?

Alerji de olmuyor bebek demir ve kan damlası veriyoruz zaten bu iş çok sinmedi içime zarari bariz hissedilen birşey olsa anlaşılır zaten pinpirikli olmaya gerek yok bence

kızlar bebişleriniz tv izliyormu ben sabah işe hazırlanırken ağladığı oluyo mecburen tv açıyorum giyinincede kapatıyorum. birde bazen ağlamaları tutuyo ozamanda acınca susuyor. tv zararlıymış saatlerce izletmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum

O uyku modundayken izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…