çok güzelmiş cnmBen bundan aldim playgro mutlu ormen oyun halisi cok memnunum bende buyuklugu de iyi 1m ye 1 m sanirim
ben uyumadım kızım uyurken etrafımı topladım,çamasır yıkadım falan filan,hiç iş bitmiyorben uyudum oğluşum uyurken iyi geldi dinlendm
Yabanci oyuncular var birkac tane sevdigim filmleri güzel oluyor onlari izlemeyi ben de seviyorumben de severm yeşilçamı daha doğrusu film izlemeyi ama daha çok bilgisayardan izliuyorum film sitelerinde izlemediğim film çok azdr
Hayirdirbebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
Pudra kullanıyorum ben canımgunaydın kızlar nasılsınız benim bebişin koltuk altları ve gıdısının altı cok kızarıyor sureklı krem suruyorum pişik olmasın diye. ama koltuk altındada hormon bezleri falan var acaba zararı olurmu krem surmesem pişik olcak ozamanda daha kötu siz napıyosunuz
Pudra kullanıyorum ben canımgunaydın kızlar nasılsınız benim bebişin koltuk altları ve gıdısının altı cok kızarıyor sureklı krem suruyorum pişik olmasın diye. ama koltuk altındada hormon bezleri falan var acaba zararı olurmu krem surmesem pişik olcak ozamanda daha kötu siz napıyosunuz
merakHayirdir
ben varımbebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
martın kaçı cnmb
ben varım
Ben varim 21 martbebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
Bende Varım 11 Martbebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
Arkadaş :)16 Mart :) Yaren 'de:)
Uzun zamandir yoksun..Arkadaslar bebeislerinizin kilolari ne durumda?
Ta-ze.com.tr' den siparis. ayrica bagdat caddesinde magazalari varNereden aliyorsun?
Ben ben :)bebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?