Ben sebamedin bebek sabununu kullaniyorum bitmek uzere ama cok memnun degilim kurutuyor cildini zaten oglumun cildi kuru sabun daha cok kurutuyor markadi ne senin kullandiginin zeytinyagliysa belki kurutmazBen birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)
mayasini cok koyuyormussun guncelanne de oyle tarif ediyor 1 bardaga 1 bucuk 2 corba kasigi kadar sen de oyle mi yaptin yoksa 1 cay kasigiyla miAynen sankı yogurt degıl de kesık sut gıbı tadıda yogurda benzemedı, aynı sekılde formul sutte oyle oldu, ben hıç o işe kalkışmıyorum yazık cocuga bı kaşık yogurt yıyecek, ben bulursam keçi sutunden bulmazssam sokak sutunden yapıyorum,
Ilk 3 ay farkinda olmadigi icin tv olan ortamda duruyorduk. Sonrasinda etrafini fark etmeye baslayinca kapattik. Su an hicbir şekilde tv izlemiyor. Tv nin zararlarini arastir istersen. Otizm hiperaktivite dikkat bozukluğu yeme bozukluğu gibi şeylere sebep oluyorkızlar bebişleriniz tv izliyormu ben sabah işe hazırlanırken ağladığı oluyo mecburen tv açıyorum giyinincede kapatıyorum. birde bazen ağlamaları tutuyo ozamanda acınca susuyor. tv zararlıymış saatlerce izletmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum
Ben de daha denemedim memlekete gidip gelince ek gida alistirmasi yaparım az azevet kivami sulu oluyormus daha denemedim o yuzden bir sey diyemiyorum ama sutum oldukca yapmaya calisacagim ben ek gida donemine gelince
Ben varim beeenBen de istanbuldayim, anadolu tarafi. Baska kim vaaar?
Ayni anda 2 meme sagmasi cok iyiymiş.Ben de yalnızken çok zorlandım canım, ne yemek ne lavabo..İşe başladım geçen hafta Perşembe, annem bizde şimdilik o bakıyor.
Bende lansinoh elektrikli 2'li pompa var. Pille de çalışıyor. Kullanımı oldukça rahat, acıtmıyor da. Aynı anda 2 göğsü birden boşaltabiliyorsun 10-15dk da. Sağım modu dışında uyarma modu var, ara ara o moda geçiş yapıyorum ben daha güzel oluyo akış. Aynı bebeğin en başta yaptığı gibi oluyor yani; uyarma, arkasından çekiş. Bir de Avent manuel pompa var, onu da evde kullanıyorum arasıra. O da iyi ama manuel kullanması zor geldi bana.
Alistirma bardagi da iyi fikirmis. Ise baslayinca hani biberon biraz riskli gibi gelmisti bana.Bazi bebeklerde oluyormus bazilarinda olmuyor cok bebek gordum gunde 2_3ogun biberonla besleniyor annesini de cok istahla emiyor bebekten bebege degisiyor kasikla verilebilir ben beceremiyorum disari puskurtuyor o yuzden 30 cc lik alistirma bardaklari var ya onunla ya da enjektorle veriyorum
bende memnun degildim ,dalin sabunu aldim,cok memnunum,hem daha iyi kopuruyorBen sebamedin bebek sabununu kullaniyorum bitmek uzere ama cok memnun degilim kurutuyor cildini zaten oglumun cildi kuru sabun daha cok kurutuyor markadi ne senin kullandiginin zeytinyagliysa belki kurutmaz
Kurutmuyor canim ben cok memnunum toptan aliyorum artik. Ta-ze Baby markasi.Ben sebamedin bebek sabununu kullaniyorum bitmek uzere ama cok memnun degilim kurutuyor cildini zaten oglumun cildi kuru sabun daha cok kurutuyor markadi ne senin kullandiginin zeytinyagliysa belki kurutmaz
Ek gidaya gecmedik henuz. Başlayınca kendi sutumden denerim olursaKizlar yogurdu nasil mayaliyorsunuz kendi sutunuzdenmi
Nereden aliyorsun?Kurutmuyor canim ben cok memnunum toptan aliyorum artik. Ta-ze Baby markasi.
sOnuna kadar yokum. Ama dondugumde isterim de avrupa yakasina gelememIstanbullular, bulussak mi? Metro ile kolay gelebilecegimiz ortak bir nokta buluruz.
Internetten mi nerden aliyorsunKurutmuyor canim ben cok memnunum toptan aliyorum artik. Ta-ze Baby markasi.
ben de severm yeşilçamı daha doğrusu film izlemeyi ama daha çok bilgisayardan izliuyorum film sitelerinde izlemediğim film çok azdrBen tam bir yesilcam hastasiyim birsuru kanalim var 80 tane falan onlardan izliyorum kerem uyurken :)
bende memnun degildim ,dalin sabunu aldim,cok memnunum,hem daha iyi kopuruyor[/QUOT
Valla bir de o kadar para verdik 1 sabuna
ben uyudum oğluşum uyurken iyi geldi dinlendmUyku basti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?