- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
istanbul'a geldiğinde beklerim :)Bak atillanin böyle fotolarini koyma yemeye gelirim :)
cnm onlar geçirmeli bebek arabalarında kemerler gibi atamaz yanioyuncağı değil canım hani şu uzun halkalar varya tepesinde alttaki pede kanca gibi bağlı seninki nasıl. o cıkıyo eğer seninkide öyleyse dikkat et cıkınca atıyo çok sert şekilde
Tamam canim sagol. O bloğa ben de bakayim.Cnm benmari usulü isitiyorsun cok isinmiyo. Ayran gibi oluyormus. Bi su batdagina cay kasiginin ucuyla mayaliyorlarmis galiba
tv açıkken bazen dalıyo saniyelik ama uzun süre dalarsa dikkatini başka şeylere çekiyorum ki zaten gün içinde ben hiç açmıyorum akşam eşim gelince açarsa ancak ben izleyecek bşy bulamıyorum tv dekızlar bebişleriniz tv izliyormu ben sabah işe hazırlanırken ağladığı oluyo mecburen tv açıyorum giyinincede kapatıyorum. birde bazen ağlamaları tutuyo ozamanda acınca susuyor. tv zararlıymış saatlerce izletmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum
ben de bundan istemiştim aslında fisher price gayet güzel ya eğitici oyuncaklarına da baktım geçen çok güzel şeyler var ben işe başladığımda alcam anneannesi bakarken avutur onlarla en azındandedesi torununa bunu almıştı tee daha doğmadan önce :) çok memnunum, hala da oyalıyor. tepesinde ayna var kendini izliyor, ayaklarıyla piyano çalıyor müzik yapıyor :) fisher price.
oğluşun da çoook şeker bu arada :))dedesi torununa bunu almıştı tee daha doğmadan önce :) çok memnunum, hala da oyalıyor. tepesinde ayna var kendini izliyor, ayaklarıyla piyano çalıyor müzik yapıyor :) fisher price.
Ben tam bir yesilcam hastasiyim birsuru kanalim var 80 tane falan onlardan izliyorum kerem uyurken :)tv açıkken bazen dalıyo saniyelik ama uzun süre dalarsa dikkatini başka şeylere çekiyorum ki zaten gün içinde ben hiç açmıyorum akşam eşim gelince açarsa ancak ben izleyecek bşy bulamıyorum tv de
Ben de istanbuldayim, anadolu tarafi. Baska kim vaaar?
Ben de yalnızken çok zorlandım canım, ne yemek ne lavabo..İşe başladım geçen hafta Perşembe, annem bizde şimdilik o bakıyor.Kizlar merhaba yazdiklarinizi ojuyprum ama yazma firsatim pek olmuyo oglum sağolsunsson 15 gundur bi huysuz ku anlatamam sureekli kucahimda olsun evde gezdireyil istiyo balkonda oturup disariyi seyrediyor komsularim acıyor lar bana. 1 dk durmuyo surekli bir mücadele icinde kendiyle battaniyeyele oyuncakla kavga ediyo resmen emerken memeyle savasiyo yaaa.sizlerin ne durumda. Asla uzatip birakamiyorum afedersiniz lavaboya hile gidemiyorum. Dönüyor popoyu kaldiriyo ama emekleyemiyo sonrada agliyo deli gibi. Napcam ben bu cocukla bilmiyorum. Eylulde işe baslicam bakici hayatta durduramaz.. bide bisey sorcam. Süt sagip birakanlar hangi marka aldiniz ne tavsiye edersiniz. Sutumu sagip birakmam gerekiyo sanirim.
Bazi bebeklerde oluyormus bazilarinda olmuyor cok bebek gordum gunde 2_3ogun biberonla besleniyor annesini de cok istahla emiyor bebekten bebege degisiyor kasikla verilebilir ben beceremiyorum disari puskurtuyor o yuzden 30 cc lik alistirma bardaklari var ya onunla ya da enjektorle veriyorumSutu biberonla verince memeden soguma ihtimali olmaz mi?
Ben dogdugundan beri biberon veriyorum hic memeden sogumadi.memeyi degilde biberonu almak istemiyo kuzucukSutu biberonla verince memeden soguma ihtimali olmaz mi?
Aventin elektriklisinde de var uyarma modu cok iyi oluyor cidden. 2 gogusun ayni anda sagilmasida cok iyi olur calisanlar icinBen de yalnızken çok zorlandım canım, ne yemek ne lavabo..İşe başladım geçen hafta Perşembe, annem bizde şimdilik o bakıyor.
Bende lansinoh elektrikli 2'li pompa var. Pille de çalışıyor. Kullanımı oldukça rahat, acıtmıyor da. Aynı anda 2 göğsü birden boşaltabiliyorsun 10-15dk da. Sağım modu dışında uyarma modu var, ara ara o moda geçiş yapıyorum ben daha güzel oluyo akış. Aynı bebeğin en başta yaptığı gibi oluyor yani; uyarma, arkasından çekiş. Bir de Avent manuel pompa var, onu da evde kullanıyorum arasıra. O da iyi ama manuel kullanması zor geldi bana.
Ilk asamada zaten az veriyorsun bebege 1 cay bardagi kadar anne sutu cok bile zaten anne sutune mayayi cok koyuyormussun ben daha denemedim hic ,bebegim 4 bucuk aylik daha 6 ay bitmeden vermem. Sadece maya olsun artik inek sutunden o kadardan bir sey olmaz,anne sutu yetersizse formul sut kullanin deniyorNe kadar anne sutu gerekir ki gunluk yogurt icin? Ama mayası olan yogurt inek sutu
evet kivami sulu oluyormus daha denemedim o yuzden bir sey diyemiyorum ama sutum oldukca yapmaya calisacagim ben ek gida donemine gelinceBen de anne sütüyle yapanlari bu sitede okumustum deniycem mutlaka ama isitamazsin anne sütünü. Kivami cok sulu oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?