2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)
Ben sebamedin bebek sabununu kullaniyorum bitmek uzere ama cok memnun degilim kurutuyor cildini zaten oglumun cildi kuru sabun daha cok kurutuyor markadi ne senin kullandiginin zeytinyagliysa belki kurutmaz

Ben de kilolu oldugumu biliyordum ama esim video cekmis psikolojim iyice bozuldu halbuki o yeni aldigimiz kiyafetler cok yakisti cok guzel gorundun diye cekmistim diyor ama gece ruyamda esim bana ayi gibisin dedi sabah oturup agladim anlattim ruyami yazik nasil teselli edecegini sasirdi ama ben kendimi cok kotu hissediyorum

mayasini cok koyuyormussun guncelanne de oyle tarif ediyor 1 bardaga 1 bucuk 2 corba kasigi kadar sen de oyle mi yaptin yoksa 1 cay kasigiyla mi

Ilk 3 ay farkinda olmadigi icin tv olan ortamda duruyorduk. Sonrasinda etrafini fark etmeye baslayinca kapattik. Su an hicbir şekilde tv izlemiyor. Tv nin zararlarini arastir istersen. Otizm hiperaktivite dikkat bozukluğu yeme bozukluğu gibi şeylere sebep oluyor

evet kivami sulu oluyormus daha denemedim o yuzden bir sey diyemiyorum ama sutum oldukca yapmaya calisacagim ben ek gida donemine gelince
Ben de daha denemedim memlekete gidip gelince ek gida alistirmasi yaparım az az
Simdi 5 ay 2 gunluk ben gidip geldigimde 7ye yaklascak

Ayni anda 2 meme sagmasi cok iyiymiş.

Alistirma bardagi da iyi fikirmis. Ise baslayinca hani biberon biraz riskli gibi gelmisti bana.

Ben sebamedin bebek sabununu kullaniyorum bitmek uzere ama cok memnun degilim kurutuyor cildini zaten oglumun cildi kuru sabun daha cok kurutuyor markadi ne senin kullandiginin zeytinyagliysa belki kurutmaz
bende memnun degildim ,dalin sabunu aldim,cok memnunum,hem daha iyi kopuruyor

Ben Johnson baby sac ve vucut sampuanini vucudu icin kullaniyorum. Doktora da sormak aklima gelmedi. Yüzüne krem surmek gerekir mi acaba? Vucuduna sut suruyordum ama havalar cok isindigi icin surmeyi biraktim belki rahatsiz olur diye. Suren var mi?

Kurutmuyor canim ben cok memnunum toptan aliyorum artik. Ta-ze Baby markasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…