2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ok canım :)

aynen benim pasa da 5 sn de gidiverio 3 gondur tv nin cekmecelere takmis durumda surunerek gidio acio alinca kizip aglio daha simdiden boyleler yuruyunce ne yapicaz bilmem

Bizimki de ceksin de olsun bitsin o yaslarda :)

Durdurdugu dogru ama cocuk moron gibi olur. Hastaneyi biri ortaliga katiyordu pepeee diye cnm o yuzden ben izletmiyorum. Kisin kucuk odaya gecip tvyi almiycaz

Bizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?
Bizimki 10 mart cnm. Kisss sen yüzüstü birakmiyor muydun? Ben bi bucukta basladim birakmaya ama gaz icin uyusun diye. Sonra 70 gunluk falndi agladi baslarda ama kakani rahat yap ohlus dedim biraktim cok ellemedim :) ama cok aglatmadim da o da alisti 3.5 aylikken yan döndü 4te yüzüstü 4.5ta sırtüstü 5te de firil firil oldu biraktigim yerde olmuyo surunuyo. Bir de popoyu acayip kaldirip iki uc götürüyor bacagini

Bizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?
canm bnmki 17 mart ama prematüre 35 haftalık doğdu geçen haftadan beri çok hareketli ben zaten hep yüzüstü yatırırdım kasları güçlensin diye şimdi sırtüstü hiç yatmıyor uyanıkken hemn yüzüstü dönüyo ve sağına soluna hareket ede ede yer değiştiriyor dediğim gibi öne direk gidemiyor ama arkaya ittiriyo kendini halının bi ucunda bırakıp öbür ucunda bulabiliyorum

Bılıyorum canım ; tv bakıcı benzetmesını o durumu ti ye almak için soylemiştım yoksa uc buçuk yaşında oglnlara yenı yenı izletıyorum ben

Benımkıde 4 mart dogumlu yakında emekleyecek çunku oglanların arkasından gıtmek istıyor, toto faktörü engel tabi

Durdurdugu dogru ama cocuk moron gibi olur. Hastaneyi biri ortaliga katiyordu pepeee diye cnm o yuzden ben izletmiyorum. Kisin kucuk odaya gecip tvyi almiycaz
Aynen bızım bı park arkadasımız var 4 yaşındaymış, salıncakta sallanırken benım oglanlar durmadan sarkı soyler o durmadan bızı seyreder, anası ne cok konuşuyor bunlar arı kovanı gıbı dedi) tv izletıyormuş durmadan bcocuga dedım cocugun omrunden calmışşın sen konuşur mu cocuk bön bön bakıyor

Ben vıdeo fılan izletırdım bır buçuk yaşında fılan cocuklara ama yanlarında oturur anlatırdım, bır zararını gormedım ama tv acıp da hıç bır zaman mutfaga iş yapmaya gıtmedım halada gıtmem bırlıkte ızlerız

Masallah canim kerem'e :) bizimki yuzüstü duruyor. Hatta olduğu yerde emeklemeye çalışıyor. Ben ayaklarına destek yapınca gidiyor. Ama sizin gibi kendisi gidemiyor henüz. Ondan sordum

Bılıyorum canım ; tv bakıcı benzetmesını o durumu ti ye almak için soylemiştım yoksa uc buçuk yaşında oglnlara yenı yenı izletıyorum ben
Ben de şaşırdım doğumdan beri espri yeteneğini mi kaybettim ne her şeyi ciddiye alır oldum

Çocuk şarkıları mi söylüyorlar? Ne kadar güzellll

Masallah canim kerem'e :) bizimki yuzüstü duruyor. Hatta olduğu yerde emeklemeye çalışıyor. Ben ayaklarına destek yapınca gidiyor. Ama sizin gibi kendisi gidemiyor henüz. Ondan sordum
gider canım herbebek bir degil k, ama cınara aferin prematüre ve güzelce hareketlenmiş :) bizimkileri yakalamıs massallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…