Ok canım :)Evet. Vallah pestilim cikiyor bazen ama bazen de yatirip yan cevirip ciktigim hic aglamadan uyudugu oluyor ki o anlar herseye deger. Kesinlikle aglatmiyorum aglayinca sakinlastirmek daha zor. Ses verdigi anda yanina gidiyorum kucaga aliyorum fisildiyorum salliyorum susunca koyuyorum. Tekrar ses verirse yine aliyorum. Bazen kendini kucakta yay gibi kasiyor birak beni diyor resmen. Gozu acik koyuyorum her seferinde. Gece de uyanirsa emzirip koyuyorum kendi kendine uyuyor ki en buyuk sans bu. ozelden konusalim istersen burdan kizlarin kafasini sisirmeyelim :) herkes bu yontemlere ilgi duymaz galiba
cok hareketliler cnm ben bıraktıgım yerde asla bulamam gündüz norml uyuyo gece fırıldakbesiğin her yerinde tur atıyo yerde ytsa gider her yere. bugun kahvaltıda yanıma koydum az ilerimdeydi sürün sürün sürün gelmiş belimi kasımaya basladı :) sonra da ordan da asagı gitti tvyi görünce durdu. tv hiç iyi değil cocuk enerjisini atamıyo
aynen benim pasa da 5 sn de gidiverio 3 gondur tv nin cekmecelere takmis durumda surunerek gidio acio alinca kizip aglio daha simdiden boyleler yuruyunce ne yapicaz bilmemcok hareketliler cnm ben bıraktıgım yerde asla bulamam gündüz norml uyuyo gece fırıldak oluyo cocuk. besiğin her yerinde tur atıyo yerde ytsa gider her yere. bugun kahvaltıda yanıma koydum az ilerimdeydi sürün sürün sürün gelmiş belimi kasımaya basladı :) sonra da ordan da asagı gitti tvyi görünce durdu. tv hiç iyi değil cocuk enerjisini atamıyo
benim bebegim 6 mart dogumlu hem ileri hem geri surunuyo istedigi yone donuyo ama her bebek farkli gelisrBizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?
Bizimki de ceksin de olsun bitsin o yaslarda :)Sanırım ıkı ıkı bucuk yaş fılandı gectı artık herseyı yıyor dıyorlardı,
Cıkolata ve kola yıyıp içince benım kız ıkınmaktan kıpkırnızı oluyor onun için bende yemıyorum, :))))
Durdurdugu dogru ama cocuk moron gibi olur. Hastaneyi biri ortaliga katiyordu pepeee diye cnm o yuzden ben izletmiyorum. Kisin kucuk odaya gecip tvyi almiycazBenım kızda beşikten kafayı dıkıyor havaya kukumav kuşu gıbı bızı gormeye calışıyor cok komik çok tatlılar,
Tv cok guzel bır bakıcı cocuk onu görunce stop dugmesıne basmış gıbı oluyor
Bizimki 10 mart cnm. Kisss sen yüzüstü birakmiyor muydun? Ben bi bucukta basladim birakmaya ama gaz icin uyusun diye. Sonra 70 gunluk falndi agladi baslarda ama kakani rahat yap ohlus dedim biraktim cok ellemedim :) ama cok aglatmadim da o da alisti 3.5 aylikken yan döndü 4te yüzüstü 4.5ta sırtüstü 5te de firil firil oldu biraktigim yerde olmuyo surunuyo. Bir de popoyu acayip kaldirip iki uc götürüyor bacaginiBizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?
aynı bnmki de bir de emzikle uyuyo çeviriyorum o yüzden nefessiz kalır diyeYuzu ustune yatıyor durmadan bırde benım oglanlar hıç sevmezdı, kız sureklı yuz ustu yatıyor korkuyorum nefesı fılan tıkanacak dıye
canm bnmki 17 mart ama prematüre 35 haftalık doğdu geçen haftadan beri çok hareketli ben zaten hep yüzüstü yatırırdım kasları güçlensin diye şimdi sırtüstü hiç yatmıyor uyanıkken hemn yüzüstü dönüyo ve sağına soluna hareket ede ede yer değiştiriyor dediğim gibi öne direk gidemiyor ama arkaya ittiriyo kendini halının bi ucunda bırakıp öbür ucunda bulabiliyorumBizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?
Bılıyorum canım ; tv bakıcı benzetmesını o durumu ti ye almak için soylemiştım yoksa uc buçuk yaşında oglnlara yenı yenı izletıyorum benCsnim 2 yasina kadar tv gostermemek gerekiyor. Cocugu hipnotize ediyor. Aşırı uyaran veriyor. Ileride hiperaktivite, dikkat bozukluğu, otizm, yeme bozuklugu vb. Sebep olabiliyor. Bir arastir istersen. Biz hic tv acmiyoruz. Farkindaysan bebek ne oldugunu sasiriyor kilitleniyor. Normal degil yani
Csnim 2 yasina kadar tv gostermemek gerekiyor. Cocugu hipnotize ediyor. Aşırı uyaran veriyor. Ileride hiperaktivite, dikkat bozukluğu, otizm, yeme bozuklugu vb. Sebep olabiliyor. Bir arastir istersen. Biz hic tv acmiyoruz. Farkindaysan bebek ne oldugunu sasiriyor kilitleniyor. Normal degil yani
Benımkıde 4 mart dogumlu yakında emekleyecek çunku oglanların arkasından gıtmek istıyor, toto faktörü engel tabicanm bnmki 17 mart ama prematüre 35 haftalık doğdu geçen haftadan beri çok hareketli ben zaten hep yüzüstü yatırırdım kasları güçlensin diye şimdi sırtüstü hiç yatmıyor uyanıkken hemn yüzüstü dönüyo ve sağına soluna hareket ede ede yer değiştiriyor dediğim gibi öne direk gidemiyor ama arkaya ittiriyo kendini halının bi ucunda bırakıp öbür ucunda bulabiliyorum
Aynen bızım bı park arkadasımız var 4 yaşındaymış, salıncakta sallanırken benım oglanlar durmadan sarkı soyler o durmadan bızı seyreder, anası ne cok konuşuyor bunlar arı kovanı gıbı dediDurdurdugu dogru ama cocuk moron gibi olur. Hastaneyi biri ortaliga katiyordu pepeee diye cnm o yuzden ben izletmiyorum. Kisin kucuk odaya gecip tvyi almiycaz
seninkinin kardeşleri var daha avantajlı :) daha çabuk konuşuruz hemBenımkıde 4 mart dogumlu yakında emekleyecek çunku oglanların arkasından gıtmek istıyor, toto faktörü engel tabi
Masallah canim kerem'e :) bizimki yuzüstü duruyor. Hatta olduğu yerde emeklemeye çalışıyor. Ben ayaklarına destek yapınca gidiyor. Ama sizin gibi kendisi gidemiyor henüz. Ondan sordumBizimki 10 mart cnm. Kisss sen yüzüstü birakmiyor muydun? Ben bi bucukta basladim birakmaya ama gaz icin uyusun diye. Sonra 70 gunluk falndi agladi baslarda ama kakani rahat yap ohlus dedim biraktim cok ellemedim :) ama cok aglatmadim da o da alisti 3.5 aylikken yan döndü 4te yüzüstü 4.5ta sırtüstü 5te de firil firil oldu biraktigim yerde olmuyo surunuyo. Bir de popoyu acayip kaldirip iki uc götürüyor bacagini
Ben de şaşırdımBılıyorum canım ; tv bakıcı benzetmesını o durumu ti ye almak için soylemiştım yoksa uc buçuk yaşında oglnlara yenı yenı izletıyorum ben
Çocuk şarkıları mi söylüyorlar? Ne kadar güzellllAynen bızım bı park arkadasımız var 4 yaşındaymış, salıncakta sallanırken benım oglanlar durmadan sarkı soyler o durmadan bızı seyreder, anası ne cok konuşuyor bunlar arı kovanı gıbı dedi) tv izletıyormuş durmadan bcocuga dedım cocugun omrunden calmışşın sen konuşur mu cocuk bön bön bakıyor
gider canım herbebek bir degil k, ama cınara aferin prematüre ve güzelce hareketlenmiş :) bizimkileri yakalamıs massallah onaMasallah canim kerem'e :) bizimki yuzüstü duruyor. Hatta olduğu yerde emeklemeye çalışıyor. Ben ayaklarına destek yapınca gidiyor. Ama sizin gibi kendisi gidemiyor henüz. Ondan sordum
benim de telefonda cocuk sarkıları uygulaması var mink yüzlü kelebek hoş benekli kelebek şirin yüzlü kelebek boncuk gözlü kelebek :) favorim. bir de arkadasım essek tabiÇocuk şarkıları mi söylüyorlar? Ne kadar güzellll
Oho arabada ıkıde cd miz var bangır bangır calıyoruz, pencereyı acmaya gelmıyor herkez bıze bakıyor, pazara gıdelim bır kedı dıye şarkı calıyorÇocuk şarkıları mi söylüyorlar? Ne kadar güzellll
Evet cd mizde oda var, kaç numarada hangı şarkı var bılıyorlar uc ac anne 4 ac beş açbenim de telefonda cocuk sarkıları uygulaması var mink yüzlü kelebek hoş benekli kelebek şirin yüzlü kelebek boncuk gözlü kelebek :) favorim. bir de arkadasım essek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?